2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maalesef kiloya takıntılı bi insanım.
Hamilelik öncesinde de bi kaç kilo fazlam vardı, rahatsız oluyordum ve diyetisyenle başladım, faydası oldu, hatta hamile kalmamda bile faydası olduğunu düşünüyorum.

Hamile kaldıktan sonra da panik oldum ya hızlı kilo alırsam diye, o sebeple tekrar başladım fakat şu anda listelere uymak biraz zor geliyor.
Zaten az çok nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum, bu haftadan sonra devam etmeyeceğim diyetisyenle.

bu arada boyum 1.60, kilom işte 51.5 falandı şu anda 52.5-53 arası oynuyor. Ama ne kadar zayıf olursam hep göbeğim oldu benim de... ve hep rahatsız oldum o göbekten, aletli pilatesten tutun da P90x e kadar bi çok spor yaptım ama alt göbeğimden hiç kurtulamadım.

Bende de ünanılmaz takıntı var. Diyetisyenle 8 kg verdim . Hedefimin 2 kg altına kadar düştüm geçen yıl. Ama bu sene tüp benel tedavisi sayesinde aldım önce üstüne de gebelik gelince hedeflediğim kilo ile kalamadım

Arkadaslar mide bulantisi icin zofran kullanan var mi? Son gidisimde doktor zofran verdi, 2 kere ictim ikisinde de sanki hic icmemisim gibi bir gram fayda etmedi merak ediyorum kullanip da iyi gelen var mi?

KirazHanim cum opuyorum seni de

Canım o haftalarda bende de oluyordu hatta yine oluyor ama önceki kadar sık değil sadece aniden kalkınca filan ağrıyor artık. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah

55 kg ile başlamışsınız, iyi aslında, hem sizin hem benim için takacak bir şey yok da işte gel de anlat..

Canım o haftalarda bende de oluyordu hatta yine oluyor ama önceki kadar sık değil sadece aniden kalkınca filan ağrıyor artık. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Ah ya çok sagolasin. 5 haftalıkken kanama yaşamıştım kısa süre. Şimdi progesteron takviyesi kullanıyorum. O yüzden endişe ediyorum. Bir de bakıyorum bu haftalarda genelde rahim büyüdüğü için agri kramp tarzı şeyler olabilir yaziyo ama olmasın öyle şeyler yaa endişe ediyor insan

Valla merak ettiriyorsun kendini, nerelerdesin?
Rose cum gunlerim evde dort duvar arasinda geciyor. Mide bulantim yasam kalitemi sifira indirdi. Annem geldi sagolsun, mutfaga ben giremiyorum. Tv bile 15 dk dan fazla izleyemiyorum. Gidip yatmak istiyorum. Ama yatinca da cogu zaman kusma refleksi oluyor. Basimi egsem yine oluyor. Zor bela uykuya daliyorum ama gece cogu kez uyaniyorum, uykularim cok kalitesiz. 9 olmadan yatiyorum aksamlari ama uyuyamiyorum. Biraz kafam dagilsin diye foruma bakiyorum internete bakiyorum. Uykuya dalarsam sansliyim. Suanda da yatagimsan yaziyorum bunlari. Zor geciyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum.

Acıbadem’de doğum yapacaksın dimi aynı orası da kuaför anne baba akşam yemeği vs

Evet orayi dusunuyoruz da o an kuaforu filan dusunemem heralde ben canimin derdine duserim bi de pandemi boyle devam ederse kuaforu filan unutalim ben aylardir gitmiyorum

Bende öyleer boy kilo aynı, pandemide aldım geri vermişim 55 olmuşum . Maks 65 diye kendimi şartladım şuan bakalım nolcak

Acayip uykular başladı mide bulantısı var, her şey herkes kokuyor ilk gebelikte böyleydi ama o daha zorlamıştı, simdi daha hafif ama bu herkesin kokuyor hissi çok rahatsız edici, balkonda oturunca rahatlıyorum ve uyuyorum. İlk gebelikte 13.haftada bir sabah uyandım ve çok iyiydim umarım yine öyle olur ama inş daha erken olurrrr

Ya aklıma geldi 11.haftada kız olabilir demişti doktor cinsiyet fikri oluyor en azından
19.haftada da ilk tekmeyi yemiştim

Çok geçmiş olsun canım, ailen neden refakatçi gelmedi yalnız kalmak daha zor

euthyrox 75 lik kullanıyorum aç karna benim de hem midemi yakıyor hem de bulandırıyor
Kizlar ben euthyrox 25 lik kullaniyorum ama hic bulanti olmuyor ilacla ilgili. Sabah 10 da iciyorum biraz daha yatip 10 45 gibi kahvalti ediyorum ama sanki bi an once yemem gerekiyomus gibi bir hissiyat oluyor

Aa gittiniz mi dr a inşllh düşük değildir.
Canım yeni okudum göründün mü doktora önemli bir şey yoktur inşallah?
Canım iyi misin ?
Aa gittiniz mi dr a inşllh düşük değildir.
Maalesef bebeğimi kaybettim bu besıncı hamılelıgım ve dördüncü düşüğümdğ Allah’tan iyi bilemeyiz nasipte yokmuş çok şükür bı evladım var onda teselliyi buluyorum ama artık vücudumda psikolojimde yıprandı... hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum sağlıkla alın kucağınıza insallah Allah a emanetsınız

Canım benim çok üzüldüm inşallah istediğin zamanda yeniden sağlıkla 2. Evladına kavuşursun

Neden öyle oluyor kan sulandırıcı ipne yda ne bileyim araştırma yapılmadı mı. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…