- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #8.561
Maalesef kiloya takıntılı bi insanım.Bence bu kilo olayı kişinin biraz da vücut yapısıyla alakalı. Mesela ben de 58 kiloyum boyum 1.72 normalde ortalama sayılabilecek bi kilodayım ama en zayıf olduğum zamanda bile küçük bi göbek hep olur bende. Doktorun da kilo alma demesinin sebebi karın bölgemin kilo oranıma göre yağlı olması. Çünkü ısrarla bana 25 hafta kilo almak yok diyor. Ama ben yine de o kadar dikkat edemiyorum, yemeklere karşı bi bulantım olmadığı için ne zaman açlık hissedersem yiyorum normalde de zor kilo alan biriyim o yüzden şu ana kadar da almamışım. Senin zaten başlangıç kilon çok ideal ama merak ettim neden diyetisyene gidiyorsun hamilelikten önce de gidiyormuşsun sanırım ben de gidip en azından sağlıklı bi beslenme düzeni oluşturmayı düşünüyorum en azından 3. Aydan sonrası için
Inşallah sende de çıkmaz ama tedbirli olmakta fayda varAraştırdım da bir çok arkadaşta 2. De çıkmamış
Bende de ünanılmaz takıntı var. Diyetisyenle 8 kg verdim . Hedefimin 2 kg altına kadar düştüm geçen yıl. Ama bu sene tüp benel tedavisi sayesinde aldım önce üstüne de gebelik gelince hedeflediğim kilo ile kalamadımMaalesef kiloya takıntılı bi insanım.
Hamilelik öncesinde de bi kaç kilo fazlam vardı, rahatsız oluyordum ve diyetisyenle başladım, faydası oldu, hatta hamile kalmamda bile faydası olduğunu düşünüyorum.
Hamile kaldıktan sonra da panik oldum ya hızlı kilo alırsam diye, o sebeple tekrar başladım fakat şu anda listelere uymak biraz zor geliyor.
Zaten az çok nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum, bu haftadan sonra devam etmeyeceğim diyetisyenle.
bu arada boyum 1.60, kilom işte 51.5 falandı şu anda 52.5-53 arası oynuyor. Ama ne kadar zayıf olursam hep göbeğim oldu benim de... ve hep rahatsız oldum o göbekten, aletli pilatesten tutun da P90x e kadar bi çok spor yaptım ama alt göbeğimden hiç kurtulamadım.
Allahim sunun tatliligina bak yaaaaaa yerim onu ben maşallah
Acıbadem’de doğum yapacaksın dimi aynı orası daAyy neler varmis oyleresmen otel konforu, doguma degil de dugune balayina gidiyormussun gibi bir sey bu
Amiiiiiin amiiiin hepimizin inşallahhhh canım beniiiiiimmmmAllahim sunun tatliligina bak yaaaaaa yerim onu ben maşallah❤ Rabbim saglikla dogmasini nasip etsin ❤❤❤❤
Canım o haftalarda bende de oluyordu hatta yine oluyor ama önceki kadar sık değil sadece aniden kalkınca filan ağrıyor artık. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallahMerhaba sevgili anne adayları ya da anneler mi demeliyimbende inşallah nasip olursa mayıs annesi olucam. Şu an 7+4 hafta. Sanirim 8 haftalık sayılıyor. Mide bulantısı ve çok olmasa da kusma var 10 gündür. Şikâyetçi değilim kesinlikle. Her şey güzel olacak. Sonuçta minik bir can taşıyoruz. Bu hafta aralığında ara ara karında ağrı kasıkta ağrı tarzı şeyler yaşadınız mi acaba ?
55 kg ile başlamışsınız, iyi aslında, hem sizin hem benim için takacak bir şey yok da işte gel de anlat..Bende de ünanılmaz takıntı var. Diyetisyenle 8 kg verdim . Hedefimin 2 kg altına kadar düştüm geçen yıl. Ama bu sene tüp benel tedavisi sayesinde aldım önce üstüne de gebelik gelince hedeflediğim kilo ile kalamadım
Valla merak ettiriyorsun kendini, nerelerdesin?Arkadaslar mide bulantisi icin zofran kullanan var mi? Son gidisimde doktor zofran verdi, 2 kere ictim ikisinde de sanki hic icmemisim gibi bir gram fayda etmedimerak ediyorum kullanip da iyi gelen var mi?
KirazHanim cum opuyorum seni de
Ah ya çok sagolasin. 5 haftalıkken kanama yaşamıştım kısa süre. Şimdi progesteron takviyesi kullanıyorum. O yüzden endişe ediyorum. Bir de bakıyorum bu haftalarda genelde rahim büyüdüğü için agri kramp tarzı şeyler olabilir yaziyo ama olmasın öyle şeyler yaaCanım o haftalarda bende de oluyordu hatta yine oluyor ama önceki kadar sık değil sadece aniden kalkınca filan ağrıyor artık. Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah
Rose cum gunlerim evde dort duvar arasinda geciyor. Mide bulantim yasam kalitemi sifira indirdi. Annem geldi sagolsun, mutfaga ben giremiyorum. Tv bile 15 dk dan fazla izleyemiyorum. Gidip yatmak istiyorum. Ama yatinca da cogu zaman kusma refleksi oluyor. Basimi egsem yine oluyor. Zor bela uykuya daliyorum ama gece cogu kez uyaniyorum, uykularim cok kalitesiz. 9 olmadan yatiyorum aksamlari ama uyuyamiyorum. Biraz kafam dagilsin diye foruma bakiyorum internete bakiyorum. Uykuya dalarsam sansliyim. Suanda da yatagimsan yaziyorum bunlari. Zor geciyor. Ne zaman bitecek bilmiyorum.Valla merak ettiriyorsun kendini, nerelerdesin?
Acıbadem’de doğum yapacaksın dimi aynı orası dakuaför anne baba akşam yemeği vs
Bende öyleer boy kilo aynı, pandemide aldım geri vermişim 55 olmuşum . Maks 65 diye kendimi şartladım şuan bakalım nolcakMaalesef kiloya takıntılı bi insanım.
Hamilelik öncesinde de bi kaç kilo fazlam vardı, rahatsız oluyordum ve diyetisyenle başladım, faydası oldu, hatta hamile kalmamda bile faydası olduğunu düşünüyorum.
Hamile kaldıktan sonra da panik oldum ya hızlı kilo alırsam diye, o sebeple tekrar başladım fakat şu anda listelere uymak biraz zor geliyor.
Zaten az çok nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum, bu haftadan sonra devam etmeyeceğim diyetisyenle.
bu arada boyum 1.60, kilom işte 51.5 falandı şu anda 52.5-53 arası oynuyor. Ama ne kadar zayıf olursam hep göbeğim oldu benim de... ve hep rahatsız oldum o göbekten, aletli pilatesten tutun da P90x e kadar bi çok spor yaptım ama alt göbeğimden hiç kurtulamadım.
Çok geçmiş olsun canım, ailen neden refakatçi gelmedi yalnız kalmak daha zorŞuanki ruh halini çok iyi anlıyorum
Ben de doğumdan sonra bebeğim iki aylıkken hastanede yattım, gurbette kimse yok, eşim evde minicik bebeğe baktı, ben 8 gün hastanede yattım, eşim iki günde bir kızımı getirdi görmem için, mamasını yedirir göğsümde uyuturdum.
Ağır bir tedavi aldığım için emzirmem yasaktı, sütüm kesilmesin diye iki saatte bir yenidoğan yoğun bakımına çıkıp ordaki makinayla sütümü sağar atardım.
Ordaki yavrular annesiz, ben yavrumdan uzak sadece makinaların sesi
Odada desen zaten zaman hiç geçmiyor, gece gündüz kolumda serumlar, boş boş tv bakmaktan başka bir şey yapamazdım.
Her sabah 5te gelip kan alırlardı, güne onun acısıyla başlardım, kollarımda damar yolu açacsk yer kalmamıştı mosmor olmuştu her tarafım.
Ben hastanede yatarken de babam İstanbul’da hastanede yatıyordu kök hücre nakli için, aklım bir yandan onda bir yandan bebeğimde.
Allah düşmanıma bile öyle zor günleri yaşatmasın
Kizlar ben euthyrox 25 lik kullaniyorum ama hic bulanti olmuyor ilacla ilgili. Sabah 10 da iciyorum biraz daha yatip 10 45 gibi kahvalti ediyorum ama sanki bi an once yemem gerekiyomus gibi bir hissiyat oluyoreuthyrox 75 lik kullanıyorum aç karna benim de hem midemi yakıyor hem de bulandırıyor
Aa gittiniz mi dr a inşllh düşük değildir.
Canım yeni okudum göründün mü doktora önemli bir şey yoktur inşallah?
Canım iyi misin ?
Maalesef bebeğimi kaybettim bu besıncı hamılelıgım ve dördüncü düşüğümdğ Allah’tan iyi bilemeyiz nasipte yokmuş çok şükür bı evladım var onda teselliyi buluyorum ama artık vücudumda psikolojimde yıprandı... hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum sağlıkla alın kucağınıza insallah Allah a emanetsınızAa gittiniz mi dr a inşllh düşük değildir.
Canım benim çok üzüldüm inşallah istediğin zamanda yeniden sağlıkla 2. Evladına kavuşursunMaalesef bebeğimi kaybettim bu besıncı hamılelıgım ve dördüncü düşüğümdğ Allah’tan iyi bilemeyiz nasipte yokmuş çok şükür bı evladım var onda teselliyi buluyorum ama artık vücudumda psikolojimde yıprandı... hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum sağlıkla alın kucağınıza insallah Allah a emanetsınız
Neden öyle oluyor kan sulandırıcı ipne yda ne bileyim araştırma yapılmadı mı. Çok geçmiş olsunMaalesef bebeğimi kaybettim bu besıncı hamılelıgım ve dördüncü düşüğümdğ Allah’tan iyi bilemeyiz nasipte yokmuş çok şükür bı evladım var onda teselliyi buluyorum ama artık vücudumda psikolojimde yıprandı... hepınıze saglıklı hamılelıkler dılıyorum sağlıkla alın kucağınıza insallah Allah a emanetsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?