2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet orayi dusunuyoruz da o an kuaforu filan dusunemem heralde ben canimin derdine duserim bi de pandemi boyle devam ederse kuaforu filan unutalim ben aylardir gitmiyorum
Ya zaten doğumdan sonra geliyor canının derdi bitmiş oluyor

Çok geçmiş olsun. Allah tekrar sağlikla nasip etsin canim.

Ya zaten doğumdan sonra geliyor canının derdi bitmiş oluyor

Oyle mii bende diyorum bu anneler nasil hem normal dogum yapip hem de bu kadar guzel oluyorlar O degil de bizim dogumlar gercekten bayrama gelicek gibi insallah doktor konusunda sorun yasamayiz doguma gelir

Canım benide eklermisin??? 27 yaş/21.08.2020/28.05.2021/ ilk bebek/ 60kg

Çok üzüldüm canım önce bedenini ve ruhunu arındır huzur sağlık herşeyden önemli Allah evladına sana eşine uzun ömürler versin umarım gönlünden geçtiği zaman olan ilk bebeğin sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın

Kizlar ben euthyrox 25 lik kullaniyorum ama hic bulanti olmuyor ilacla ilgili. Sabah 10 da iciyorum biraz daha yatip 10 45 gibi kahvalti ediyorum ama sanki bi an once yemem gerekiyomus gibi bir hissiyat oluyor
O his bende de oluyordu ama Ben de 1-1 buçuk saat sonra yiyorum emilim olduktan sonra sıkıntı olmuyor

Bu konuda belirli kişiler var birbiriyle konuşuyor sadece konuyu takipten çikiyorum yazik. Bebeğini sağlikla kucağina alir herkes inşallah Birefebirece sen de sağol canim.
Bizde birbirimizle konuşuruz böyle şeyleri takma kafana önemli olan bebişler

Çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlı zamanda ikinci yavrunuzu da kucağınıza almayı nasıp etsin inşallah.

Ağızda koku varsa boğaz olabilir kuzu evet, rabbim şifa versin, bizimde dişler çıkıyor sert gelince bişey çıkarıyor direk. Allah yardımcın olsun canım.

Oyle mii bende diyorum bu anneler nasil hem normal dogum yapip hem de bu kadar guzel oluyorlar O degil de bizim dogumlar gercekten bayrama gelicek gibi insallah doktor konusunda sorun yasamayiz doguma gelir
Doğuma Farklı doktor girmesi tedirgin eder cidden. Benim ilki zorunlu sezaryen ama ben yine vajinal doğumu deneyeceğim.

Bu konuda belirli kişiler var birbiriyle konuşuyor sadece konuyu takipten çikiyorum yazik. Bebeğini sağlikla kucağina alir herkes inşallah Birefebirece sen de sağol canim.
Canım bazen mesajlar gözden kaçıyor. Mesela benim 3 yaşında oğlum var 1-2 gün girmediğim oluyor. Birden girince son yazılanlara cevap atıyorum.burda ne güzel stres atıyoruz yeri geliyor derdimizi paylaşıyoruz böyle yapma lütfen

Doğuma Farklı doktor girmesi tedirgin eder cidden. Benim ilki zorunlu sezaryen ama ben yine vajinal doğumu deneyeceğim.
Benim de ilki sezeryan oldu Amaa bunda ssvd denemek istiyorum :)

Eger benim bir konuda bilgim yok ise bende bir sey yazmiyorum, genelde bildirimlere bakarak cevap yaziyorum aslinda bazen onlari bile atladigimi farkediyorum. Aklima takilan bir sey varsa burada soruyorum boyle seylere takilmayin lutfen, kimsenin bile isteye belirli kisilerle konustugunu sanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…