2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet canım doğum bitince duş alıyorsun, kuaför odana gelip fön çekiyor sonra fotoğraf fln :)

Dikislere bir sey olmaz mi hemen dus aliniyor mu normal dogumda da ayy insallah oralara geliriz, pandemi biter sag salim kavusuruz

Dikislere bir sey olmaz mi hemen dus aliniyor mu normal dogumda da ayy insallah oralara geliriz, pandemi biter sag salim kavusuruz
Sezaryende ertesi gün öğlen duş aldım kuaför geldi fön çekti sonra akşam eşimle başbaşa güzel bir yemek yedik. Normal doğumda nasıl olur duş olayı acaba?

Bebeler inatçı çıkmaz inşallah

Insallahh simdi ben instagramdan erhan karaalp diye bir doktoru takip ediyorum. Kesisiz dogum filan yaziyor her dogumdan sonra bende kesisiz diyince hosuma gitti, ama benim sigorta onda gecmiyordu o yuzden hic gitmedim bile kesisiz nasil yapiyorlar ki acaba, normal dogumla ilgili takildigim tek sey acaba cok fazla dikis atilir mi, bi de ilerde onun sikintisini ceker miyiz onu dusunuyorum

Ebeler masaj yapıyor kesisiz doğum için bir tek o kısmı biliyorum annemin çok dikişi varmış bende 1 ay oturamadım der. Bide benim çatı yapım pek müsait değil doğumumun zor olacağı belli maalesef

Çok geçmiş olsun canım, ailen neden refakatçi gelmedi yalnız kalmak daha zor
Teşekkür ederim canım, geçti gitti çok şükür o kötü günler.
Benim hastanede yattığım aynı hafta babam da İstanbul’da kök hücre nakli için yatıyordu, annem de onun yanındaydı, babam kemik iliği kanserini yendi çok şükür nakil sonrası.
Abim de onlara destek oluyordu İstanbul’da gelemezdi, kız kardeşim avukat ve aşırı yoğun çalışıyor zaten onun nefes almaya bile zamanı yok hem de küçük çocuğu vardı o yüzden gelemedi. Kısmet işte böyle imtihanımız varmış yaşadık bitti

Ağızda koku varsa boğaz olabilir kuzu evet, rabbim şifa versin, bizimde dişler çıkıyor sert gelince bişey çıkarıyor direk. Allah yardımcın olsun canım.
Sağol canım allah razı olsun.
Dün sabah götürdük tahmin ettiğim gibi boğaz enfeksiyonu olmuş antibiyotik başladık, bir sürü ilaç verdi doktor. Aşırı da huysuz oldu inan ne yapacağımı şaşırıyorum iki gündür.
Bugün mutlu olsun diye dışarı çıkardım, biraz oynadı sonra sebepsiz ağlamaya başladı tam 45 dakika hiç susmadan ağladı baktım ne yapsam susmuyor aldım eve çıktım banyo yaptırdım biraz sakinleşti ama ne yemek yiyor ne su içiyor ne meyve sadece emiyor. Zaten ağzı falan da yara olmuş yavrumun hiç tadı yok çok üzülüyorum.
İlaçları zorla veriyoruz ona da ayrı ağlıyor.
Allah beterinden saklasın
Hasta olan tüm çocuklara rabbim şifa versin, ailelerine sabır versin. Biz bu ufak hastalıklarda bile üzüntüden kahroluyoruz, rabbim yardımcıları olsun

Ebeler masaj yapıyor kesisiz doğum için bir tek o kısmı biliyorum annemin çok dikişi varmış bende 1 ay oturamadım der. Bide benim çatı yapım pek müsait değil doğumumun zor olacağı belli maalesef

Aa ben onu da bilmiyordum ben cati durumumu da hic bilmiyorum ilk olucagi icin, ama siz daha tecrubelisiniz en azindan basiniza gelicekleri biliyorsunuz insallah bu sefer normal olur bende dikisle ilgili cok olumsuz seyler duydum bakalim nasil olacak

Canım geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatır. Çok zor oluyor bebeklerin hastalığı hem manevi hem fiziksel olarak çok yoruyor insanı

Çok güzel doğum hikayeleri de var inşallah herkese kolay olanı nasip olur ilk çocukta insan bi tedirgin oluyor bişey bilmediği için ama doğumla birlikte annelik otomatik yükleniyor çok güzel oluyor sonrası

Yaa çok geçmiş olsun( bulantin fln var mıydı hastayken ilgilenmek de ne kadar zor olur dimi. Bı an evvel iyileşsin yavrum ya.

Progestanı fitil olarak alınca kasık ağrısı oluştu kısa süre normal mi acaba hiç olmuyordu bilenler var dır belki

Progestanı fitil olarak alınca kasık ağrısı oluştu kısa süre normal mi acaba hiç olmuyordu bilenler var dır belki
Ben her gece alıyorum ama kasık ağrısı oluşmuyor. Yani arada da olan kasık ağrıları normal zaten ama progestandan sonra oluşan bi ağrı yaşamadım. Acaba kendini kastın mı ?

Oglumdan fırsat bulup da bı yazamiyorum bende. Birde bulantılar feci halsizlik desen zirvede kış uykusuna yatasim var . Bir an evvel bitse keşke bulantılar uykular
Benim vulabtim yok ama halsizlik benimde tavan yaptı ve anı şekilde 22 aylık enerji bombası igum durmuyor valla ilk hamilelik ne güzeldi diyorum

Canım benim çok geçmiş olsun rabbim şifasını tez zamanda versin inşallah. Çocuklar hiç hasta olmasa keşke

Hic sorun olmuyor ben normal dogum yaptim kizimda dogum sonrasi dusumu aldim insallah buda normal olur.
Ne guzel normal doguma cok ozeniyorum ilki sezeryandi bir turlu sancim gelmedi suni sanciya ragmen yapamadim smdi normal dusunemiyorum sen kim normal dogum kim diyorum gercektn insanin kendini bilmesi onemli direk sezeryn olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…