2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
kimlerin yaklaştı cinsiyeti öğrenme haftaları bugün benim 7+0 kızımda 11. haftada öğrenmiştim.

Gunaydinn
11. Haftada ogrenilir mi ya benimde 9 haftalik demisti carsamba gunu doktor bugunde kendi doktoruma kontrolum var o zaman 2 haftaya belli olabilirr

tabi erkek bebişlerinin annelerinin
mideleri kızlara oranla daha az bulanırmış yada hiç
gögüslerinde kararma olurmuş
idrarları daha açık renkli olurmuş
baş ağrısı olurmuş
ayaklarda üşüme olurmuş

kızımda

aşırı bulantım olmuştu
kararma olmamıştı
idrar koyuydu hiç su içemezdim bulantıdan
baş ağrısını hatırlamıyorum
ayaklarım yanardı
bebek solumdaydı şimdikide öyle

günaydın kızlar gece rüyamda bebeğimin doğmuş halini gördüm, çekik gözlü bi kızım olmuştu, bakalım rüyam mı çıkacak yoksa genetik mi ağır basacak? (hem eşimin hem benim ailemde ilk çocuklar erkek)

Goguste kararma haric o zaman benim de erkek gibi bebegin nerde oldugunu nasil anliyorsunuz ya benim solumda bir kere batma olmustu onun disinda ben hic hissetmiyorum da nerde oldugunu

Goguste kararma haric o zaman benim de erkek gibi bebegin nerde oldugunu nasil anliyorsunuz ya benim solumda bir kere batma olmustu onun disinda ben hic hissetmiyorum da nerde oldugunu
ilk batma solda olmuştu sonra doktor ultrasonda solumdan görüyo ya bebeği ordan anladım bu haftalarda hissedilmesi mümkün değil zaten

o zaman bu yazdıklarına göre cevap veriyorum

midem hiç bulanmadı
göğüslerim henüz kararmamış şimdi baktım
evet sanki idrarda bi açık renklilik var gibi
baş ağrım çok nadir oluyor
ayaklarım üşümüyor ama sabah ateşimi ölçtüm 35.7
bebeğin nerde olduğunu bilmiyorum, sormadım hiç doktora.
midem çok kazınıyor, sürekli açım, tatlıyla pek aram yok gibi daha çok tuzlu şeyler yemek istiyorum.

ilk batma solda olmuştu sonra doktor ultrasonda solumdan görüyo ya bebeği ordan anladım bu haftalarda hissedilmesi mümkün değil zaten

Bugun dikkat ediyim bende, karnima filan hic bakmiyordum ekrana bakmaktan bir kere cok fazla tuvaletim gelmedigi icin karindan hic bir sey gorememisti, o gunden beri bir korku olustu ekrana bakip bulabilcek mi orada mi diye dua ediyorum

Ya aslında o mantık yanlış, antibiyotikle semptomları baskılıyorsunuz, dolayısıyla sıkıntı varsa da yokmuş gibi algılayabilirsiniz, onun için semptomlarının azalmasını beklemek yerine hemen götürmenizi yavsiye ederim.

benimde şuan kızımdakinden farklı geçiyo hamileliğim bi kızım var bide oğlum olsun isterim tabi herseyden önemlisi sağlık ve hayırlısı neyse onun olması benimde aynı dediğin gibi sabah ateş bakmadım ama diğerleri aynı senin gibi şu mide kazıntısı olayı ben artık şekerden süphelenmeye başladım açlık normal çıkıyo ama şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmakta istemiyorum o yüzden bugunden itibaren sağlıklı dengeli beslenmeye başlıcam sanki şeker varmış gibi dikkat edicem yediklerime

Kızlar 9+4deyim, mide bulantım azaldı iki gündür, korkuyorum. Belirtileri azalan var mı?

Benim göğüsüm karardı ben Bugün boşta bulundum bi hapşırdım karnım ağrıdı ama bende öyle minik hapşıramam devasa hapşırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…