2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
ben de 85 B den 85 C toparlayıcı sütyene terfi ettim böyle bi rahatlık yokmuş yaa
Ben de sütyenlerim olmadığı için sütyen alışverişi yaptım. Doğumdan sonra da giyerim diye lohusa sütyeni aldım. Ben de cup ve göğüs çevresi boyutumun bi büyüğünü aldım daha yıkamadığım için giymedim ama rahatlığını tahmin edebiliyorum

Kızlar bende bütün belirtiler var 11.haftaya girdim midemde bulanıyor gögüslerimde acıyor ayaklarımda üşüyor zaten düşük tehlikesinden dolayı genelde yatıyorum. Çok şükür bugünde iyiyiz teyzeler kanamam yok mutluyum akıntım oluyor bu ara biraz fazla gibi ama renksiz oldugu için endişe etmedim elhamdülillah

Kizlar benim üç buçuk yaşında oğlum var onda bulantım olmadı hiç ama göğüslerim kararmıştı baya. Şimdi yine bulantım yok ama göğüslerim kararmadi kız mı geliyor dersiniz

Günaydın herkese benim çok yatmaktan ya da oturmaktan mı bilmiyorum ama kuyruk sokumunun sadece sol tarafı ağrıyor. Kalçaya ve belime vuruyor değişik bi ağrı hayatımda ilk kez yaşıyorum. Özellikle eğildiğimde falan artıyor neden olabilir ki bu durumu yaşayan var mı acaba ?

kimlerin yaklaştı cinsiyeti öğrenme haftaları bugün benim 7+0 kızımda 11. haftada öğrenmiştim.
Kız için baya erken bir hafta da öğrenmişsiniz, kızım da 12. hafta da cinsiyetini söyleyememişti. 16 haftalıkken öğrenmiştik. 8+2 yiz .büyük ihtimal bunu da 16 haftalık falan öğreniriz

Ya cinsiyeti kimin ağır basacak diye düşünmekten duramıyorum
Eşim 3 kardeş 2 erkek 1 kızlar
Ben 3 kardeş 2 kız 1 erkeğiz

İnş ağır basan gen ben olurum
Bizde 3 kız kardeşiz.eşim 2 erkek kardeş ve onların sülale hep erkek bizde de hep kız var
Valla benim de çok büyük sayılmazdı baya büyüdü maşallah
Benim de birden büyüdü ve hassas. Hatta gebeliğimin Başında hiç hassaslaşmamıştı sonradan oldu
Günaydın canımm o ağrı bazı günler bende de oluyor ama ertesi gün geçmiş oluyor

Peki nereye yaptırmaya karar verdiniz ?

Kız için baya erken bir hafta da öğrenmişsiniz, kızım da 12. hafta da cinsiyetini söyleyememişti. 16 haftalıkken öğrenmiştik. 8+2 yiz .büyük ihtimal bunu da 16 haftalık falan öğreniriz
O zamnki doktorum tanidikti ve cok ii doktor hemn soylemisti simdi uzagiz ona burdada doktor sknti bakalim ne zamn ogrenirim

Teşekkür ederim, bu hafta içi doktor araştırıp götürcem. Siz paylaştığım fotoğrafları görebildiniz mi, gün gün farklılıkları koymuştum

Kizlar gunlerdir kabizlik sorunu yasiyordum dun 10 bin adim atip, sabahta yarim saat kadar yuruyunce her sey yoluna girdi kahvaltidan sonrada bugun ilk kez mati serip uzerinde biraz yuvarlanicam videolara bakarak
kabızlık hayatımın sınavıilk hamilelikte kabızlık sorunum gider gibi oldu, ama doğum sonrası daha beter geldi ve hemoroid oluştu.bu hamilelikte dr kabızlık, şişkinlik , hazımsızlık ne dersen var . Karnım taş gibi . bana da hareket lazım ama günlük işlerimi bike zor yapıyorum, halsizlik tavan

Teşekkür ederim canım

O zamnki doktorum tanidikti ve cok ii doktor hemn soylemisti simdi uzagiz ona burdada doktor sknti bakalim ne zamn ogrenirim
Ne istiyorsun, içine doğan bir şey var mı ? Ben kendimi bildim bileli erkek bebekleri daha çok severdim, daha tatlı gelirdi. kızıma hamileliğimi öğrendiğimde inanılmaz bir kız sevgisi geldi içime. doğduğu zamanı düşündüğümde hep kız bebek canlanıyordu gözümde. kızım oldu. Allah daha o zamandan sevdirdi kızımı.

Kizlar gunlerdir kabizlik sorunu yasiyordum dun 10 bin adim atip, sabahta yarim saat kadar yuruyunce her sey yoluna girdi kahvaltidan sonrada bugun ilk kez mati serip uzerinde biraz yuvarlanicam videolara bakarak
Kabızlık sorunu bende hamilelikte başladı daha önce hiç yaşamamıştım. Ben de türk kahvesi içtiğimde bağırsaklarım hemen harekete geçiyor, işe yarıyor yani kabızlık sorununa

Gece 2 yattım sabah 6da kalktım, o dört saatte de kaç kez uyandım sayamadım
Sabah kahvaltıdan sonra kızımı dışarı çıkardım bir buçuk saat gezdik oynadık bisiklet sürdük, şimdi eve geldik üstünü değiştirip yatırdım.
Uyudu ama beni emzik yerine koyuyor memeyi bırakmıyor bir türlü
Bu tempoda devam edersek ben bu hamileliğimde çok az kilo alırım
Hala 53 kiloyum ama göbek hafiften çıkmaya başladı

Kizlar benim üç buçuk yaşında oğlum var onda bulantım olmadı hiç ama göğüslerim kararmıştı baya. Şimdi yine bulantım yok ama göğüslerim kararmadi kız mı geliyor dersiniz
Benim de üç buçuk yaşında kızım var, ben de erkek belirtisi arıyorum. Kızım da çok bulantm vardı, 3-4 lg vermiştim hatta. bunda da bulantı var ama daha hafif. yiyebildiğim şeyler de daha fazla şükür

Aynenoglu olan kız kızı olan erkek belirtisi arıyor bide keselerden tahmin edende var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…