2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ablamda hiç bulantı olmadı iki gebeliğinde de şimdi iki kızı var

Cinsiyetin genetikle alakası yok bence Hayırlı sağlıklı gönlünüzden geçen bebişiniz olsun inşallah

Valla herkesin kararıyormus herhalde bilmiyorum ki cinsiyetle değil de bence vücut yapısıyla alakalı olabilir

Goguslerim benim bedenime gore aslinda cok buyuk 90 olmustur simdi ama hala kiz cocugu gibi pembe ve uçsuz ama sanki yer yer turunculukta var bilemedim

Goguslerim benim bedenime gore aslinda cok buyuk 90 olmustur simdi ama hala kiz cocugu gibi pembe ve uçsuz ama sanki yer yer turunculukta var bilemedim
Bende de kararma olmadı henüz ama bildiğim kadarıyla göğüs ucunda,koltuk altında ve genital bölgede kararma olurmuş hamilelik döneminde doğumdan sonra düzelirmiş

Kizlar gunlerdir kabizlik sorunu yasiyordum dun 10 bin adim atip, sabahta yarim saat kadar yuruyunce her sey yoluna girdi kahvaltidan sonrada bugun ilk kez mati serip uzerinde biraz yuvarlanicam videolara bakarak

Kizlar gunlerdir kabizlik sorunu yasiyordum dun 10 bin adim atip, sabahta yarim saat kadar yuruyunce her sey yoluna girdi kahvaltidan sonrada bugun ilk kez mati serip uzerinde biraz yuvarlanicam videolara bakarak
Normalde de kabızlık sorunu yaşıyor muydun?Benim öyle sorunum yoktu hamilelik öncesinde hala olmadı çok şükür umarım da olmaz çok zor bir şey

Bende de kararma olmadı henüz ama bildiğim kadarıyla göğüs ucunda,koltuk altında ve genital bölgede kararma olurmuş hamilelik döneminde doğumdan sonra düzelirmiş ☺

Eveet ya ben ilk kez yeni dogum yapan birinde gormustum baya bir kararma olmustu karni ve koltuk altinda hatta o korkma dedi ben bakmadan once sanirim dogumdan 2 3 ay kadar sonra duzeliyor

Normalde de kabızlık sorunu yaşıyor muydun?Benim öyle sorunum yoktu hamilelik öncesinde hala olmadı çok şükür umarım da olmaz çok zor bir şey

Hemde nasil eskiden de oluyordu simdi daha yogun sekilde oluyor. Sanirim sebze ve corba cok tuketmedigimden de hakli olarak oluyor olabilir normalde hic bulantim olmaz ya artik dun icimdekiler bosalsin diye cikarmak istedim o kadar kotuydum ama cok sukur bugun gecti, insallah olmaz artik sende de cok zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…