2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce sigara içiyordum hamileliğimi öğrendim anında bıraktım hatta kokusundan bile tiksindim inşallah 9 aydan sonra da hiç içmemmm var mı benim gibi olan gebelerrrr

Kızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce sigara içiyordum hamileliğimi öğrendim anında bıraktım hatta kokusundan bile tiksindim inşallah 9 aydan sonra da hiç içmemmm var mı benim gibi olan gebelerrrr
Benn öğrenir öğrenmez bıraktım ve şuan kokusuna bile tahammülüm yok

ben 3 yıl önce bıraktım, iyi ki de bırakmışım, hamile kalınca bide onu bırakmaya uğraşacaktım allah korusun.

Kızlar sancım oluyor belim ağrıyor doktoruma yazdım gel muayene edeyim dedi saat ikide randevum inşallah kötü bir şey yoktur
Hayır hayır yoktur kötü bişe gaz sancısıdır canım git bakalım doktor ne dicek haberdar et bizi mutlaka sen ayaklarını sıcak tut üşütmüşsündür canım dikkat et

Goguste kararma haric o zaman benim de erkek gibi bebegin nerde oldugunu nasil anliyorsunuz ya benim solumda bir kere batma olmustu onun disinda ben hic hissetmiyorum da nerde oldugunu
Senin kese erkek gibi gorunuyor zaten☺Ultrasonda doktor saginda demisti banada nasip bakalim.

Benim de oyle hatta bir kere kanama oldu tuvaletimi yaparken, cocukluktan beri hep boyle simdi bir de demir ilaci baslayinca hamilelikte daha kotu oluyor diyorlar. Sulu yemek tuketmek, hareket etmek lazim yoksa cok kotu benim annemde tiroid hastasi o da ayni sekilde bagirsak problemi yasiyordu hep, gunde 20 bin adim atiyor yillardir sabah 10 bin aksam 10 bin alismis bir de hic yorulmuyor ben ona yetisemiyorum bizimde vakit buldukca yurumemiz lazim

Kabızlık sorunu bende hamilelikte başladı daha önce hiç yaşamamıştım. Ben de türk kahvesi içtiğimde bağırsaklarım hemen harekete geçiyor, işe yarıyor yani kabızlık sorununa

Kahve hic istemiyor canim artik ya ama bu sebepten tuketsem mi acaba bende bu gece yatarken kuru kayisiyi suya koyucam sabah hem yiyip hem icicem o da ise yariyor diyorlar

Kahve hic istemiyor canim artik ya ama bu sebepten tuketsem mi acaba bende bu gece yatarken kuru kayisiyi suya koyucam sabah hem yiyip hem icicem o da ise yariyor diyorlar
Ben bi tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı koyuyorum hem tadı güzel oluyor hem çok faydasını görüyorum

Senin kese erkek gibi gorunuyor zaten☺Ultrasonda doktor saginda demisti banada nasip bakalim.

Benim kese cok ilginc muz gibi olmustu bende sok oldum yuvarlakti eskiden ben hep kiz gibi sevmistim kendimi ama ruyamda da 2 kez erkek bebek gordum bu eve tasinirken bebek odasinin kanatlarini pudra yaptirmistim kiz bebegimiz olabilir ilerde diye, simdi tuller icin yeni kanat almak lazim eger erkek olursa

Kızlar sancım oluyor belim ağrıyor doktoruma yazdım gel muayene edeyim dedi saat ikide randevum inşallah kötü bir şey yoktur
Kötü bir şey yoktur merak etme canım. aynı durumu ben de yaşadım 2 gün önce ama gaz sancısıydı sanırım çünkü ağrıdıgı zamanda karnım şiş ve gergin oluyor artık ordan anlıyorum gaz sancısı olduğunu.

Kabızlık için bol zeytinyağlı salata yiyebilirsiniz.
Ben hiç bi zaman çok rahat olamadım tuvalet konusunda, hatta bana kayısı erik incir filtre kahve falan asla fayda etmez ama zeytinyağlı salata işe yarar.

Bendeki tiksinme gibi kusma yok ama hersey iğrenc geliyor ama kazınıyorda midem sanki sekerim düşüyor gibi yediklerim zevkde vermiyor ayaklarımda cok üşüyor
Aynı ben! Yemek yapmak istemiyorum düşünmek de istemiyorum. Hiçbir şeyi isteyerek yemiyorum ama midem bulanmasın diye de ayıştırmak zorundayım. Fındık badem falan yiyorum. Bolca meyve bir de

Ben hamile kaldığımdan beri yaşıyorum. Doktora mesaj attım dün normal dedi. Bebek yerleştiği için dedi. Ama ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım.

kızlar, erken ama şu aralar reklamları vs. dikkatimi çektiği için bakıyorum ve en azından öğrenmeye çalışıyorum :)
bebek arabası yenidoğan için daha böyle beşik gibi modeller görüyorum..

ben zannediyordum ki aynı bebek arabası yenidoğana da büyüyene de adapte olabiliyor ama sanırım öyle değil. iskelet aynı kalıyor oturma yerini mi değiştiriyoruz nasıl oluyor?

Ben ben ben! Resmen eğilemiyorum yaaa çok kötü doktor fizik tedaviye git dedi bebekle alakası yok dedi. Bazılarıda erkek bebekde böyle olur diyor. Ben ama yıllar önce kuyruk sokumumun üsyüne düşmüştüm ondan mı diye düşünüyorum bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…