2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet öyle oluyor. O arabalar çok hoşuma gidiyor ama bagajda çok yer kaplıyor. Chicco liteway almıştım ben yatsr pozisyonu da oluyor aynı zamanda baston olduğu için az yer kaplıyor. Şuan hala duruyor çok sağlammış. Ama bir de onlardan alsam mı diye düşünüyorum

Ne güzel yalnız değilmişim bana da ilk doktorum doktora git hamilelikten değildir demişti . 2. De yine oldu ama daha fazlası. Bu erkek mi olacak acaba

Ne güzel yalnız değilmişim bana da ilk doktorum doktora git hamilelikten değildir demişti . 2. De yine oldu ama daha fazlası. Bu erkek mi olacak acaba
Ay bilmiyorum ki yani yürürken kalçama batma var. Hiç kasık ağrım falan olmuyor. Sabah özellikle yataktan kalktım diyelim kahvaltı hazırlıcam. Ayakta on dk dan fazla kaldım diye belim kaskatı oluyor eğilemiyorum böyle enteresan. Bu aralar daha iyiyim ama bu geçmeyecek belli. Fıtık mıtık da yoktu bende en son yani anlamadım gitti d vit eksilği diyolar evet var ama hamilelikten önce d evardı böyle bi sorun hiç yaşamadım hamilelikle bağlantılı bu yani.

Sana bir tavsiyede bulunayım yenidoğanken bebeğini bebek arabasına koyamiyorsun ne kadar güvenli olursa olsun kaldırımdan inerken çıkarken sarsilacak diye daha boynunu bile tutamadığı için koyamiyorsun. Bebek arabasını daha ileriki aylar için sağlam ve yük kapasitesi çok olan bir model alırsan aklına geldikçe bana teşekkür edersin. Yenidoğanken en güzeli kanguru. Bebek de asla ağlamıyor kucagindayken. Tabi yine de benimki bir tavsiye :)

peki önerebileceğiniz bir marka-model var mı?

Ben hic bisey hissetmemistim esim kiz diye tahmin etmisti kizlari daha cok sevdigi icin mi bilmem kizim oldu simdide icimden ne kiz ne erkek hic hissedemiyorum gene ama kizim oldugu icin oglumda olsun istiyorum ve kizimdan farkli hamilelik yasiyorum bugun 7. Haftam ondan mi bilmem ama kizimda asiri zorlanmistim bulantilardan kilo vermistim herseyi zordu kizimda bu cok ii geciyo sukur esim erkek hissediyo bu defa bakalim

Ben hamile kaldığımdan beri yaşıyorum. Doktora mesaj attım dün normal dedi. Bebek yerleştiği için dedi. Ama ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım.
Çok ilginç gerçekten o bölgenin ağrıması. Bazen geçiyor bazen geri geliyor ve sadece sol taraf sizin de öyle mi

Fizik tedavilik bi durum olsa önceden de olmaz mıydı ki bilemiyorum benim hamilelikte oluştu böyle bişey daha önce hiç yaşamadım. sizin de tek taraf mı ağrıyor peki? Annem sen şimdiden böyleysen ilerde daha çok baskı yapar ağırlık da binince diyor umarım geçer

peki önerebileceğiniz bir marka-model var mı?
Ben oglumda prego almıştım hala çok sağlam onu kullanmaya devam edicem. Bizden sonra da iki çocuk daha büyütür galiba. Oto koltuklu modellerini bı inceleyin isterseniz.
İlk 5 ay kadar hep (yenidoğan aparatli )kanguru ile taşıdım hem hiç ağlayıp rezil etmedi güvende hissettiği için hemde ilk aylar zaten çok hafif sizi yormaz. Hemde lohusaligin zirvesindeyken babaya bile veremezken bebek arabasina koymak o anki ruh halinize asla uygun düsmeyecektir. 6. Aydan atıyorum 3 yaşına kadar kullanabileceği bir araba alsanız çok daha akıllıca olmuş olur.

2li ya da 3 lü set olarak satılıyor galiba. Oto koltuğu şeklinde olan ( puset olabilir ) 1 yaşa kadar kullanılıyormuş. Bir de o beşik gibi olan şey sanırım onun da adı ana kucağı o da 6 aya kadar kullanılıyormuş, arkadaşımdan öğrendim. Asıl oturma kısmı da 1 yaştan 4 -5 yaşa kadar iskelet aynı ama oturma yerleri çıkarılıp takılabiliyor. Ana kucağının çok gereksiz olduğunu söylüyorlar

bu bebek arabası olayı bana çok dipsiz bir kuyu gibi geliyor. şimdi sizin söylediğinizi ve yukarıda başka bir arkadaşın söylediğini not aldım, araştıracağım. teşekkürler

Çok ilginç gerçekten o bölgenin ağrıması. Bazen geçiyor bazen geri geliyor ve sadece sol taraf sizin de öyle mi
Benim tam kuyruk sokumu. Bir de sanki kasıklarımda gerginlik oluyor. Bazen bacaklatım da ağrıyor. Doktora gittiğimde gayet sağlıklı demişti kanama alanında yok demişti

Kızlar büyük abdest ten sonra ufak kanama normal mi basına gelen var mı pembe sekılde
Hemoroidiniz olabilir ... yoksa da bebişin yaptığı baskıdan çıkmış olabilir ... dışkıda yoğun kan olmadığı sürece problem yok diye biliyorum

bu bebek arabası olayı bana çok dipsiz bir kuyu gibi geliyor. şimdi sizin söylediğinizi ve yukarıda başka bir arkadaşın söylediğini not aldım, araştıracağım. teşekkürler
Bende 5 yaşına kadar kullandım. Hiç birşey olmadı. Alırken bir de tekerleklerine de bakmak lazım bazıları çabuk bozuluyor. Chicco lite way in tek dezavantajı çift yönlü olmaması.

Dikkat etmen gereken birinci şey malzemenin sağlamlığı( Allah korusun bir arkadaşım bebek arabası ile merdivenlerden düştü bebeğine çizik sıyrık dışında bişey olmadı kendisinin ayağı kırıldı)
İkinci şey yatar kademeleri
Üçüncü şey rüzgarlı havalarda ya da agladiginda seni görebilmesi için önden ve arkadan sürülebilir olması :)
4 şey hafifligi bı elinde bebek arabası bı elinde bebekle merdiven inip çıkmak zorunda kalabilirsin
5. De altındaki sepetinin sağlam olmasi. Alışverişe çıktığında koyduklarını tasiyabilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…