2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben oğlumda mamas papas almıştım travel sistem. Gayet memnunum daha 3-4 çocuk büyütür. Ana kucağı cybex. Zaten ilk 6 ay onunla seyehat ettik. 7. Aydan sonra kendi pusetine geçtim. Kanguru vs hiç kullanmadım açıkçası var ama ben kullanmayı sevmedim. Bide arabada bile arka koltukta çocuğumun yanında oturmadım öyle alıştırdım. Zaten çoğunlukla direksiyonda olan ben olduğum için alıştırmak istemedim desem daha doğru olur.

Sürekli merdiven inip çıkacak veya arabasının bagajı geniş olmayanların kesinlikle baston veya kabin tipi alması uygun olur.

offfff çok komplike benim normal zekam bebek arabası seçmeye yetmez

Ben tam tersi oto koltuğu gibi olanı puset sanıyordum beşik gibi olan için çok gereksiz diyen var, oto koltuğu olabilen yetiyor diyorlar ama onlar da tam yatmıyormuş galiba. Biraz karışık bu araba meselesi instagramda anex çok karşıma çıkıyor baya da beğendim ama bi yakından incelemek lazım

ayy kızlar ben gül hastalığı oldum yaa çok garip bacaklarım sırtım göbegim falan hep kızardı kaşıntı var böyle bir tecrübesi olan varmı (( doktor bir krem verdi umarım hemen geçer(

Beşik gibi olandan almadım oto koltuğu gibi olan yetiyor cidden. Tamamen ihtiyaca bağlı aslında alınacak şey. Seçenek çok bence fikir sahibi olmak adına şimdiden araştırmakta fayda var biz ikinciyi doğuracaklar alışveriş kısmında çok vakit kaybetmeyeceğiz sanırım Her şey hazır gibi

sağolun kızlar, azcık anladım sanırım

limitli bilgimle şunu biliyorum, o sepet gibi olanın adı sanırım ana kucağı ve zaten almak zorunlu hastaneden çıkarabilmek için. (her hastane öyle mi bilmiyorum ama yurtdışında öyle, Türkiye'de de artık başlamışlar sanırım ufak ufak)

ama onu takıp yenidoğanı gezdiremezsin çünkü o oyuklu bişey ve arkadaşların da dediği gibi boynunu tutamıyor daha falan derken çok ergonomik değil.. onun için o dümdüz yattığı bir şey var (sanırım adı port bebe), bayağı beşik gibi etrafını da kapıyorsun fermuarla, çoook küçükken onu takmak lazım gibi gibi...

yani aslında nasıl bir lohusalık geçirmek istediğine göre seçmen lazım anladığım.. eğer ben daha minikken park bahçe çıkarmak istiyorum diyorsan, port bebeli bir şey alacaksın, yok ben zaten minimum çıkaracağım, onda da elim kolum dolu olmayacak diyorsan kanguruyla takılabilirsin gibi gibi

Aynı ben! Yemek yapmak istemiyorum düşünmek de istemiyorum. Hiçbir şeyi isteyerek yemiyorum ama midem bulanmasın diye de ayıştırmak zorundayım. Fındık badem falan yiyorum. Bolca meyve bir de
Evet ac oluncada daha cok bulanıyorum sanırım yiyorum ama zevkle degil valla agresifimde troid hastasıyım zaten hayattan zevk alamıyrm depresyondayım sanki

Çok teşekkür ederim. Ben kız hissediyorum zaten. Oğlumla henüz konuşmadım. Bebekten haberi yok. Zaman algısı farklı olduğu için sorular sıklaşır diye söylemedik henüz. Kendi fark edene kadar da söylemeyi düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Oğlum için erkek olsun istiyorum. Bana dua edin, çünkü her gün erkek kardeşim bugün de gelmedi diye üzülüyor.

ayy kızlar ben gül hastalığı oldum yaa çok garip bacaklarım sırtım göbegim falan hep kızardı kaşıntı var böyle bir tecrübesi olan varmı (( doktor bir krem verdi umarım hemen geçer(
Yeni geçirdim. Tam 2 ay sürdü. Verdiği kremler kortizonlu oluyor genelde momecan dı sanırım bana verdiği. Krem olanları geçiriyor sadece. Tedavi etmiyor yani . Kendi kendine geçiyor. Hiç geçmeyecek zannetmiştim . 2 ay sonra birden bire geçti

Hemoroidiniz olabilir ... yoksa da bebişin yaptığı baskıdan çıkmış olabilir ... dışkıda yoğun kan olmadığı sürece problem yok diye biliyorum
Canin makattan gelmedi vajinadan gelmişti şükür bebek iyimis ben ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum lekelenmem belkj indan olabilir
Salı günü bezmialem profosor pakizer dane diye bir Dr var riskli gebelik uzmaniymis ona bir gideceğim benim durum bira riskli rahminde hafif t shaped vardı ameliyat olmamistim doktorlar gerek yok demislerdi ama şimdi ne durumda bebeği etkiler mi bilmiyorum gorunecegim haber ederim
Yazdığın için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…