- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.081
Bende silifkeliyimBen merkez değil silifkedeyimm sen neresinden
offfff çok komplikeDikkat etmen gereken birinci şey malzemenin sağlamlığı( Allah korusun bir arkadaşım bebek arabası ile merdivenlerden düştü bebeğine çizik sıyrık dışında bişey olmadı kendisinin ayağı kırıldı)
İkinci şey yatar kademeleri
Üçüncü şey rüzgarlı havalarda ya da agladiginda seni görebilmesi için önden ve arkadan sürülebilir olması :)
4 şey hafifligi bı elinde bebek arabası bı elinde bebekle merdiven inip çıkmak zorunda kalabilirsin
5. De altındaki sepetinin sağlam olmasi. Alışverişe çıktığında koyduklarını tasiyabilsin
Ben tam tersi oto koltuğu gibi olanı puset sanıyordumBen oğlumda mamas papas almıştım travel sistem. Gayet memnunum daha 3-4 çocuk büyütür. Ana kucağı cybex. Zaten ilk 6 ay onunla seyehat ettik. 7. Aydan sonra kendi pusetine geçtim. Kanguru vs hiç kullanmadım açıkçası var ama ben kullanmayı sevmedim. Bide arabada bile arka koltukta çocuğumun yanında oturmadım öyle alıştırdım. Zaten çoğunlukla direksiyonda olan ben olduğum için alıştırmak istemedim desem daha doğru olur.
Yaa yerimofffff çok komplikebenim normal zekam bebek arabası seçmeye yetmez
Beşik gibi olandan almadım oto koltuğu gibi olan yetiyor cidden. Tamamen ihtiyaca bağlı aslında alınacak şey. Seçenek çok bence fikir sahibi olmak adına şimdiden araştırmakta fayda var biz ikinciyi doğuracaklar alışveriş kısmında çok vakit kaybetmeyeceğiz sanırımBen tam tersi oto koltuğu gibi olanı puset sanıyordumbeşik gibi olan için çok gereksiz diyen var, oto koltuğu olabilen yetiyor diyorlar ama onlar da tam yatmıyormuş galiba. Biraz karışık bu araba meselesi instagramda anex çok karşıma çıkıyor baya da beğendim ama bi yakından incelemek lazım
Evet öyle oluyor. O arabalar çok hoşuma gidiyor ama bagajda çok yer kaplıyor. Chicco liteway almıştım ben yatsr pozisyonu da oluyor aynı zamanda baston olduğu için az yer kaplıyor. Şuan hala duruyor çok sağlammış. Ama bir de onlardan alsam mı diye düşünüyorum
Sana bir tavsiyede bulunayım yenidoğanken bebeğini bebek arabasına koyamiyorsun ne kadar güvenli olursa olsun kaldırımdan inerken çıkarken sarsilacak diye daha boynunu bile tutamadığı için koyamiyorsun. Bebek arabasını daha ileriki aylar için sağlam ve yük kapasitesi çok olan bir model alırsan aklına geldikçe bana teşekkür edersin. Yenidoğanken en güzeli kanguru. Bebek de asla ağlamıyor kucagindayken. Tabi yine de benimki bir tavsiye :)
Ben oğlumda mamas papas almıştım travel sistem. Gayet memnunum daha 3-4 çocuk büyütür. Ana kucağı cybex. Zaten ilk 6 ay onunla seyehat ettik. 7. Aydan sonra kendi pusetine geçtim. Kanguru vs hiç kullanmadım açıkçası var ama ben kullanmayı sevmedim. Bide arabada bile arka koltukta çocuğumun yanında oturmadım öyle alıştırdım. Zaten çoğunlukla direksiyonda olan ben olduğum için alıştırmak istemedim desem daha doğru olur.
Ben tam tersi oto koltuğu gibi olanı puset sanıyordumbeşik gibi olan için çok gereksiz diyen var, oto koltuğu olabilen yetiyor diyorlar ama onlar da tam yatmıyormuş galiba. Biraz karışık bu araba meselesi instagramda anex çok karşıma çıkıyor baya da beğendim ama bi yakından incelemek lazım
Evet ac oluncada daha cok bulanıyorum sanırım yiyorum ama zevkle degil valla agresifimde troid hastasıyım zaten hayattan zevk alamıyrm depresyondayım sankiAynı ben! Yemek yapmak istemiyorum düşünmek de istemiyorum. Hiçbir şeyi isteyerek yemiyorum ama midem bulanmasın diye de ayıştırmak zorundayım. Fındık badem falan yiyorum. Bolca meyve bir de
AA öyle mi Silifke’de mi yaşıyorsunBende silifkeliyim
Çok teşekkür ederim. Ben kız hissediyorum zaten. Oğlumla henüz konuşmadım. Bebekten haberi yok. Zaman algısı farklı olduğu için sorular sıklaşır diye söylemedik henüz. Kendi fark edene kadar da söylemeyi düşünmüyorum. Hayırlısı olsun. Oğlum için erkek olsun istiyorum. Bana dua edin, çünkü her gün erkek kardeşim bugün de gelmedi diye üzülüyor.Annem kardeşime hamileyken her gece dua ederdim "allahım nolur kardeşim kız olsun" diye, allah küçük bir çocuğun duasını geri çevirmedi ve kardeşim kız oldu. bence oğlunuz da erkek istediği için kardeşi erkek olurama siz yine de her iki ihtimale de hazırlamalısınız, kız ya da erkek olmasının kimsenin elinde olmadığını bilmeli.
Yeni geçirdim. Tam 2 ay sürdü. Verdiği kremler kortizonlu oluyor genelde momecan dı sanırım bana verdiği. Krem olanları geçiriyor sadece. Tedavi etmiyor yani . Kendi kendine geçiyor. Hiç geçmeyecek zannetmiştim . 2 ay sonra birden bire geçtiayy kızlar ben gül hastalığı oldum yaa çok garip bacaklarım sırtım göbegim falan hep kızardı kaşıntı var böyle bir tecrübesi olan varmı(( doktor bir krem verdi umarım hemen geçer (
Ne yazık ki iş icabı AnkaradayımAA öyle mi Silifke’de mi yaşıyorsun
BennnnKızlar ben gebeliğimi öğrenmeden önce sigara içiyordum hamileliğimi öğrendim anında bıraktım hatta kokusundan bile tiksindim inşallah 9 aydan sonra da hiç içmemmmvar mı benim gibi olan gebelerrrr
Bende tutmamıştıErkek diyor, şimdi baktım sen diyince.
Canin makattan gelmedi vajinadan gelmişti şükür bebek iyimis ben ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum lekelenmem belkj indan olabilirHemoroidiniz olabilir ... yoksa da bebişin yaptığı baskıdan çıkmış olabilir ... dışkıda yoğun kan olmadığı sürece problem yok diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?