2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar şimdi bi tahmin de ben yapıyım oğlumun usg fotolarına baktım kesesi baya oval, şimdide ilk iki kese fotom tam yuvarlak gözüküyor bende kız hissediyorum

uzun sürmüş yaa sinir bozucu bir hastalık neyse allah beterinden korusun :)

Bende oğlumda travel sistem aldım yer kaplıyo evet ama bence de çok kullanışlı

ayy kızlar ben gül hastalığı oldum yaa çok garip bacaklarım sırtım göbegim falan hep kızardı kaşıntı var böyle bir tecrübesi olan varmı (( doktor bir krem verdi umarım hemen geçer(
Çok geçmiş olsun yıllar önce geçirmiştim bu hastalığı ana sebebi strestir ve aşırı kaşıntılıdır merhem kullanmıştım bir süre sonra geçmişti

Aynenoglu olan kız kızı olan erkek belirtisi arıyor bide keselerden tahmin edende var ama
Kim neyi eksikse onu istiyor, Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin. kese boyutu, karın şekli vb . benzeri işin eğlencesi gibi geliyor bana. Dr bile ultrasonda bebeği görmesine rağmen yanlış söyleyebiliyor.

ayy kızlar ben gül hastalığı oldum yaa çok garip bacaklarım sırtım göbegim falan hep kızardı kaşıntı var böyle bir tecrübesi olan varmı (( doktor bir krem verdi umarım hemen geçer(
Rosacea da beslenme de çok etkilidir baharatlı yiyecekler acı tetikler. Çay da pek önerilmez çaydaki tein kılcallarda genişlemeye sebep olur. Güneş kremi kullanımına çok çok dikkat etmelisin kışın bile sürekli kullanmalısın. İnternette takip ettiğim bir hanımefendi var laçin tenel o bu durumu glutensiz beslenmeyle kontrol altına almıştı.

Benim de kizimda zor geçmişti. yeşil elma , yoğurt, şu, madensuyuyla yaşadım 3,-4 ay ve 3 -4 kilo verdim ben de . Bunda da midem kötü ama kızıma göre çok daha iyiyim. Ben de bi kızım var bi de oğlum olsun istiyorum. o yüzden bu defa hislerime güvenemiyorum. Rabbim ne verirse hayırlısını versin

Ay o işleri ılkinde hallettik şükür, ikinci baya masrafsız olacak. Erkek olursa bi kıyafet masrafı olacak, kız olursa ona da pek gerek yok

Valla sağa da vuruyor solada bele de vuruyor anlamadım gitti yani ne olacak bilmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…