2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar Cybex GB Pockit ALL CITY Kabin Boy Bebek Arabası kullanan var mı? Ben minyonum arabamız da küçük böyle minicik olan bişi bakıyorum ama internetten baktım sadece gidip görmedim. Buna aynı marka oto koltuğu da takılabiliyormuş. Alman markası iyidir diye düşünüyorum. Ama fikirlerinizi almak isterim.

Pockit lar çok güzel ama cidden küçük tam yatıyor mu emin değilim eski modellerinde tam yatış yoktu

Ay o işleri ılkinde hallettik şükür, ikinci baya masrafsız olacak. Erkek olursa bi kıyafet masrafı olacak, kız olursa ona da pek gerek yok
Benim de tam tersi gerçi dışarıda giymesi için alırım evde abisininkileri giyer. Zaten daha çok unisex renklerde alışveriş yapmıştım kızda pembe erkekte mavi olayı bitti artık ya

kizlar bu gece rüyamda hamileligimle ilgili kötü şeyler gördüm. Bir hafta sonra kontrol var 10.hafta olacak bu kontrolü de atlatırsak baya rahatlicam Aslında her şey yolunda diyor doktor ama daha önce düşük yaşadığım için yine tedirgin oluyorum

Kizlarr yine doktordan ciktimm, bebek bir hafta onden gidiyormus suan 8+4 olmasi gerekirken 9+4 olmus her sey yolunda kese de yine yuvarlak olmus doktor genetik olarak olabilir dedi onden gitmesi, erken yumurtladigimi soyledim ama bu kadar etki etmez dedi. 6+4 kende 7+1 cikmisti. Iki hafta sonra tekrar gidicem ama tarama icin sanirim belli bir buyuklukte olmasi gerekiyormus ense kalinliginin ultrasonda bakip ona gore yapicaz yada sonra yapicaz ikiliyi cok guzel ultrason fotografi cekiyor ya bu doktor cok mutlu oldum buzdolabina asabilirim bu arada bebek saga yerlesmis sordum

Eklentiler

• 20201009_165653.webp
    41 KB · Görüntüleme: 117
Çok sevindim canım ne güzel bir ultrason fotoğrafıdır bu bebek sağa sola yerleşme durumunu birinden duymuştum onun kız ve erkekte Farklı yere yerleşmiş ve tutmuş ben de dikkat edecem bundan sonra
Kızlar merhaaba doktordan geldim herşey yolunda çok şükür bebiş büyümüş çok şaşırdım daha geçen minicikti 1 ay sonraya çağırdı doktor
hayırlı olsuunn 1 ay çok geç değil mii

Ayaklara bak yaa minnoş maşallah sağlıkla büyüsün inşallah

seninle benzer durumdayız kuzum. benim de haftaya 10.hafta kontrolüm var, öncesinde 2 düşüğüm olduğundan hep elim yüreğimde. bir sürü ilaç kullanıyorum yine düşük olmasın diye. ama inşallah güzel olucak bu sefer. sen de kaygılanma, birşey olsa nispeten hissederiz diye düşünüyorum. bence sağlıkla büyüyorlar içimizde

Ayak parmakları çok tatlı değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…