2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Maşalllahhh maşallahhhhh valla tam buzdolabına asmalık canımmm

Pockit lar çok güzel ama cidden küçük tam yatıyor mu emin değilim eski modellerinde tam yatış yoktu
Katlanınca mı küçük oluyor yoksa arabanın kendisi yani iç hacmi de mi küçük? Kilo olarak bayağı taşıyor gibi görünüyor ama incelemediğim için bilmiyorum tabi

Kızlar doktoruma sordum gerçi muayene sonrası normal dedi muayeneden çıktığım zaman kahverengi leke yaşadım bu durumu yaşayan oldu mu?

Masallah bebise bence kiz:)

Katlanınca mı küçük oluyor yoksa arabanın kendisi yani iç hacmi de mi küçük? Kilo olarak bayağı taşıyor gibi görünüyor ama incelemediğim için bilmiyorum tabi
Her türlü minik önemli olan tam yatış olması ama

Mutfağa giremeyen ben mutfaktan cıkmadım yemeğimi çorbamı tatlımı yaptım hatta yarın mantı yapmayı düşünüyorum
Hahaha eyvahlar olsun. İştahlarımız açılmaya mı başlıyor yoksa. Benim de gözüm döndü bugün biraz. Mantı gördüm tv.de, kendim yapamam ama dışarıdan söyledim artık napiyim

Yaa kollar bacaklar nasıl da belliiii bu ultrason 4 boyutlu mu çok net gerçekten ve doktor da çok güzel yakalamış harika

Hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah

Yaa kollar bacaklar nasıl da belliiii bu ultrason 4 boyutlu mu çok net gerçekten ve doktor da çok güzel yakalamış harika

Hic bilmiyorum ki canim baya inceledi bugun kist var mi nereye yerlesmis filan diye rahim girisini filan gosterdi. Her zamanki makineyle bakti ama boyle cikti bende cok sevindimm

Bugün bana da yazdı prilam az önce attım bakalım fayda edecek mi.
Sabah verdi bana gelince içtim hemen bir tane. Günde iki kere ac karna demişti. Biri sabah biri gece. Bir şey yiyemiyorum normalde. Ilaç içince bir kaç parça bir şey yedim. Ama az once yine baya kötü oldum. Yediğim çıkıyor. Suya hasret kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…