2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de öyle inan. Her şey ama herşey kokuyor. Oda parfümü aldırdım eşime en ferah olanından banyoya fln sıktım ama şimdi o koku da bulandırıyor. Tansiyondan mi acaba diye tuzlu bı ayran yapıp içtim az önce biraz açıldım sanki.

Bana da herşey kokuyor. bu ilaçlar kokudan dolayı olan bulantıya da iyi geliyor mu acaba. Sabun kokusundan elimi zor yıkıyorum

Benim kontrol Perşembe gün, seninki ne zaman? Haberleselim yazalım mutlaka, yazdıkların içimi rahatlattı

Kızlar bulantı kusma için ilaç kullandınız mi. Bana bugün doktor prilam hap verdi. Iki gün kullan geçmezse başka bir şey vericem dedi. O da olmazsa seruma başlarız dedi. Mahvetti beni bulantılar kusmalar

Canım bende kullanıyorum geceden içiyorsun ben şimdi içtim 2 tane birazdan uyucam yarın rahat ediyorum böyle kullanınca kusma yaşamadım tavsiye ederim.

Kızlar bulantı kusma için ilaç kullandınız mi. Bana bugün doktor prilam hap verdi. Iki gün kullan geçmezse başka bir şey vericem dedi. O da olmazsa seruma başlarız dedi. Mahvetti beni bulantılar kusmalar
Ben prilam kullandim canim bulantim gecmedi serum kullaniyorum su an

Bana da herşey kokuyor. bu ilaçlar kokudan dolayı olan bulantıya da iyi geliyor mu acaba. Sabun kokusundan elimi zor yıkıyorum
Bı kaç gün içip öyle söyleyeyim istersen canım. Uyku ve halsizlik yapıyor gerektiğinde gece iki tane birden alınabiliyor. Bunları bı deneyim sana yazarım. Evet geçen gün duş alırken şampuan kokusuna kustum banyoda

Kızlar selam bende Allah’ın izniyle Mayıs 2021 annesiyim. Mide bulantılarım çok fena. Doktor önce prilam verdi ama 7-8 gün iyi geldi sadece sonra etki etmemeye başladı. 2 gün önce onzyd verdi ama oda etki etmiyor. Çalıştığım için çok zorlanıyorum Hem devlet hem özele gidiyorum aynı gün iki doktorda kola iç dedi onada içim rahat etmiyor

Ay o banyo.... sanki bizim değil. Ne kokuyo bilmiyorum icim fena oluyo. Minicik şeyin yaptığı etkiye bak yaa

Canım bende kullanıyorum geceden içiyorsun ben şimdi içtim 2 tane birazdan uyucam yarın rahat ediyorum böyle kullanınca kusma yaşamadım tavsiye ederim.
Ikisini birlikte mi gece alıyorsun. O da iyi aslında çünkü hap da kokuyor sanki biraz. Bende yarın oyla yapayım bari

Kizlar bugun bir arkadasimla konustum 33 haftalik hamile, dun bir ebenin egitimine katilmis normal dogumla alakali kesisiz icin perine masaji ve dogumu kolaylastirici hareketler gostermisler 500 tl ye almis o egitimi anne baba beraber katilmislar, insallah bizim zanana su pandemi biter de gonul rahatligiyla bizde gideriz

Aynı ben. Duşa gireceğim zaman o kokunun düşüncesinden bile kusuyorum. Duşta da burnumu mutlaka bişeylerle tıkıyorum koku almamak için. Yoksa mümkün değil. İnşallah işe yarar bana da haber verirsin canım

Benim de tam tersi gerçi dışarıda giymesi için alırım evde abisininkileri giyer. Zaten daha çok unisex renklerde alışveriş yapmıştım kızda pembe erkekte mavi olayı bitti artık ya
Erkeğinki kıza giydirilir de her kız kıyafeti erkeğe olmaz. renkten kurtarsa desenden kalır. çiçekli, böcekli vs. ama unisex olanlar da var tabi. ben de bazen yeşil, kırmızı, sarı gibi orta renkler alıyordum ki ikinci oğlan olursa giyebilsin diye

hoş geldinnn, Hayırlı olsun. Beklenen doğum tarihlerimiz aynıkola yı bulantısı dolayı mı iç dediler

fk99 canım nasılsın İskenderun’da durumlar nedir
Siz hangi bölgede oturuyorsunuz, inşallah iyisindir, haberleri görünce ailemden sonra aklıma ilk sen geldin
Şu an inanılmaz üzgünüm, içim yanıyor oturdum ağlıyorum inanamıyorum koskoca memleket alev alev

Bulantısı olan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Çok zor ama geçicek inşallah. 2.trimesterde güzel günler bizi bekliyor az daha sabır annişler. Benim de ilk gebeliğim berbattı, elimde yoğurt kovası ile dolaşıyordum sürekli kustuğum için buzdolabı ve banyo korkulu rüyamdı. Ki banyom da buzdolabı da hep tertemizdir ama nasıl pis kokuyordu bana. Çok şükür bu sefer ki hamilelikte daha iyiyim. Rahatsız edici ama kusturmayan ara ara kaybolan bir bulantım var. Çok şükür şuana kadar sadece 5-6 kere kustum.

Ben devamlı peynir ekmek, tost, soğuk portakal suyu, ayran, kraker gibi şeyler yedim o ara. Bir de bol mentollü naneli şekerler sakızlar biraz rahatlatıyor du.

Yiyemediğinizi biliyorum ama aç kalmak daha da çok bulantı yapıyor. Sabah uyanır uyanmaz ağzınıza bir iki lokma bişiler atın, az az sık sık yemeye çalışın. Bir de bu ilk 3 ay ki beslenme bebek açısından çok sıkıntı değil vicdan azabı çekmeyin iyi bsslenemiyorum diye, karnınız doysun yeter. Çoook araştırmıştım tüm bunları zamanında.

Benim bulunduğum yer iyi kuzu şimdilik ama sarımaz tarafı çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…