2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Hayırlı sabahlar kızlar. Folik asit kullanıyor musunuz sağlık ocağında lan tahlili yaptırmıştım doktor 3ay gerek yok demişti ilk 3ay önemli değil miydi zaten ki. bu arada 6+4 olmusum doktora virüsten dolayı daha gidemedim keske kalp atısı bebek hepsi görünsün diye bekliyorum açıkçası . Haftaya cuma gideceğim İnşaAllah o zaman muhtemelen verir folik asit geç kalmıs olmam herhalde
Bizde de bulantı kusma ilk gebeliğimde hiç olmadı. Bunda biraz bulantı yaşıyorum maalesef çok olmasa da ama çıkarma yok ben normalde de çıkaramam çünkü ama tabi hem bulanıyorum hem yiyorum hem geri yiyemiyorum çok garip olduk bunda. İlkte sadece kokuya tahammülsüzlük vardı bide psikolojik olarak etkileniyorduö herşeyden. Bakalım ilerleyen zamanlarda bizi neler bekliyor. Sizler nasılsınız benden bu kadar

Ilk gebeliginde cinsiyeti neydi folik asite hemen baslamalisin hatta hamile kalmadan 3 ay once hamilelikte 3 ay kullanman gerek 4. Aydan itibaren kullandirmiyolar geciktrme 6+4de ben kalp atisini dinledim ilk hamileligimden once bende hic cikaramazdim ama hamilekte cok cikardim oyle boyle deil asiri bunda rahatim hic olmadi sukur

Günaydın kızlar dün yazdım ama arada kaynadı kimse cevap vermedi dün doktoruma muayene oldum ve eve geldiğimde kahverengi leke gördüm hemen dr yazdım muayeneye bağlı endişe etme dedi ama içim hiç rahat değil karından baktı vajinal değil ama biraz uzun ve ayrıntılı baktı korkuyorum

Canım doktorun sorun yok dediyse içini ferah tut kötü bisy yoktur inşallah

Canım doktorun sorun yok dediyse içini ferah tut kötü bisy yoktur inşallah
Ama vajinal baksaydı lekeyi anlardım karından lekelenme yaşamak pek mantıklı gelmedi aslında karnıma bastırmadı sadece muayene uzun sürdü her şeyi anlattı

Ama vajinal baksaydı lekeyi anlardım karından lekelenme yaşamak pek mantıklı gelmedi aslında karnıma bastırmadı sadece muayene uzun sürdü her şeyi anlattı
Bende bilmiyorum ki kuzum yaşayan var mı bu durumu bende smdi muayene olcam doktora bı sorarm içini ferah tut

Merhaba kızlar ikilli taramayı kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz? Anadolu yakasında özel hastanede yaptıran var mı? Bilgi alabilir miyim? Ücret memnuniyet vs gibi.

Muayeneden çıktım morelim bozuk kizlar bebeğin kalp atışını duyduk ama kese aşağı kaymış progestan verdi doktor. Bide normalde 7+2 ama bebek 6+3 geriden geliyo yani bana tutunur inşallah
Korkma canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur içini ferah tut dua edelim

Muayeneden çıktım morelim bozuk kizlar bebeğin kalp atışını duyduk ama kese aşağı kaymış progestan verdi doktor. Bide normalde 7+2 ama bebek 6+3 geriden geliyo yani bana tutunur inşallah

Hic moralini bozma kendini uzme, bu haftasonu bol bol dinlen yerinden cok kalkmamaya calis olur mu. Insallah bebegin tutunacak sana, bir de ilerki haftalarda cok hizli buyuyor o geriden gelme farki kapanicak insallah

Bende aynisi 4. Haftadayken olmustu karnimdan bakmisti eve bir geldim kahverengi leke. Yerlesme kanamasi olabilir kirmiziya donmedikce agrin olmadikca korkma demisti. Sonrasinda olmadi ama agrin yoksa bence onemli bir sey degildir yine de icin rahat etmiyorsa tekrar bir kontrole gidersin

Hic moralini bozma kendini uzme, bu haftasonu bol bol dinlen yerinden cok kalkmamaya calis olur mu. Insallah bebegin tutunacak sana, bir de ilerki haftalarda cok hizli buyuyor o geriden gelme farki kapanicak insallah
İnşallah kuzum uzanıyorum şuan bu hafta rapor alıp evde dinlencem dua edin nolur bebegm beni bırakmasın

Merhaba kızlar ikilli taramayı kaçıncı haftada yaptırmayı düşünüyorsunuz? Anadolu yakasında özel hastanede yaptıran var mı? Bilgi alabilir miyim? Ücret memnuniyet vs gibi.

Ben iki hafta sonra gidicem 11+4 olabilir o zaman ense kalinligina bakicak sanirim 80 bir sey dedi ona ulasmissa ikili testi yapicak, ulasmamissa sonraki gidisimde yapicak. Daha fiyat hakkinda daha konusmadik bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…