- 17 Eylül 2020
- 1.014
- 1.262
- 63
- 32
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.201
Sürekli okuyorum kuzum ztn Allah yardımcımız olsun zor bi süreç sonu hayır olsun inşallahcanını sıkma, üzülme canım. bol bol dinlen, inşirah süresi oku , dinle. içini rahatlatır inşallah
Evet folik asit ilk 3 ay hatta hamile kalmadan da kullanılması gerekiyor deniyor ama şöyle bir şey var bu gelişigüzel bir bilgi aslında siz kan değerlerinizde folata baktırdıysanız ve değeriniz yüksekse tabi öncesinden başlamak ya da geç kalmak gibi bi durum olmaz. Bence değerlerinize baktırın ona uygun bir folik asit yazması gerekir doktorunuzunHayırlı sabahlar kızlar. Folik asit kullanıyor musunuz sağlık ocağında lan tahlili yaptırmıştım doktor 3ay gerek yok demişti ilk 3ay önemli değil miydi zaten ki.bu arada 6+4 olmusum doktora virüsten dolayı daha gidemedim keske kalp atısı bebek hepsi görünsün diye bekliyorum açıkçası . Haftaya cuma gideceğim İnşaAllah o zaman muhtemelen verir folik asit geç kalmıs olmam herhalde
Bizde de bulantı kusma ilk gebeliğimde hiç olmadı. Bunda biraz bulantı yaşıyorum maalesef çok olmasa da ama çıkarma yok ben normalde de çıkaramam çünküama tabi hem bulanıyorum hem yiyorum hem geri yiyemiyorum çok garip olduk bunda. İlkte sadece kokuya tahammülsüzlük vardı bide psikolojik olarak etkileniyorduö herşeyden. Bakalım ilerleyen zamanlarda bizi neler bekliyor. Sizler nasılsınız benden bu kadar
Vajinal bakmadıysa neden ultrasondan sonra leke olmuş ki peki bununla ilgili bi açıklama yaptı mı doktor ? Kasık bölgene fazla bastırmış olabilir mi canım ama sorun yok dediyse yoktur bence sen progestan kullanıyor muydun?Günaydın kızlar dün yazdım ama arada kaynadı kimse cevap vermedidün doktoruma muayene oldum ve eve geldiğimde kahverengi leke gördüm hemen dr yazdım muayeneye bağlı endişe etme dedi ama içim hiç rahat değil karından baktı vajinal değil ama biraz uzun ve ayrıntılı baktı korkuyorum
Kendini üzme. Dinlenme ve progestan iyi geliyor. Kesede bozulma yok sanırım bence toparlar sen de böyle düşünMuayeneden çıktım morelim bozuk kizlar bebeğin kalp atışını duyduk ama kese aşağı kaymış progestan verdi doktor. Bide normalde 7+2 ama bebek 6+3 geriden geliyo yani bana tutunur inşallah☹
Hayır sadece muayeneye bağlı leke normal dedi başka bir şey demedi ilk defa lekelenme yaşadım canım bir şey kullanmıyorumVajinal bakmadıysa neden ultrasondan sonra leke olmuş ki peki bununla ilgili bi açıklama yaptı mı doktor ? Kasık bölgene fazla bastırmış olabilir mi canım ama sorun yok dediyse yoktur bence sen progestan kullanıyor muydun?
Teşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahKendini üzme. Dinlenme ve progestan iyi geliyor. Kesede bozulma yok sanırım bence toparlar sen de böyle düşünayrıca o ölçümler çok yanıltıcı olabiliyor benim de sata göre doktor kontrolünde farklı çıkıyor haftası. doktor bunlar çok normal ilk zamanlar önde geride çıkması bi soruna işaret etmez dedi.
Fasulye şeklinde olabiliyor kese canım benimki de öyleTeşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahşuan uzanıyorum
Geçmiş olsun canım er Ragıp cellecelalühu ismi şerifini bol çek anlamı taşıyan taşımayı kolaylaştıran demek Rabbim bütün anne adaylarına doğuma kadar taşıma kolaylığı versinSürekli okuyorum kuzum ztn Allah yardımcımız olsun zor bi süreç sonu hayır olsun inşallah
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım er Ragıp cellecelalühu ismi şerifini bol çek anlamı taşıyan taşımayı kolaylaştıran demek Rabbim bütün anne adaylarına doğuma kadar taşıma kolaylığı versin
Teşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahşuan uzanıyorum
Anladım canım zaten devamı gelmediyse sorun yoktur.Hayır sadece muayeneye bağlı leke normal dedi başka bir şey demedi ilk defa lekelenme yaşadım canım bir şey kullanmıyorum
İnşallah canım kese zamanla yerine oturur bence sadece fazla ayakta kalmamaya dikkat et, bol su iç mutlaka kese gelişimi için önemli demişti doktor.Teşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahşuan uzanıyorum
Aynen canım bol su içiyorum dinleniyorum uzanıyorum inşallah iki haftaya toparlanır yerine yerleşirİnşallah canım kese zamanla yerine oturur bence sadece fazla ayakta kalmamaya dikkat et, bol su iç mutlaka kese gelişimi için önemli demişti doktor.
Acaba doktor muayene şeklini unutup yüzeysel cevap mı verdiHayır sadece muayeneye bağlı leke normal dedi başka bir şey demedi ilk defa lekelenme yaşadım canım bir şey kullanmıyorum
Geçmiş olsun canım sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallahşuan uzanıyorum
İyi olmanıza sevindim canımBenim bulunduğum yer iyi kuzu şimdilik ama sarımaz tarafı çok kötü
Ilk gebeliginde cinsiyeti neydi folik asite hemen baslamalisin hatta hamile kalmadan 3 ay once hamilelikte 3 ay kullanman gerek 4. Aydan itibaren kullandirmiyolar geciktrme 6+4de ben kalp atisini dinledim ilk hamileligimden once bende hic cikaramazdim ama hamilekte cok cikardim oyle boyle deil asiri bunda rahatim hic olmadi sukur
Kana baktırdım ama folata baktı mı bilmiyorum kanların çok iyi deyince fazla bakmadım umarım bi sıkıntı olmazEvet folik asit ilk 3 ay hatta hamile kalmadan da kullanılması gerekiyor deniyor ama şöyle bir şey var bu gelişigüzel bir bilgi aslında siz kan değerlerinizde folata baktırdıysanız ve değeriniz yüksekse tabi öncesinden başlamak ya da geç kalmak gibi bi durum olmaz. Bence değerlerinize baktırın ona uygun bir folik asit yazması gerekir doktorunuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?