2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bir sorum var doktora göre 7+3 haftalık uygulamaya göre 8+3 son adet tarihimi doktora söyledim 7+3 dedi bana anlamadım?

Hipokrat zamanında cinsiyet tahmini böyleymiş kızlar aynalara bakılsın memeler ellensin

Evet folik asit ilk 3 ay hatta hamile kalmadan da kullanılması gerekiyor deniyor ama şöyle bir şey var bu gelişigüzel bir bilgi aslında siz kan değerlerinizde folata baktırdıysanız ve değeriniz yüksekse tabi öncesinden başlamak ya da geç kalmak gibi bi durum olmaz. Bence değerlerinize baktırın ona uygun bir folik asit yazması gerekir doktorunuzun

Vajinal bakmadıysa neden ultrasondan sonra leke olmuş ki peki bununla ilgili bi açıklama yaptı mı doktor ? Kasık bölgene fazla bastırmış olabilir mi canım ama sorun yok dediyse yoktur bence sen progestan kullanıyor muydun?

Muayeneden çıktım morelim bozuk kizlar bebeğin kalp atışını duyduk ama kese aşağı kaymış progestan verdi doktor. Bide normalde 7+2 ama bebek 6+3 geriden geliyo yani bana tutunur inşallah
Kendini üzme. Dinlenme ve progestan iyi geliyor. Kesede bozulma yok sanırım bence toparlar sen de böyle düşün ayrıca o ölçümler çok yanıltıcı olabiliyor benim de sata göre doktor kontrolünde farklı çıkıyor haftası. doktor bunlar çok normal ilk zamanlar önde geride çıkması bi soruna işaret etmez dedi.

Hayır sadece muayeneye bağlı leke normal dedi başka bir şey demedi ilk defa lekelenme yaşadım canım bir şey kullanmıyorum

Teşekkür ederim kuzum kese fasulye şeklinde olmuş ama şekil bozuklugu var fln demedi hafta farkı çok kafama takılmadı sadcee kese aşağıda olunca çok üzüldüm sonu hayır olur inşallah şuan uzanıyorum

Fasulye şeklinde olabiliyor kese canım benimki de öyle

Sürekli okuyorum kuzum ztn Allah yardımcımız olsun zor bi süreç sonu hayır olsun inşallah
Geçmiş olsun canım er Ragıp cellecelalühu ismi şerifini bol çek anlamı taşıyan taşımayı kolaylaştıran demek Rabbim bütün anne adaylarına doğuma kadar taşıma kolaylığı versin

Bende carsamba gunu gittigimde avicenna hastanesine kese muz gibi fasulye gibiydi hatirliyor musun buraya fotografini koymustum sonra cuma gidince duzelmis yuvarlanmis yani bence bu makineyle alakali tamamen o yuzden onu da kafana takma

İnşallah canım kese zamanla yerine oturur bence sadece fazla ayakta kalmamaya dikkat et, bol su iç mutlaka kese gelişimi için önemli demişti doktor.

Kızlar ya benim bir derdim var. Burnumun içi inanılmaz kuruyor ve tıkalı. Hormonlardan oluyormuş ama doktora da soramadım daha. Burun içini yumuşatması için kullandığınız doğal birşeyler var mı?

Hayır sadece muayeneye bağlı leke normal dedi başka bir şey demedi ilk defa lekelenme yaşadım canım bir şey kullanmıyorum
Acaba doktor muayene şeklini unutup yüzeysel cevap mı verdi
Aslında ara ara lekelenme olması normal ama karından yapılan bir muayeneye bağlanması bana da garip geldi

Geçmiş olsun canım sağlıkla tamamlayıp kucağına alırsın inşallah

Ever bende ona şaşırdım artk cumaya randevu aldım hangisini verir ise onu kullanırım bakalım. Benimde bunda bulantı oldu sadece ve aşırı sinirlilik yapıyor engel olamıyorum kendime sürekli evin içinde trip halindeyim şu sıralar
İlk bebeğim erkek. Gerçi artk çocukluğa geçti bebeklik bitti
Oysa oğlumda ne kadar uysal mutlu bi hamileliğim wardı duygusaldım. Ama bunda Biraz daha zorluyor yine de şükür ki çıkarmıyorum diyorum. Böyle düşününce acaba kız mi fikri geliyor aklıma arkadaşım çok agresif olunca kız oluyor demişti o şuan 2.kıza hamile bakalım ne olacak sağlıkla gelsinlerde

Kana baktırdım ama folata baktı mı bilmiyorum kanların çok iyi deyince fazla bakmadım umarım bi sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…