2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya benim bir derdim var. Burnumun içi inanılmaz kuruyor ve tıkalı. Hormonlardan oluyormuş ama doktora da soramadım daha. Burun içini yumuşatması için kullandığınız doğal birşeyler var mı?
İçi için değil de burun üzerine yapışan bantlar var ya eczanede satılıyor 10 tanesi 15 lira onlardan kullanıyorum ben

Kızlar isim düşünmeye başladınız mı hiç aklınızdan geçiyor mu
Benim isimler hazır
Oğlumun adı Efe
Kızım olursa Ece olacak eşim başına Eylül olacak diye çok ısrar ediyor Eylül de evlendik bebeklerimizi Eylül de öğrendik falan diye .
Bir oğlum daha olursa o da Ege olacak onunda başına yiğit düşünüyorum
Yani Eylül Ece veya Yiğit Ege olacak

hoş geldinnn, Hayırlı olsun. Beklenen doğum tarihlerimiz aynıkola yı bulantısı dolayı mı iç dediler

Evet hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Bende şaşırdım üstelik iki doktorda aynı gün söyledi. Şimdilik içebilirsin ama ilerde içmemeni rica edeceğim senden dedi. Bilemiyorum çok zorlanıyorum yediğim hiçbirşey midemde kalmıyor işe sürünerek gidiyorum

Kana baktırdım ama folata baktı mı bilmiyorum kanların çok iyi deyince fazla bakmadım umarım bi sıkıntı olmaz
ASM de kan verdiğimde bana da hemşire gerek yok folik asite ama istersen kullan için rahat etsin dedi. Kadin doğum doktorum vitaminlerini düzenli kullan dedi . Ama ben bulantilardan pek kullanamadim. Ama folat olan yiyeceklerden yemeye çalıştım. Özellikle armut gibi.

İlk gebeliklerimizde sorumluluklarımız çok daha azdı ve kendimize daha çok vakit ayirabiliyorduk o yüzden daha premses gibiydik bence şimdi benimde ikinci daha gerginim sanki

Kızlar bugün 8+0 dayım. 9.hafta başlıyor yani. Az once az miktarda kahverengi leke gelmiş. Daha dün doktora gittim. Her şey normal demişti. Bu durumu yasayan var mı. Ne kadar endişe verici durum bunlar yaa.

Evet haklısın kızların çok çiçekli böcekli oluyor

Selam kızlar ben de doktora gittim sonunda bugün, kafamı karıştıran bir şey var son adete göre 8+4 ama 6+2 ölçtü doktor, ve bu sorun değil döllenme geç olmuş dedi öyle midir sizce de? Kalp atışını duydum

Canım benimde öyle 1 hafta geriden geliyo ama sorun değil dedi doktor daha sonra da ileri olabilir

Kızlaaaar böyle bi uyuma şekli yok sabah uyandık kahvaltı yaptım sonrasında öğlen bi uyumusum hala uyuyorum gece de 12 de en geç devrilirim uyumaktan kendimi alamıyorummmm

Bende bugun gunduz uyudum nerdeyse ilk defa bugun o kadar istahim acik ki 2 tabak yaprak sarma yedim ve disardan da bir seyler soyleyip yedik ustune. Yerimden kipirdayamiyorum suan uzandim cok yemekten kilo almamissin bi daha ki gelisinede kilo almadan gel demisti dun doktor, ondan sanirim bugun cok yuklendim kilo almadim diye. Yarin yine kendimi tutma ve diyet zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…