2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Her gittiğinizde kilonuzu ölçüyorlar mı ? Ben eski doktoruma gittiğimde her seferinde tansiyon ve kilo ölçüyorlardı ama bu doktorum hiç ölçmüyor dikkatimi çekti.

Her gittiğinizde kilonuzu ölçüyorlar mı ? Ben eski doktoruma gittiğimde her seferinde tansiyon ve kilo ölçüyorlardı ama bu doktorum hiç ölçmüyor dikkatimi çekti.

Evet her gittigimde ultrasonla baktiktan sonra ayaga kalkmadan tansiyonu, sonrasinda da kilomu olcuyor ve not ediyor bilgisayarina. Ben gercekten cok memnunum cok ilgili kontrol randevusunda bile

Kızlar bugün 8+0 dayım. 9.hafta başlıyor yani. Az once az miktarda kahverengi leke gelmiş. Daha dün doktora gittim. Her şey normal demişti. Bu durumu yasayan var mı. Ne kadar endişe verici durum bunlar yaa.
Ben dün yaşadım canım

Inşallah hemen geçmiştir canım şimdi nasıl. Yaa neden oluyo acaba bir sürü varyasyon var bu durumlar için.
Şükür geçti ama dayanamadım muayene oldum dr bu tarz lekelerin olabileceğini kırmızı olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi bir de önlem amaçlı progestan verdi

Benim de ağrılarım geçmiyor doktor normal olduğunu söylüyor. Ama bazı günler hiçbirşeyim yok bazı günler ağrıyor. Kasık ve kuyruk sokumu. Kanama falan yok ama. Nedir anlamadım. Hormon ilacı çok alıyorum onun etkisi mi bilemedim

Progestan mı alıyorsun?

Şükür geçti ama dayanamadım muayene oldum dr bu tarz lekelerin olabileceğini kırmızı olmadığı sürece korkmamam gerektiğini söyledi bir de önlem amaçlı progestan verdi
Bende kullanıyorum progestan hap günde iki kere. Bir de oksapar kullanıyorum önlem amaclı. Haftada bir kerede proluton depot igne yaptırıyorum. 5. Haftada da kanama yaşamıştım ama bildiğin sıvı bir şekilde kanamaydı aniden. O zaman geçmişti. Olmasın boule şeyler yaa bütün enerjimi alıyor zaten bulantı kusma mahvediyo insanı.

Bazı haftalar arası ağrıları normal karşılıyorlar özellikle 6-8 hafta arası. Bebek hızla büyüdüğü için rahim genişliyormuş. Umarım seni rahatsız etmeden hemen gecer

Hahahaha kızzz bende Bugün yeşil mercimekli pilav ve salata yedim ama nasııı yiyorum allahımmm gözüm döndü üstüne bi bardak ayran içtim Çaltıcam nefes alamıyorum

Kızlar karından ultrasonla bebeği ilk ne zaman gördünüz ve kalp atışını ilk hangi haftada duydunuz benim için çok önemli acil cevap verebilir misiniz

Kızlar karından ultrasonla bebeği ilk ne zaman gördünüz ve kalp atışını ilk hangi haftada duydunuz benim için çok önemli acil cevap verebilir misiniz
Canm ben 6+4 kalp atışı duydum 7+küsürdü hatırlamıyorum o zaman da bebeği görmüştüm ama herkeste değişiyor 7.-8. Haftada duyan arkadaşlar da var

6+5 te hem bebeği görüp hem de kalp atışını duymuştum ben
Teşekkür ederim ben ne bebeği ne kalbini duymadım normalde 7+2 de gittim fakat geç döllenme olabilir bebek küçük olabilir ya da boş gebelik dedi o yüzden çok tedirginim perşembeye kadar beklemem gerekiyor kese boyu 6+1 gözüküyor biraz kötüyüm

Canm ben 6+4 kalp atışı duydum 7+küsürdü hatırlamıyorum o zaman da bebeği görmüştüm ama herkeste değişiyor 7.-8. Haftada duyan arkadaşlar da var
Ben göremedim bile boş görünüyor bazı arkadaşlar karından geç gözükür dedi o yüzden mi acaba diye düşündüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…