2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yolk sac varmı peki

Arkadaslar merhaba hepinize.
Ben aslinda nisan annesi olucam.ama oraya yazdim hickimse bana cevap vermedi.
11 haftalik hamileyim ve inanilmaz mide bulantilarim var.
Sizler ilac kullaniyor musunuz ya da ne yapiyorsuniz mideniz icin?
Valla bulanıyor canım afedersin çıkarınca rahatlıyorum başka da bişey yapamıyorum, zaten bazen yiyeceğim yemeği düşününce bile midem bulanıyor yemek istemiyorum. İlaç kullanan vardı burada, yanıyorda midem gasvin diye Bi şurup var ama daha fena oluyorum tadı bana berrrrbaaaat geliyor. Nane çayına azcık çay kaşığı ucuyla zencefil iyi gelebilir kuzu. Dene

Kaçıncı haftan ki canım doktor kese gelişimi vs söylemiştir belki geç döllenmedir o da olabilir içini ferah tut
Sağ 18 agustos yani 7+4 şuan ama geç döllenme dedi de bu kadar geç olur mu bilemedim ilk çocuğumu 6+1 de görüp kalp atışı duymuştum ama vajinal ultrasonla

Sağ 18 agustos yani 7+4 şuan ama geç döllenme dedi de bu kadar geç olur mu bilemedim ilk çocuğumu 6+1 de görüp kalp atışı duymuştum ama vajinal ultrasonla
Ben vajinal muayene hiç olmadım canım ama kişiden kişiye değişmeyi bırak gebelikten gebeliğe değişiyor kuzenim de ilk bebişin 6. Haftada duydu ikinci 8. Haftada duydu merak etme bi sorun yoktur Allah’ın izniyle

Arkadaslar merhaba hepinize.
Ben aslinda nisan annesi olucam.ama oraya yazdim hickimse bana cevap vermedi.
11 haftalik hamileyim ve inanilmaz mide bulantilarim var.
Sizler ilac kullaniyor musunuz ya da ne yapiyorsuniz mideniz icin?
Canım bende de bulantı çoktu geçti şükür doktorum uyumadan önce bir bardak ışık süte tarçın at iç demişti cidden sabah bulantımı engelledi

Kizlar az once kotu bir haber aldim, kardesimin kiz arkadasinin babasi covid olmus. Benim kardesim normalde ankarada yasiyor is dolayisiyla, her haftasonu ailemin evine geliyor. Babamda diyabet hastasi, annemin cok sukur bir seyi yok ama. Bu aksam babasinin pozitif oldugunu ogrenmis kardesimde hemen onu evine birakmis. Kendi de simdi odasindan cikmiyormus ama icim icimi yiyor. Bende en son ailemle sali gunu gorusmustum
Hahahaha kızzz bende Bugün yeşil mercimekli pilav ve salata yedim ama nasııı yiyorum allahımmm gözüm döndü üstüne bi bardak ayran içtim Çaltıcam nefes alamıyorum

Haha cok fena durumdayiz ben hala bir seyler tirtiklamaya devam ediyorum suan

Canım bişe olmamıştır muhtemelen ama sen yine de 14 gün evden çıkma eğer çalışmıyorsan annenler de çıkmasınlar bakalım insallah bi sorun olmaz

Bende cikarinca rahatliyorum gün boyu midesi bulanir mi insanin ya hep mutsuzum bu yuzden prilam aldim iki gecedir icmeyw basladim ama fayda etmedi nasil sey anlamadim.
Akupuntur mu denesek dedi doktorum telefonda konustuk gerci gidemedim

Canım bişe olmamıştır muhtemelen ama sen yine de 14 gün evden çıkma eğer çalışmıyorsan annenler de çıkmasınlar bakalım insallah bi sorun olmaz

Ben en son sali gorusmustum iste sali gunu bir hafta olacak bakalim suanlik onlarda hic bir sey yok, insallah kimseye hic bir sey olmadan atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…