- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.281
Adetim genelde gecikmez en fazla 2-3 gün o yüzden biliyorum ama yinede hayat belli olmaz diyorum ama geç ne kadar geç olabilir ki görememesi için asıl adet tarihimde falan dollenmeli gibi ama yok demek de olmuyor var demekteYumurtlama gününü biliyormusun. Ben 2 defa geçirdim boş gebelik. Yolk sac yoktu birinde 2.de vardı ama bebek yoktu. İnş boş değildir eğer geç döllenme ise geç görünür.
Bebek kendi mi düştü aldılar mı canım ne kadar beklediler bir deYumurtlama gününü biliyormusun. Ben 2 defa geçirdim boş gebelik. Yolk sac yoktu birinde 2.de vardı ama bebek yoktu. İnş boş değildir eğer geç döllenme ise geç görünür.
Vajinal ultrason bakmadı mı pekiAdetim genelde gecikmez en fazla 2-3 gün o yüzden biliyorum ama yinede hayat belli olmaz diyorum ama geç ne kadar geç olabilir ki görememesi için asıl adet tarihimde falan dollenmeli gibi ama yok demek de olmuyor var demekte
6+4 de canım.Kızlar karından ultrasonla bebeği ilk ne zaman gördünüz ve kalp atışını ilk hangi haftada duydunuz benim için çok önemli acil cevap verebilir misiniz
Varlığını görseydim kalp atışı için ultrason cihazları bile farklılık gösterir diye düşünüyorum ama görünmeme nedenini bilemiyorum kese gördüm ilk gordugumuze göre biraz büyümüş o kadar net anlaşılıyor ama içinde bir şey yok ici boşken buyurdu onuda bilemedimBen vajinal muayene hiç olmadım canım ama kişiden kişiye değişmeyi bırak gebelikten gebeliğe değişiyor kuzenim de ilk bebişin 6. Haftada duydu ikinci 8. Haftada duydu merak etme bi sorun yoktur Allah’ın izniyle
İlki kendisi düştü 7.hafta olmalıydım ama kese 5.hafta da kalmıştı. 2.de 8.hafta olmalıydım 7.hafta idi yolksac vardı ama anomali dedi dr bebek yoktu bşka dr da alttan muayene ile var ile yok arası bebek gördü derken kürtaj oldum.Bebek kendi mi düştü aldılar mı canım ne kadar beklediler bir de
Bakmadı canım benimde aklıma gelmedi öyle bir haber beklemeyince neye uğradığımı şaşırdım ben kalp atışı duymaya gitmişken bebek yok ortada kafam uyuştu resmenVajinal ultrason bakmadı mı peki
2.de benmde kese büyüyordu normal seyrinde senin kesede yolk varmı yokmu ayırt edemedim ben. Olmasaydı dr derdi bnce. Vajinal baktırsaydın keşkeVarlığını görseydim kalp atışı için ultrason cihazları bile farklılık gösterir diye düşünüyorum ama görünmeme nedenini bilemiyorum kese gördüm ilk gordugumuze göre biraz büyümüş o kadar net anlaşılıyor ama içinde bir şey yok ici boşken buyurdu onuda bilemedim
Çok geçmiş olsun canım doktor bana kanamam olursa duruyordur hemen gel dedi sanırım o da ümitli değil gibi dedim ama bende hiç kanama cigi seklinde bile olmadığı için sordumİlki kendisi düştü 7.hafta olmalıydım ama kese 5.hafta da kalmıştı. 2.de 8.hafta olmalıydım 7.hafta idi yolksac vardı ama anomali dedi dr bebek yoktu bşka dr da alttan muayene ile var ile yok arası bebek gördü derken kürtaj oldum.
Ben 6+3te gttm 2.gebelikte dr alttan baktı direk ona rağmen göremeyince buda boş olabilir dedi haftaya gel dedi. İlk gebeliğin miBakmadı canım benimde aklıma gelmedi öyle bir haber beklemeyince neye uğradığımı şaşırdım ben kalp atışı duymaya gitmişken bebek yok ortada kafam uyuştu resmen
Amin inşallah. Allah yardımcın olsun, o halde işe gitmek çok zordur. Ben de kusma yok ama bulantı ve aşırı yorgun, bitkin hissediyorum kendimi. .bulantı için soğuk yeşil elma , hafif limonlu su deneyebilirsin. Sana ne iyi geliyorsa bir süre sadece onları yiyebilirsin.Evethayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Bende şaşırdım üstelik iki doktorda aynı gün söyledi. Şimdilik içebilirsin ama ilerde içmemeni rica edeceğim senden dedi. Bilemiyorum çok zorlanıyorum yediğim hiçbirşey midemde kalmıyor işe sürünerek gidiyorum
İlkinde bende de kanama yoktu gördüğüm rüya üzerine sabah sancı ve belirti yok olunca gittim dr a. 2.de kahve leke gördüm 1 kere 5+3 te sanrm.Çok geçmiş olsun canım doktor bana kanamam olursa duruyordur hemen gel dedi sanırım o da ümitli değil gibi dedim ama bende hiç kanama cigi seklinde bile olmadığı için sordum
Ben 6+3te gttm 2.gebelikte dr alttan baktı direk ona rağmen göremeyince buda boş olabilir dedi haftaya gel dedi. İlk gebeliğin mi
2.de benmde kese büyüyordu normal seyrinde senin kesede yolk varmı yokmu ayırt edemedim ben. Olmasaydı dr derdi bnce. Vajinal baktırsaydın keşke
Sağ ol konuşmak iyi geldi eşimle konuşurken ağlıyorum o yüzden konuşamıyorum içinde kaldı hep umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişinİlkinde bende de kanama yoktu gördüğüm rüya üzerine sabah sancı ve belirti yok olunca gittim dr a. 2.de kahve leke gördüm 1 kere 5+3 te sanrm.
Ben ilk 6+3 'te gittim. kalbini de duyduk , kendini de gördük şükürKızlar karından ultrasonla bebeği ilk ne zaman gördünüz ve kalp atışını ilk hangi haftada duydunuz benim için çok önemli acil cevap verebilir misiniz
Ben göremedim bile boş görünüyor bazı arkadaşlar karından geç gözükür dedi o yüzden mi acaba diye düşündüm ama
Bunu aldımResim at resim
Oyyy maşallah ne guzel erkenden görmüşsün inşallah benimde hayırlı haber gelir perşembe randevu verdi yoksa sonlandirilacakBen yeni gordum canim yazdigini, bende 5+1 de vajinal usg ile kalp atisini gormustum duyamamistim ama gostermisti sadece. Karindan hic bir sey gorememisti yeterince su icmemissin gozukmuyor demisti vajinal bakmak zorunda kalmisti. Karindan evet biraz daha gec gozukuyor
Benim kuzenim adet tarihine göre 9. Haftaya geliyordu kalp atışı yok diye doktor kürtaj yapmak istemiş. Başka doktor a gittiler biraz daha bekleyelim demiş. Bir kaç gün sonra kalp atışı duyuldu. Şimdi doğdu 3 aylık oldu bile. Geç döllenme olmuş. Icini ferah tut, her şey güzel olsun. Bende 6+5 te duydum kalp atışını. bence sen bir hafta daha bekle.Teşekkür ederim ben ne bebeği ne kalbini duymadım normalde 7+2 de gittim fakat geç döllenme olabilir bebek küçük olabilir ya da boş gebelik dedi o yüzden çok tedirginim perşembeye kadar beklemem gerekiyor kese boyu 6+1 gözüküyor biraz kötüyüm
Yıpratma kendini sağlıksız ki öyle oluyor demişti dr bana benim hiç çocuğum yok 2 tane böyle olumsuz şeyler yaşadım. Vardır bir hayır yıpratma kendini lütfenSağ ol konuşmak iyi geldi eşimle konuşurken ağlıyorum o yüzden konuşamıyorum içinde kaldı hep umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?