2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Yumurtlama gününü biliyormusun. Ben 2 defa geçirdim boş gebelik. Yolk sac yoktu birinde 2.de vardı ama bebek yoktu. İnş boş değildir eğer geç döllenme ise geç görünür.
Adetim genelde gecikmez en fazla 2-3 gün o yüzden biliyorum ama yinede hayat belli olmaz diyorum ama geç ne kadar geç olabilir ki görememesi için asıl adet tarihimde falan dollenmeli gibi ama yok demek de olmuyor var demekte

Yumurtlama gününü biliyormusun. Ben 2 defa geçirdim boş gebelik. Yolk sac yoktu birinde 2.de vardı ama bebek yoktu. İnş boş değildir eğer geç döllenme ise geç görünür.
Bebek kendi mi düştü aldılar mı canım ne kadar beklediler bir de

Adetim genelde gecikmez en fazla 2-3 gün o yüzden biliyorum ama yinede hayat belli olmaz diyorum ama geç ne kadar geç olabilir ki görememesi için asıl adet tarihimde falan dollenmeli gibi ama yok demek de olmuyor var demekte
Vajinal ultrason bakmadı mı peki

Varlığını görseydim kalp atışı için ultrason cihazları bile farklılık gösterir diye düşünüyorum ama görünmeme nedenini bilemiyorum kese gördüm ilk gordugumuze göre biraz büyümüş o kadar net anlaşılıyor ama içinde bir şey yok ici boşken buyurdu onuda bilemedim

Bebek kendi mi düştü aldılar mı canım ne kadar beklediler bir de
İlki kendisi düştü 7.hafta olmalıydım ama kese 5.hafta da kalmıştı. 2.de 8.hafta olmalıydım 7.hafta idi yolksac vardı ama anomali dedi dr bebek yoktu bşka dr da alttan muayene ile var ile yok arası bebek gördü derken kürtaj oldum.

2.de benmde kese büyüyordu normal seyrinde senin kesede yolk varmı yokmu ayırt edemedim ben. Olmasaydı dr derdi bnce. Vajinal baktırsaydın keşke

Çok geçmiş olsun canım doktor bana kanamam olursa duruyordur hemen gel dedi sanırım o da ümitli değil gibi dedim ama bende hiç kanama cigi seklinde bile olmadığı için sordum

Bakmadı canım benimde aklıma gelmedi öyle bir haber beklemeyince neye uğradığımı şaşırdım ben kalp atışı duymaya gitmişken bebek yok ortada kafam uyuştu resmen
Ben 6+3te gttm 2.gebelikte dr alttan baktı direk ona rağmen göremeyince buda boş olabilir dedi haftaya gel dedi. İlk gebeliğin mi

Amin inşallah. Allah yardımcın olsun, o halde işe gitmek çok zordur. Ben de kusma yok ama bulantı ve aşırı yorgun, bitkin hissediyorum kendimi. .bulantı için soğuk yeşil elma , hafif limonlu su deneyebilirsin. Sana ne iyi geliyorsa bir süre sadece onları yiyebilirsin.

Çok geçmiş olsun canım doktor bana kanamam olursa duruyordur hemen gel dedi sanırım o da ümitli değil gibi dedim ama bende hiç kanama cigi seklinde bile olmadığı için sordum
İlkinde bende de kanama yoktu gördüğüm rüya üzerine sabah sancı ve belirti yok olunca gittim dr a. 2.de kahve leke gördüm 1 kere 5+3 te sanrm.

Ben 6+3te gttm 2.gebelikte dr alttan baktı direk ona rağmen göremeyince buda boş olabilir dedi haftaya gel dedi. İlk gebeliğin mi
2.de benmde kese büyüyordu normal seyrinde senin kesede yolk varmı yokmu ayırt edemedim ben. Olmasaydı dr derdi bnce. Vajinal baktırsaydın keşke

Kesede büyüme var ama normal tarihe göre küçük neredeyse 2 hafta kadar ve 2. Bebeğim olursa inşallah ve vajinal baktırmak hiç hiç aklıma gelmedi diyorum ya şok oldum ben hatta video falan çekecektim kamera falan kurdum bebeği göremiyorum deyince ve bende zaten o söylemden içimden dedim bebek yok off Allah kimseye yaşarmasın ama tabi yoksada sağlıksızdır diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

İlkinde bende de kanama yoktu gördüğüm rüya üzerine sabah sancı ve belirti yok olunca gittim dr a. 2.de kahve leke gördüm 1 kere 5+3 te sanrm.
Sağ ol konuşmak iyi geldi eşimle konuşurken ağlıyorum o yüzden konuşamıyorum içinde kaldı hep umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişin

Ben göremedim bile boş görünüyor bazı arkadaşlar karından geç gözükür dedi o yüzden mi acaba diye düşündüm ama

Ben yeni gordum canim yazdigini, bende 5+1 de vajinal usg ile kalp atisini gormustum duyamamistim ama gostermisti sadece. Karindan hic bir sey gorememisti yeterince su icmemissin gozukmuyor demisti vajinal bakmak zorunda kalmisti. Karindan evet biraz daha gec gozukuyor

Oyyy maşallah ne guzel erkenden görmüşsün inşallah benimde hayırlı haber gelir perşembe randevu verdi yoksa sonlandirilacak

Benim kuzenim adet tarihine göre 9. Haftaya geliyordu kalp atışı yok diye doktor kürtaj yapmak istemiş. Başka doktor a gittiler biraz daha bekleyelim demiş. Bir kaç gün sonra kalp atışı duyuldu. Şimdi doğdu 3 aylık oldu bile. Geç döllenme olmuş. Icini ferah tut, her şey güzel olsun. Bende 6+5 te duydum kalp atışını. bence sen bir hafta daha bekle.

Sağ ol konuşmak iyi geldi eşimle konuşurken ağlıyorum o yüzden konuşamıyorum içinde kaldı hep umarım sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişin
Yıpratma kendini sağlıksız ki öyle oluyor demişti dr bana benim hiç çocuğum yok 2 tane böyle olumsuz şeyler yaşadım. Vardır bir hayır yıpratma kendini lütfen şuan kan sulandırıcı iğne ve ilaçlar ile ki düşük riskim vsr yatıyorum. Çok teşekkür ederim hakkında hayırlısını versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…