2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de haftaya gidicem bakalım canım çarşamba perşembe söylerim kesin dedi hayırlısı olsun insallah sağlıklı olsun da erkeğe benziyor dedi ama yanıltıcı olmasın dedi kesin konuşmadı ben de kız hissediyorum

Ya bende erkek hissediyorum bakalm hisler cıkacakmı bizim

Canım maşallah. Bence bebeğin erkek. Allah tamamına erdirsin inşaallah

Benim erken yumurtlama ama sadece 1 gun önden gidiyordu son gittiğimde normale dönmüş bence de genetiktir. Bu arada bebegin saga yerlestiyse muhtemelen erkek

Canım ilk bebeğinin cinsiyeti nedir? Çok büyüyünce kız oluyormuş. Doğru mu?

kızlar, hiç diş etti hassasiyeti yaşayanınız var mı?
her zamanki bakımını yaptığım halde arka taraflarda şiş ve rahatsızlık veriyor, şu dönemde hiiiiç istemiyorum diş doktoruna gitmek ondan biraz korktum

Bende 6+4ken gittigimde 7+1 cikmisti ultrasonda ins benimkide hyrlisiyla erkek olur erkek bebisler biraz daha onden mi gidiyo acaba

Arkadaşlar bu doğum konusunda kafam çok karışık.
şimdi bizim burda zaten iki tane özel hastane var, totalde 5 tane kadın doğumcu var. tabii devlet hastanesi de var ama ben hiç gitmedim, takipler vs nasıl yapılıyor bilmiyorum.
sağdan soldan duyduğum kadarıyla burdaki doktorlar yani özellerdeki doktorlar -buna benim doktorum da dahil hepsi sezeryan yanlısıymış. o kadar ki bebek ve anne normal doğuma uygun olsa bile bi şekilde allem edip kallem edip sezeryane alıyorlarmış. ben de normal doğurmak istiyorum, sezeryandan korkuyorum. ne yapacağımı şaşırdım. özele muayenelere gidip, doğurmaya devlet hastanesine gitsem nasıl olur sonuçta devlet normalde daha tecrübelidir diye düşünüyorum.

Evet canım çok teşekkür ederim amin inşallah sen nasılsın?
Canım yaa o gruptan kim hamile kalsa o kadar çok seviniyorum ki sanki coook çok yakınım biri hamile gibi iyiyim canım ben bebiste iyi. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik zorlanıyor musun, minik kuşun nasil

Bence takibinide devlette yaptir benm oldugum yerde devlet ozelden bin kat daha ii gene ozelede arada git farkli doktorda olsun hep ayni doktor olmasin birinin goremedigi biseyi oburu gorur

doktorunla açık açık konuşsan, ben böyle böyle şeyler duyuyorum ama sağlıklı olduğum sürece sezaryen asla istemiyorum desen..

kaşından gözünden, halinden tavrından anlarsın sanki

ama bence de, devlete de eş zamanlı görünebilirsin, biraz daha haftalar ilerledikçe işin seyri belli olur - kendi özeldeki doktorun yan çizmeye başladığı anda çat diye devlete dönersin?

Bende 6+4ken gittigimde 7+1 cikmisti ultrasonda ins benimkide hyrlisiyla erkek olur erkek bebisler biraz daha onden mi gidiyo acaba
Benim arkadaşımın kızı 15 gün önden gidiyordu canım. Cinsiyetle ilişkisi yok bence. Inşaallah oğlun olur. Belirtilerin nedir?

Benim arkadaşımın kızı 15 gün önden gidiyordu canım. Cinsiyetle ilişkisi yok bence. Inşaallah oğlun olur. Belirtilerin nedir?
Kizimda midem cok bulanirdi asiri cikarirdim bu hamileligimde bulantim yok denecek kadar az sadece aksama dogru oluyo tuhaf bi his onun disinda kizimda idrar rengim koyuydu tabi hic bisey yiyip icemezdim ondan olabilir bunda acik pek bi belirtim yok aslinda 6+4 iken kalp atisi 140 dedi doktor bebek solumda kizimdada solumdaydi bide bebek kesenin icinde sola daha yakin duruyor kizimda bunlar nasildi bilmiyorum ilk oldugu icin cinsiyeti onemsememistim

Bence takibinide devlette yaptir benm oldugum yerde devlet ozelden bin kat daha ii gene ozelede arada git farkli doktorda olsun hep ayni doktor olmasin birinin goremedigi biseyi oburu gorur
Canım ben çalışıyorum, yoğun bi işim var, özel hastaneler iş yerime yakın, devlet hastanesi biraz daha ilçe dışında kalıyor ve aynı zamanda korona belasından dolayı devlet hastanesi düşünmemiştim.
Doktorumla açık ve net konuşmayı düşünüyorum ben de, eğer ık mık yaparsa devlet düşünebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…