2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Beni listeden kaldırırmısınız..

Kızlar benim karnım çıktı baya hep şişkinlik hissi var hayatımda ilk defa göbeğim çıktı bu kadar şişkin hissetmemiştim çok garip bir duygu... Anne olmak ne garip Bi duygu karnıma bakıp bakıp şok oluyorum bugün bebe yağı sürdüm biraz yumuşar gerginliği azalır hemde çatlak olmasın diye bildiğin göbek çıktı ya..

Bende cuma günü gidiyorum kontrole devlete özeldeki doktorum devlette tahlillerini yaptır 20 ekime gel demişti. Bakim devletteki doktor ne dicek. Bide hanımlar bişey sorabilir miyim ben kalp atışını duyduğumda atış hızıyla ilgili bişi demedi doktorum bende heycandan sormadım usg de yazıyor mu acaba nerden bakabiliriz

Aynı soeun bendede var bi karnım çıktı sanki 6 aylık deli gibi gaz şişkinliğim var taş gibi karnım rahatsız ediyo ama gördükçede hamişim mutluluğunu arttırıyor

Kızlar benim şişkinlik indi gaz sorunum daha azaldı artık anladım ki bebek daha göbek kısmına çıkmamış önceden şişkinlikten çıktı sanıyordum

Benimde çıktı ilkinde bu kadar çabuk çıkmamıştı.

Kizlar bugun 7+4 um dun ani hareket sonucu akintiya karisan hafif kanama vardi ama kotu dusunmuyorum 11.45de randevum var icimin rahatlamasi icin bi kalp atisi baktirip gelicem ins bir sknti yoktur

Bebekler hala pelvik bölgede ama rahim büyüdüğü için şişkinlik gaz problemleri oluyor. Zaten yağlanma çok değilse benim gibi bebeğin olduğu yer belli oluyor. Ben bebeği hissetmeye başladım bu arada tekme vs değil tabiki.

Bileklikler ise yaramiyo mu

bence kesinlikle yarıyor, o öğürme hissini alıyor en azından sadece biraz nahoş, araba tutmuş da arabadan inmişim ama bulantım tam geçmemiş gibi bir his oluyor, öğlene doğru azalıp akşam yine başlıyor :)

benim de sanki elime sert sert gelmeye başladı, normalde sırt üstü yattığımda karnım ya dümdüz olurdu ya da içeri göçerdi, şimdi içeri kaçmıyor.

Benim kızımı araba tutuyor ve servisle gidiyor. Ona alayım ben ozaman kendimi geçtim

Evt aynen bendede oyle bunada bin sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…