2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bence cinsiyeti böyle şeylere bağlamaya gerek yok herkeste Farklı oluyor bu tarz şeyler
Öyledir mutlaka. Ben de bunu ispatlamaya çalışıyorum. Herkese sorup kişi sayısını not alıyorum. Bunları paylaşırım sonra. Yakınımda gebe olan arkadaşlarım var. Onların bilgilerini de kaydettim. Bunlar hurafe mi göreceğim bakalım. Cinsiyetin en önemsiz olduğu kişilerden biri benimdir sanırım. Kızım da var oğlum da. Oğlum erkek Kardeş istiyor diye biz üçüncüyü istedik. O erkek istiyor ama benim için çok değişen bir şeyler olmaz. Hepinize sağlıkla tamamlamayı nasip etsin Allah inşaallah.

Artık çıkmaya başlar canım, Hayırlı olsun göbüşün

ben de niye herkese tek tek sorduğunuzu merak ediyordum, meğer sosyal deney yapıyormuşsunuz, çok yaşayın emi çok tatlısınız.

Kızlarrr günaydınnnn doktora gidecek olanlar güzel haberlerle dönsün insallahhhhhh şükürler olsun bulantı kusma işi bitti bende sanırım ikiliye gidicem perşembe ya da cuma onun heyecanı var şimdi de
cinsiyete de baktır kuzu o zman

Kızlar eşim korona pozitif çıktı bende belirti falan yok hamilelere etki etmiyormuş fazla doğru mu
Benim eşimde pozitifi ayakta atlattı canım, ikimizde karantinada kaldık 14 gün, ilaçlarını ben gidip aldım hastaneden falan ertesi gün gittim kendim test yaptırdım temaslıyım diye direk negatif çıktı. Evde maskeli izole bir şekilde bitirdik karantinayıda.

merhaba kızlar yoğun geçiyor benimde günler foruma pek giremiyorum. cinsiyet öğrenen olmuş maşallah bakalım bizim kıza ne kardeş gelecek, herkes erkek diyor. nedense , ben pek birşey hissedemiyorum. bu arada bim ganimetlerinden faydalandım telsiz aldım kızlar kiwi nin kesinlikle tavsiye ederim çok işe yarayacak

Kızlarrr günaydınnnn doktora gidecek olanlar güzel haberlerle dönsün insallahhhhhh şükürler olsun bulantı kusma işi bitti bende sanırım ikiliye gidicem perşembe ya da cuma onun heyecanı var şimdi de
İkili tarama için ben daha gün almadım ya, hatta direkt fetal dna testi yaptıracağım zaten, ama doktor yine de ikili taramayı da yaparız dedi, ama onu da 13+ günlerde planlıyorum. Bir de mesela ikili tarama ne kadar sürüyor? Uzun bir işlem mi?

Kızlar kanama alanı olan arkadaşlara bi sorum var, kanama alanınızın olduğu yerde ağrınız var mı? Benim yine pazar günü hafif lekelenmem oldu, ama doktora gitmedim, artık daha sakin olmaya karar verdim, kısmet işte.

Benim 1. Kız ve yine kız hissediyorum ya da sanırım kız istiyorum doktor kız derse hiç şaşırmayacağım ama erkek derse şok olurum herhalde. Sanki kız çocuğuna daha iyi bakarmışım gibi geliyor. Tabi hiç farketmez gönlümden geçen kız olsa da erkek olursa tabi yine srvinirim. Önrmli olan sağlıklı olması.

Benim 4-5 gündür hiç yok. İnşallah hortlamaz yeniden :) darısı sana olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…