2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
15 dk falan canım çok uzun degil. Bir de kan veriyorsun.

Bizde oğlumuz için istersek erkek olsun bu da birader iyi olur diyoruz eşimle. Kendimiz için istersek ayy bı kız olsa nasıl premses bakariiizzz diyoruz bakalım ne olacak. Rüyamda erkek gördüm kendim de erkek hissediyordum kız olursa şok olucam aynı his bende de var erkek olursa daha iyi bakarım hissi çünkü ona alıştık

Gözün aydın canım :) önemli olan ense kalınlığı burun kemigi. Kan tahlili den ziyade yani.

Benim kızımı araba tutuyor ve servisle gidiyor. Ona alayım ben ozaman kendimi geçtim

ben uzun araba yolculukları için almıştım seneler önce, açıkçası bende çok işe yarardı :)
bir şey okumasın serviste bir de mümkünse hep ileri baksın, yan camlardan bakmasın minnok.
ben çok çektiğim için çocukluktan beri, ne kadar can sıkıcı olduğunu bilirim

Evt aynen bendede oyle bunada bin sukur

aynen öyle, şükür kere şükür

ben de niye herkese tek tek sorduğunuzu merak ediyordum, meğer sosyal deney yapıyormuşsunuz, çok yaşayın emi çok tatlısınız.
Aslında bir arkadaşım vesile oldu. Oğlu var ikinciye gebe 7 haftalık. Tabii ki kız istiyor. Kızları çok sevior. İlkinin de deli gibi kız olmasını istiyordu. Erkek oldu diye üzüldü hatta diyebilirim. Şimdi bu da erkek, tüm belirtilerim erkek yine. Kalb atış hızı da 128 olunca bu yine erkek diye tutturdu bir ağıt. Çok üzülüyor. Erkek olsun ne güzel, aynı cinsiyet olmasının avantajları var, diyorum ama anlamıyor. Ben de bu belirti işi saçmalık belki kızdır, dedim. Şimdi herkese soruyorum. Erkek hissedip de kızı olanları buradaki arkadaşkarı ona gösteriyorum. Bak saçmalık bunlar diyorum. Öyle işte. Offff, ne yazdım yaa

Bebeğin pozisyonu iyiyse 10-15 dk ultrason sürüyor sonra da kan alınıyor.

Peki mayıs ayında bebek üşümezmi

yani şimdiden ön görmen imkansız, ağustosta ceviz büyüklüğünde dolu yağdığı da oluyor, kasımda tshirt de giyiliyor..

bence çok elzem değilse şimdiden alma, kıyafet en uygunu zaten, zaman yaklaşınca duruma göre çeşit çeşit alırsın

Kızlar bizim dogum lar mayıs taya bidaki ay da gayet sıcak olur biz şimdi yazlık mı alıcaz kışlık mı kafamda deli sorularr
Yeni doğum kıyafetleri uzun kollu, daha sonrası normal yazlık alınır diye düşünüyorum. Zaten havaların ısınması haziranın sonunu bulur. 3-6 ay yazlık kıyafet alınabilir diye düşünüyorum. 0-3 ay da uzun kollu mevsimlik kıyafetler olur

Canım kan alıyorlar bi de ultrasonda az daha detaylı bakılıyor yani yarım saat civarı tahminim

Yok zaten şimdiden almam heralde ama insan düşünüyor mesela sen hazirana girerken dogum yapıcak sın 40 haftayı beklerse haziranın ortasında falan oluyor ama benım 5 mayıs hadi normal dogum oldu diyelim 40 ı beklerse mayısın ortası benım kafam karıstı biraz sen direk yazlık alabilirsin bnce

Kızlar bizim dogum lar mayıs taya bidaki ay da gayet sıcak olur biz şimdi yazlık mı alıcaz kışlık mı kafamda deli sorularr
Bencede ilk aylar uzun kollu giydirilir. Doktorlar genelde sizin giydiğinizin bi tık kalını olsun diyorlardı. Yani yeni doğan bebek kısa kollu giyemez. Üşür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…