2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bencede ilk aylar uzun kollu giydirilir. Doktorlar genelde sizin giydiğinizin bi tık kalını olsun diyorlardı. Yani yeni doğan bebek kısa kollu giyemez. Üşür.
Evet mantıklı aslında doğru söylüyorsun oyle yapalım artık

Değilmi en azında 6 7 tane tulum almak lazım sonra duruma göre alınır yetmez se
nerede yaşadığınıza da bağlı tabi, ama ilk aylar bebişler kakayı sıvı yaptığı için çok dışarı çıkıyor tulumdan ziyade alt üst almanızı tavsiye ederim. değiştirmesi daha kolay olur.

Canım kendi doktoruna mı yaptırdın özelde mi devlette mi ben özele gidiyorum ama ikili için devlete gitmeyi düşünüyorum emin değilim hala

Aynen dogru söylüyorsun teşekkür ederim yer Kocaeli şimdi düşündüm de bi nisanda sıcak olup mayıs boyunca yagmur yağdığı serin oldugu oluyor genelde burda

Ben tatvanda yaşıyorum burda doğalgaz çalışıyor bir haftadır baya soğuk memleketteyim Nisan sonu Mayıs gibi de çok sıcak olacağını sanmıyorum hatta bura hiç sıcak olmuyor hiç kısa kollu almamalıyım demek ki

kanama alanım vardı ama lekelenmem hiç olmadı sancı gibi hafif ağrılar hissediyordum bazen. progestan kullanıyorum kuzu yavaş yavaş bırak demişti doktor. ağrım olursa kullanıyorum. bazen o kanama alanındaki kan dışarı çıkarmış bebekle bağlantısız ama ağrın şiddetlenr ve kanaman yoğunlaşırsa aman git ihmal etme.

Kızlaaar doktorum aradı 12. Haftayı geçirelim öyle gel dedi eşi yeni doğum yapmıştı sanırım izne cıktı

oralar yazın bile serin canım bencede uzun al hep, mersini biliyorsun kavruluyoruz.

kızlar birşey sormak istiyorum hamile olduğum günden beridir kabızlık yaşıyordum iki gündür ishalim ve afedersiniz ama dışkı rengim yemyesşil kokmaya başladım böyle birşeyle karşılaşan oldu mu

İlk gittiğimde kesem yuvarlaktı sonra oval olmuş. Kalp atışı sayısını ve bebeğin yerini hiç sormadım açıkcası. Beyaz tenliyim karında çizgim yok, göğüs uçlarım koyulaşmadı ama göğüslerim inanılmaz büyüdüler resmen taşımakta zorlanıyorum. Belirgin bir mide bulantım olmadı. Öğrenen herkes erkek diyor. Ben de erkek hissediyorum eğer erkekse 3 haftaya öğrenirim diye düşünüyorum. Cinsiyetimi öğrenince bu belirtiler ışığında sizi bilgilendiririm

Bagıesak enfeksiyonu falan olmayasınn bi doktora git bence yeşil normal değil diye biliyorum

Kızlar zaten 3 bucuk 4 aylık olmadan yuzde 100 demiyorlar acele etmeyin bnce 3 buuckta bile solemıyolar yuzde yuz diyee 4 ü bekliyor kimisi
doğru tam belli olmuyor yaa, can sıkıcı. özele gidebilirim bunun için onlar daha net konuşuyorlar ultrasonları daha net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…