2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
doğru tam belli olmuyor yaa, can sıkıcı. özele gidebilirim bunun için onlar daha net konuşuyorlar ultrasonları daha net
Evet benım ki on haftada tahmin yaptı ama ınanmıyorum ben biliyorum erkek gercekten makineleri cok iyi bak ayaklarını bile net goruyorum

Ya bende korkmaya başladım ilk defa başıma geliyor bebekte bir sorun falan mı vardı diye korktum en son geçen hafta çarşamba günü muayene olmuştum
Yok o bebege bi zaar vermez sanmıyorum ama dediğim gibi Bagıesak enfeksiyonu olmus olabilirsin erkenden tedbirini al ates falan da yapar o

Ya kanama yok, sırf leke geldi, o sırada ağrım da yoktu, ama dün gece yine inanılmaz ağrım oldu ve özellikle kanama alanı tarafında, ama anlamıyorum, gaz kaynaklı olduğunu sanıyorum, çünkü gazı çıkarınca ağrı da tık diye kesiliyor.ama tek taraflı gaz ağrısı mı olur?

Hayırlısı ile bi doğsunlarda cok heyecanlıyım bide ilk dogum olcak korkularım da var inşallah 8 anında guzel atlatırım.
Korkma kısmı sanırım ikincide de oluyor annelik böyle bişey sürekli kaygılanma hali sanırım acaba sağlıklı mı?doğumum kolay olacak mı?ona iyi bakacak mıyım ? Bir sürü soru işareti

Aynen dogru söylüyorsun teşekkür ederim yer Kocaeli şimdi düşündüm de bi nisanda sıcak olup mayıs boyunca yagmur yağdığı serin oldugu oluyor genelde burda
kocaeline haziranda gelip üşümüş biri olarak kesinlikle uzun al kuzu :) 5-6 takım al, iç badi çok al o lazım oluyor çıtçıtlı. battaneye olsun 3-4, benim kız hepsini kakalamıştı , çok lazım olmuştu penye battaniye

Yok o bebege bi zaar vermez sanmıyorum ama dediğim gibi Bagıesak enfeksiyonu olmus olabilirsin erkenden tedbirini al ates falan da yapar o
aaa o kadar önemli yani ben bu kadar önemli olabileceğini düşünmemiştim çok teşekkür bilgi verdiğin için

bilmem ki kuzu pek gaz ağrısı çekmem ben yediklerine dikkat et biraz bakalım, kşmyon falan at yediğine, gaz mı kanama alanı mı anlarsın

Tamam dır cnımm tavsiyene uyacağım sonuçta siz tecrübeli insanlarsınız

:)) Özlemişiz dimi o hisleri. Her bı de doğuma yakın benim oğlan tersti karnımda kafası eli elime gelirdi . Karnım şekil değiştirdi :))) daha onlar da olcak senin ilki kaç yaşındaydı
tekmeli günleri bekliyorum ya çok olmadı ama bende özledim vallahi :) içinde hareket etmesi onu hissetmek harika gerçekten :))

Benim oğlum 2019 Mayıs da doğdu kırkı çıkana kadar uzun kollu zıbın şapka eldiven giydi üstünde de hep battaniye vardı kundak gibi. İki üç aylık olunca havalar iyice ısınınca şortlu kısa kollu tulumlar da giydi annemlerin üşür baskılarına rağmen giydirdim bir kere de hastalanmadi kıyafet için 0-3 ay uzun kollu zibinlardan alın şimdilik başka bişi almayın bence
İlk aylar mide genişlerken hıçkırık ve kusma çok olacağı için 8-10 tane filan alsanız iyi olur yıkama kurutma sureleriniz yetişmeye bilir dha az olursa

Kızlaaar doktorum aradı 12. Haftayı geçirelim öyle gel dedi eşi yeni doğum yapmıştı sanırım izne cıktı
Benim doktor da evlenmiş izinli perşembe günü gelecekmiş
Kızlar zaten 3 bucuk 4 aylık olmadan yuzde 100 demiyorlar acele etmeyin bnce 3 buuckta bile solemıyolar yuzde yuz diyee 4 ü bekliyor kimisi
Evet bana doktor 14.haftada belli olur dediği için 1 ay sonraya hazırladım kendimi
ayrıca bu ultrason görüntülerinden pek bir şey anlayamayan tek ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…