2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet benım ki on haftada tahmin yaptı ama ınanmıyorum ben biliyorum erkek gercekten makineleri cok iyi bak ayaklarını bile net goruyorum Eki Görüntüle 2704094
baya netmiş gerçekten, maşallah sizeeee , bizedeerkek demişlerdi kız oldu10. hafta bence çok erken. bizde kız olduğunu duyunca oynamıştık, ya ne olsa seveceksin inan ki evlat başka bir aşk

Gaz tek taraflı da olabiliyor. Karın bölgesinde gaz nerede birikmişse orada ağrı oluyor hatta benim bazen gaz içerde hareket ediyor

Tesekkur ederm cnım zıbınları da uzun kollu olsun dimi

ben de aynı durumdayım, 6 haftalıkken baya gezmeli bi tatile gittik, orda aldığım kiloda var hala üstümde

baya netmiş gerçekten, maşallah sizeeee , bizedeerkek demişlerdi kız oldu10. hafta bence çok erken. bizde kız olduğunu duyunca oynamıştık, ya ne olsa seveceksin inan ki evlat başka bir aşk
Aynen benım ısrarımla söyledi ben erkek oldugunu dusunuyorum o kız hayırlısı olsun bakalm

Bende oyleyim bir anda basliyor 1 saat falan devam ediyor su falanda fayda etmiyor

İşte makineler le alakalı benim ultrason fotoları cok net mesela benım bir konum var cinsiyet tahmini diye orda bi bayan kendi ultrason unu atmıs benım ki erkek fikir olur diye bırak cinsiyet gormeyi bebek bile göremedim orda bi bak istersen bazı cekimler cok kötü

Ben de 6.haftamda tatile gittim 55 kiloydum o sıra baya iştahım açıktı ve çok fazla yedim 2 kilo aldım. 57 ye çıktım 7.haftadan sonra mide bulantısı başladı. 1 hafta şiddetliydi ben de hiçbir şey yiyemez olmuştum. 1 hafta içersinde tekrar 55e düştüm. Sonra tekrar yemeye başlayınca şuan 56 kiloyum

Bakıyım canım. Ben de cuma günü gittiğimde atarım fotoğraf bakalım nasıl olacak

Ozaman sunuda ekleyebilirsin benim tanidigim bircok kiside ayni seyi soyledi hamile iken esinden tiksiniyorsan kokusuna falan tahammulun yoksa yaklasmasini istemiyorsan yanina cocuk erkek oluyormus genelde bilemiyorum nekadar dogru

Ağrım vardı baya leke kanamam yok geçen dr gittiğimde kanama alanının yok olduğunu ama proluton iğneye devam etmem gerektiğini söyledi ara ara sancılar yine geliyor az ama umarım bidaha oluşmaz sizinde geçmiştir inşşalh

Canım, hayırlı olsun bebeğin. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşaallah. Ilgilendiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Ozaman sunuda ekleyebilirsin benim tanidigim bircok kiside ayni seyi soyledi hamile iken esinden tiksiniyorsan kokusuna falan tahammulun yoksa yaklasmasini istemiyorsan yanina cocuk erkek oluyormus genelde bilemiyorum nekadar dogru
Ay o zaman bnimde erkek mi oluyor gerçekse bu adamı görmek istemiyorum ya

Vay canına! daha neler duyacağız canım ya. Bu eski teyzeler hurafe işini bayağı abartmış. Çok güldüm. Iyi ki yazdın. Hiç olmazsa güldük. Ilgilendiniz için de ayrıca teşekkür ederim. Allah razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…