2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
11+1 im kilo almadım almıştım bir kg sonra salata bol yoğurt filan yemeye başladım biraz da yürüyüş yaptım vermişim ama karnım baya şiş
Benım kabızlık problemim cok normal dede Bagıesak ları cşaısan biri değilim yavas tır metolobizmsm şimdiden 2 bucuk kg almıstım napcam bilmiyorum zaten kilolu kaldım gobegım falan da vardı ben de cok şişim karnın cıkmış diyolar kendi gıbegıme ya

Canım kabızlık sorunum olmadı hayatımda hiç bi zaman ama bende zayıf değildim zaten boydan kurtarıyorum sadece geceden kuru kayısıyı bir bardak suya koy sabah uyanınca hem o suyu iç hem de kayısı ye iyi gelir kabız olursan eğer kuru erik kayısı benim kurtarıcım yanına da bir fincan kahve çok iyi geliyo cidden

Ya sorma horluyor miğdem bulanıyor sarılıyor darlanıyorum Geceleri salona kacıyorum tv izleme bahanesiyle aa burda uyumusum diyorum sabahta ozaman benımde ekrke
Ay benim kaçışım yok maalesef ama yatağa yatar yatmaz uyuyorum sohbet ediyoruz misal uyuyakalıyorum satılma filan Yani Allah affetsin hiç hoşuma gitmiyor bu dönem

Olabilir canim cevremde erkek bebege hamile kalan cok kisi ayni seyi soyledi nasip kismet bakalim ☺
Görümcem şu istgramdan cinsiyet tahmini yapan birine yolladı bende yolladım merak ya erkek dedi 70 oda. İkrameyra da erkek diyor hep ama hayalimde kız çocuğu var nedense

kabızlık için sabah uyanınca 2 bardak ılık su yanında 1 adet kivi iyi gelir.

kabızlık için sabah uyanınca 2 bardak ılık su yanında 1 adet kivi iyi gelir.
Sabahları bir bardak turk kahvesi de cok iyidir. Ama ben desteksiz kendi Ke dime cıkmak istiyorum ya olmuyor kendimi bildim bileli böyleyim ıkıncı asla olmaz bir kere sabahları okadar eşim maşallah ne yese lavobaya gider ve zayıf

İstatistikler için ben de veri gireyim o zaman. kesem ilk başta damla şeklindeydi, son kontrolde yusyuvarlak olmuştu. Kalp atışı 156-171 oldu. Kasığımın sol tarafında bebişim, başından beri orda hissediyorum sertliği, doktor da probu sola tutuyor hep. Bulantım pek olmadı, bazı yemeklerden tiksindim sadece. Sabun, deterjan gibi kokulara karşı aşırı hassasım. Yeni yıkanmış çamaşırların kokusu bile midemi bulandırıyor. Banyodaki sabunu da attım kokusuna katlanamadım daha fazla. Normal beyaz sabun kokulu koydum bir tane. eşimin kokusu bence hala çok güzel, daha dün içime çeke çeke çok güzel kokuyorsun dedim. saçlarım feci dökülüyordu bu ara azaldı gibi. Mini minnacık sivilcemsi şeyler çıktı yüzümde birkaç tane. Çıkıyor sönüyor. Maskeden de olabilir tabi, burası hala sıcak ve işe giderken takmak zorundayım. Göbek çizgisi falan çıkmadı. Göğüslerim büyüdü ama öyle aşırı değil. Uçları karardı mı pek emin değilim belki bir ton. Lazer yaptırmıştım yıllar önce, yeni çıkan tüy yok ama kalan tek tükler kalınlaştı bu ara. Canım ekşi ve tuzlu çekiyor. Tatlı varsa yiyorum yoksa aklıma gelmiyor.
Bu kadar, bakalım ne çıkacak.

Benim pek fazla istatiğim yok. Bende bebişi solda hissediyorum kesem hiç yuvarlak olmadı hep bozuk büzük gögüs lerim büyüdü içi doldu okadar guzellerki sanki silikon yaptırmısın gibi aman aman bulantım yok ama koku kaldıramıyorum özellikle parfüm kokusu sıgara kokusu(kendim içerken bişe yok ama) yemek kokusu birde hep sirke kokusu alıyorum alakasız zamanlarda benım en buyuk cinsiyet belirtim ruyalarımda ki erkek bebek genelde tersi olur diyolar ama bakıcaz. Bu Arada kalp atımları 180

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…