İstatistikler için ben de veri gireyim o zaman.
kesem ilk başta damla şeklindeydi, son kontrolde yusyuvarlak olmuştu. Kalp atışı 156-171 oldu. Kasığımın sol tarafında bebişim, başından beri orda hissediyorum sertliği, doktor da probu sola tutuyor hep. Bulantım pek olmadı, bazı yemeklerden tiksindim sadece. Sabun, deterjan gibi kokulara karşı aşırı hassasım. Yeni yıkanmış çamaşırların kokusu bile midemi bulandırıyor. Banyodaki sabunu da attım kokusuna katlanamadım daha fazla. Normal beyaz sabun kokulu koydum bir tane.
eşimin kokusu bence hala çok güzel, daha dün içime çeke çeke çok güzel kokuyorsun dedim.
saçlarım feci dökülüyordu bu ara azaldı gibi. Mini minnacık sivilcemsi şeyler çıktı yüzümde birkaç tane. Çıkıyor sönüyor. Maskeden de olabilir tabi, burası hala sıcak ve işe giderken takmak zorundayım. Göbek çizgisi falan çıkmadı. Göğüslerim büyüdü ama öyle aşırı değil. Uçları karardı mı pek emin değilim belki bir ton. Lazer yaptırmıştım yıllar önce, yeni çıkan tüy yok ama kalan tek tükler kalınlaştı bu ara. Canım ekşi ve tuzlu çekiyor. Tatlı varsa yiyorum yoksa aklıma gelmiyor.
Bu kadar, bakalım ne çıkacak.