2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eşime karşı bende öyleyim ilkinde de sogumamistim simdi de sogumadim aksine daha çok seviyorum ben hamileyken

Benziyoruz canım. Ben rüya görmedim cinsiyetle ilgili henüz. Hissiyatım da yok. Sadece gönlümden kız geçiyor.

:)) Özlemişiz dimi o hisleri. Her bı de doğuma yakın benim oğlan tersti karnımda kafası eli elime gelirdi . Karnım şekil değiştirdi :))) daha onlar da olcak senin ilki kaç yaşındaydı
3 yaşında tüm gün oynardı karnımda geceleri uyurdu ayaklarını net görürdük dışarıdan ay o günler gelsin hemen yine. Çok özlemişim

O Baska sevmek Baska gercekten anneme bile yaklasamıyorum acayip sıgara kokuyo bana olabiliyor böyle seyler yani peki sana garip bişe soliyiç mi benım reklamlar miğdem bulandırıyor
Yaaa Kıyamam sana. Bu tiksintiler ne zaman bitiyormuş acaba

bilmem ki kuzu pek gaz ağrısı çekmem ben yediklerine dikkat et biraz bakalım, kşmyon falan at yediğine, gaz mı kanama alanı mı anlarsın
Kimyonun nasıl bi etkisi var canım? Dün akşam hem soda içtin, hem aşırı baharatlı cips yedim 5-6 tane, normalde de hiç yemem, belki ondandır, umarım ondandır yani

kızlar ben geldim bugun sata göre 7+4 ama ultrasonda 8+0 çıktı kalp atışına baktırdım gene dünkü tehlikeden sonra hiç bi sıkıntı yok dedi doktor bende şimdi cinsiyet araştırmalarındayım çok merak ediyorum:) aman dikkat edin ben biraz aceleciyim herşeyde kendimi hamile deilmişim gibi atlıyorum heryere yavaş hareket etmemiz lazım dün aceleciliğimden kablolara takılıp düşüyodum buyuk kazana atlattım hepimize ders olsun yavaş hareket edelim dikkatli olalım

Kimyonun nasıl bi etkisi var canım? Dün akşam hem soda içtin, hem aşırı baharatlı cips yedim 5-6 tane, normalde de hiç yemem, belki ondandır, umarım ondandır yani
bence baharat konusunda dikkat edin ben özellikle ilk 3 ay nane kimyon maydanoz çiğ sarımsak kekik bunları yememeye dikkat ediyorum doğrumudur bilmiyorum ama düşük yaptırabilir gibi kalmış aklımda

Peki direkt o bölgede mi vardı ağrınız? Yani atıyorum tek taraflı, bir de ağrım öyle bir yerde ki, bacağımın hemen üzerinde, karnımda falan değil, tam sol kasığımın en altında

Bende kendimden ornek vereyim ozaman kizima hamileyken goguslerim cok sismedi ayni olcude kaldi kararma 7. Aydan sonra basladi bulanti 4. Hafta basladi 3 ay yemek yiyemedim bulantidan sadece ayva ve su. Yemekler disinda koku hassasiyetim yoktu sadece yemek kokusu cok kotu geliyordu bu surede gobek cizgim 3 ay sonunda belirdi istahim acilincada en cok aci yedim. Suan ki daha farkli herkes ve hersey kokuyor kizima dahi fazla sarilamiyorum bulantilarim 6. Hafta basladi hala devam ediyor yogun sekilde goguslerimde buyume yok suan hafif koyulasti sadece.

Peki direkt o bölgede mi vardı ağrınız? Yani atıyorum tek taraflı, bir de ağrım öyle bir yerde ki, bacağımın hemen üzerinde, karnımda falan değil, tam sol kasığımın en altında
Aynen yoğun olarak sağda bacağımın üstü kasık altı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…