2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
sen ne hissediyosun kesenin şekli nasıl bebebğin konumu solamı yakın

Canım, mesajını kopyalayıp arkadaşıma göndereğim. Göğüslerim küçük yine erkek, deyip duruyordu. Görsün bakalım. Küçük memeyle de kız oluyormuş.
Böyle hurafelere inanmamak gerekiyor. Elbette küçük memeylede kız olabilir erkekte olabilir. Sağlıklı, hayırlı olsunlarda hiç farketmez. Rabbim bilir

Bebis sagda doktor demisti ama keseye gelince benim biraz karisik iki kese var biri bos bebegin oldugu kese uzun duruyor alttaki keseden dolayida oyle olabilirmi bilmiyorum ve buyudukce gelismeyen keseye baski yaptikca bayagi agrimda oluyor

Benim kesim ilk günden beri muz şeklindeydi resmen hala öyle devam ediyor 8+6 dayım ve doktor her muayenede sağ taraftan tutup bakıyor böyle olunca tahmini olan var mı göğüslerimde büyüdü ve sertleşti sanki

Apeı
Ayyy, siz biliyorsunuz o zaman ne hissettiğimi , peki kanama alanınız artık kalmamış ya, ağrı da beraberinde geçti mi?
Ağrımdvm etti kaçgün ama hafifledi ağrı htta 2 gün dğn akşama kadar ağrım hiç yoktu korktum baya. Akşam belim kalçaya kadar vuran ağrı yokluyor hala var mesela. Ama bende idrar yolu enfeksiyonu da var geçmek bilmeyen azalan sonra yine pik yapan. Htta dr olmazsa antibiyotik başlicaz dedi 3 defa monurol yazdı 2 defa tek kullandım. Htta bna ağrıların ondan demişti dr. Şuan kaç haftalıksınız korkmayın geçicek tir inş

Canım belirtilerin kız gibi. Kalp atışı 7+ lu günlerde mi 180?

11+2 yim şuan, inşallah geçer, içimi çok rahatlattınız, çok teşekkür ederim

Ben 57 idim başlarjen 55 e düştüm mide bulantısı yüzünden. Şimdi 56 yımdır maksimum. Benim bel ağrıların geçmiyordu kuyruk sokumu falan fizik tedaviye gittim iğne yaptı bant yapıştırdı gebeliğe zarar vermeyecek şekilde. Bakalım böyle devam edicez artık. Cinsiyeti bende merak ediyorun en son 9. Haftada gitmiştik 3 hafta sonra gel dedi ama yrın kontrolüm var bedava değil mi niye gitmeyeyim doktor kontrole çağırmıyor hiç. Bende bu fiziğe gittiğimi bagane ederek kontrole gidicem bi kere daha bebişi görmğş olurum 10+3 olacak yarın

Şimdi de güncel hamileliğim tam yuvarlak

Eklentiler

• 20201013_150609.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 67
Ya benim doktorum kalp atışı söylemiyor değişir nabzı misal şimdi 130 diyelim yarın saat sonra 150 olabilir diyo söylemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…