- 28 Ağustos 2020
- 9.012
- 41.787
- 548
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.741
Ben 1,5 kg almışım doktor kızdı bana. İlk 3 ay sabit kilo hatta zayıflama bekliyoruz dediCanım alcaz mecbur öyle ya da böylezaten ilk 3 ay 1-2 kg normal diyorlar doktorlar
Ya bulantı kusmadan kilo vermiştim onları hemen geri aldım geçinceBen 1,5 kg almışım doktor kızdı bana. İlk 3 ay sabit kilo hatta zayıflama bekliyoruz dedi
Miden bulanmıyorsa neden zayıflayasınkiBen 1,5 kg almışım doktor kızdı bana. İlk 3 ay sabit kilo hatta zayıflama bekliyoruz dedi
Benim kusmam hiç olmadı. Canımın çektiğini yedimYa bulantı kusmadan kilo vermiştim onları hemen geri aldım geçincesabit kiloda ilerliyorum bakalım haftaya ne dicek doktorum Bu arada hapşırıp öksürünce sol kaşığımda anlık bir ağrı olup geçiyor doktoru aradım böyle durumlarda cenin pozisyonunda olursan ağrın olmaz gayet normal dedi olan arkadaşlar varda içiniz ferah olsun
Benim arkadaşım diyetisyene gidiyor ilk üç ay 53ten 48 Kg a düşürcez sonrasında kilo almaya başlayacaksın demişBen 1,5 kg almışım doktor kızdı bana. İlk 3 ay sabit kilo hatta zayıflama bekliyoruz dedi
Ben 1,5 kg almışım doktor kızdı bana. İlk 3 ay sabit kilo hatta zayıflama bekliyoruz dedi
Aynen zaten halsizlik oluyor insanın canı hiçbişi yapmak istemiyor. İşe gitmediğim zamanlarda yiyip içip yatıyorum ben sadece. Kilo almak çok normal değil mi? Benim doktorum kiloyla ilgili hiçbişi demedi hatta sürekli şunu da ye bunu da ye diyip duruyor. Eşim de neredeyse benim kadar yiyo dedi. (Eşim kilolu ben zayıfım) Doktor bana bakıp ne kadar yiyebilirsin ki diye alay etti hattaMiden bulanmıyorsa neden zayıflayasınki
Bebek bizim depolardan yiyor ya ondan galiba. Detoks suyu, yeşil çay içerdim her gün. O da bitti. Valla şişiyorum ne yesem. Karnım kocaman oldu sanki 6 aylıkMiden bulanmıyorsa neden zayıflayasınki
karından mı bakıldı bu keseyeKızlar bunlar oğlumun ilk ve ikinci kesesibaya ovaldi 5 ve 7. Haftaydı
Süper, ben de mi gitsem acaba.Benim arkadaşım diyetisyene gidiyor ilk üç ay 53ten 48 Kg a düşürcez sonrasında kilo almaya başlayacaksın demiş
İlk vajinal ikinci karındankarından mı bakıldı bu keseye
cvp verdiğin için teskür vajinalde bebek sağdaysa erkek karından soldaysa erkek deniyo sizde doğru çıktı bu ikinci keseniz yuvarlak ama bebek solda görünüyo karından bakıldığı için buda erkek olmalı bu teoriye göre 2 .yi merak ettimİlk vajinal ikinci karından
Yani yapabilirim diyorsan gidebilirsin ben göze alamıyorum pekSüper, ben de mi gitsem acaba.
valla ben diyetisyene gidiyorum ama öyle herşeye uyulmuyor, ve zaten diyetisyenim de dört dörtlük uymamı beklemiyor.Süper, ben de mi gitsem acaba.
gebenin kilosu varsa verilir ama 53 ten 48 e düşürmek çok abes olmuş.Benim arkadaşım diyetisyene gidiyor ilk üç ay 53ten 48 Kg a düşürcez sonrasında kilo almaya başlayacaksın demiş
Neler yasak mesela?valla ben diyetisyene gidiyorum ama öyle herşeye uyulmuyor, ve zaten diyetisyenim de dört dörtlük uymamı beklemiyor.
kendisi de anne, hamilelik öyle dışarıdan öyle ahkam kesilecek bir şey değil diyor, dengelemek şartıyla canının istediğini yiyeceksin diyor ama bazı gıdalara kesin yasak var.
Ben de sağlıklı bulmuyorum o kilo ile 5 kilo vermesi çok zor hele gebe iken mümkün görünmüyorgebenin kilosu varsa verilir ama 53 ten 48 e düşürmek çok abes olmuş.
80 kg olsa hamileyken güzel bi beslenmeyle kilo verilir ama her şeyin bi oluru var. bence arkadaşınız diyetisyenini bi gözden geçirsin.
Tek farkım bulantım oldu baya ve sağ tarafımda bebiş onun dışında her şeye bendede böyle ilerliyorİstatistikler için ben de veri gireyim o zaman.kesem ilk başta damla şeklindeydi, son kontrolde yusyuvarlak olmuştu. Kalp atışı 156-171 oldu. Kasığımın sol tarafında bebişim, başından beri orda hissediyorum sertliği, doktor da probu sola tutuyor hep. Bulantım pek olmadı, bazı yemeklerden tiksindim sadece. Sabun, deterjan gibi kokulara karşı aşırı hassasım. Yeni yıkanmış çamaşırların kokusu bile midemi bulandırıyor. Banyodaki sabunu da attım kokusuna katlanamadım daha fazla. Normal beyaz sabun kokulu koydum bir tane. eşimin kokusu bence hala çok güzel, daha dün içime çeke çeke çok güzel kokuyorsun dedim. saçlarım feci dökülüyordu bu ara azaldı gibi. Mini minnacık sivilcemsi şeyler çıktı yüzümde birkaç tane. Çıkıyor sönüyor. Maskeden de olabilir tabi, burası hala sıcak ve işe giderken takmak zorundayım. Göbek çizgisi falan çıkmadı. Göğüslerim büyüdü ama öyle aşırı değil. Uçları karardı mı pek emin değilim belki bir ton. Lazer yaptırmıştım yıllar önce, yeni çıkan tüy yok ama kalan tek tükler kalınlaştı bu ara. Canım ekşi ve tuzlu çekiyor. Tatlı varsa yiyorum yoksa aklıma gelmiyor.
Bu kadar, bakalım ne çıkacak.
Aaaa bende çok merak ettim şimdicvp verdiğin için teskür vajinalde bebek sağdaysa erkek karından soldaysa erkek deniyo sizde doğru çıktı bu ikinci keseniz yuvarlak ama bebek solda görünüyo karından bakıldığı için buda erkek olmalı bu teoriye göre 2 .yi merak ettim
salam, sucuk, sosis, işlenmiş ürünler, dip balıkları, asitli içecekler, meyve suları, neskafe, maydanoz, bakla, nane, adaçayı, bitki çayları, çiğ yumurta içeren tatlı/mayonez vs., çiğ et, içeriğinden emin olmadığımız yiyecekler. aslında hepimizin bildiği şeyler.Neler yasak mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?