- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.761
salam, sucuk, sosis, işlenmiş ürünler, dip balıkları, asitli içecekler, meyve suları, neskafe, maydanoz, bakla, nane, adaçayı, bitki çayları, çiğ yumurta içeren tatlı/mayonez vs., çiğ et, içeriğinden emin olmadığımız yiyecekler. aslında hepimizin bildiği şeyler.
sağlıklı kilo alabilmek ve bebeğimize de sağlıklı kilo aldırabilmek için her besin grubuna ihtiyacımız var.
ben de sizin gibiydim, öğünlerim azdı ve düşük kalorili besleniyordum, birden her şey arttı, iştahım da arttı, neye uğradığımı şaşırdım.
Şu anki keseler ikisi de karından bakıldıkarından mı bakıldı bu keseye
benim de saydıklarımın hiçbiriyle zaten aram yoktu allahtan, ama bi kaç kere canım cips istedi, yedim napayım. olur artık, abartmamak kaydıyla yiyelimişlenmiş gıdaya dayanmak çoooook zor benim için sadece..
bu listede yazdığın bir kaç şey hariç hepsine bayılırım normalde ama canım inadına sanki paketli gıda (çubuk kraker vs. gibi) ya da spesifik olarak bu arkadaşı çekiyor. yani çocuğun adını Pringles koysam yeridir - bu kadar çekemez bi insanın canı
Eki Görüntüle 2704169
Ben de normalde salam, sucuk, sosis hiç sevmezdim. Eşim sevdiği için arada eve girerdi yine de yemezdim. Nescafe, hazır meyve suları da normalde hiç tüketmem o yüzden şu anda da aramıyorum ama benim mide bulantılarıma rağmen iştahım çok açık. Gece su içmeye falan kalktığımda direk açlık hissediyorum bişeyler yemeden de tekrar uykuya dalamıyorum, bu durumu kontrol altına nasıl alırım onu da bilmiyorum açıkçasıbenim de saydıklarımın hiçbiriyle zaten aram yoktu allahtan, ama bi kaç kere canım cips istedi, yedim napayım. olur artık, abartmamak kaydıyla yiyelim
İlk gebeliklerimizde sorumluluklarımız çok daha azdı ve kendimize daha çok vakit ayirabiliyorduk o yüzden daha premses gibiydik benceşimdi benimde ikinci daha gerginim sanki
gece yatmadan önce 1 bardak yoğurt/kefir/süt + 1 çay bardağı kadar leblebi.Ben de normalde salam, sucuk, sosis hiç sevmezdim. Eşim sevdiği için arada eve girerdi yine de yemezdim. Nescafe, hazır meyve suları da normalde hiç tüketmem o yüzden şu anda da aramıyorum ama benim mide bulantılarıma rağmen iştahım çok açık. Gece su içmeye falan kalktığımda direk açlık hissediyorum bişeyler yemeden de tekrar uykuya dalamıyorum, bu durumu kontrol altına nasıl alırım onu da bilmiyorum açıkçasısize diyetisyenin bu konuda bi tavsiyesi oldu mu ?
Gece yatmadan ballı süt içiyorum yanında leblebi de deneyeyim teşekkür ederim, inşallah biraz azaltır açlık hissimi.gece yatmadan önce 1 bardak yoğurt/kefir/süt + 1 çay bardağı kadar leblebi.
Baklanın zararı neymiş hamilelikte. Dondurucuya da atmıştımsalam, sucuk, sosis, işlenmiş ürünler, dip balıkları, asitli içecekler, meyve suları, neskafe, maydanoz, bakla, nane, adaçayı, bitki çayları, çiğ yumurta içeren tatlı/mayonez vs., çiğ et, içeriğinden emin olmadığımız yiyecekler. aslında hepimizin bildiği şeyler.
sağlıklı kilo alabilmek ve bebeğimize de sağlıklı kilo aldırabilmek için her besin grubuna ihtiyacımız var.
ben de sizin gibiydim, öğünlerim azdı ve düşük kalorili besleniyordum, birden her şey arttı, iştahım da arttı, neye uğradığımı şaşırdım.
bence bal karıştırmayın.Gece yatmadan ballı süt içiyorum yanında leblebi de deneyeyim teşekkür ederim, inşallah biraz azaltır açlık hissimi.
bilimsel olarak kanıtlanmamış ama yine de adını unuttuğum bir hastalığa sebep olabilirmiş, riske atmamak lazım dediBaklanın zararı neymiş hamilelikte. Dondurucuya da atmıştım
Doktorumun dediklerini yesem kesin kilo alırdım bendeAynen zaten halsizlik oluyor insanın canı hiçbişi yapmak istemiyor. İşe gitmediğim zamanlarda yiyip içip yatıyorum ben sadece. Kilo almak çok normal değil mi? Benim doktorum kiloyla ilgili hiçbişi demedi hatta sürekli şunu da ye bunu da ye diyip duruyor. Eşim de neredeyse benim kadar yiyo dedi. (Eşim kilolu ben zayıfım) Doktor bana bakıp ne kadar yiyebilirsin ki diye alay etti hatta
Bende iki öğün besleniyordum ara öğün yapmadan şimdi çok zorlanıyorum öğlen 3-4 gibi birden şekerim düşüyor laktozsuz süt ve biraz çerezle geçiştirmeye çalışıyorum gece uyumadan önce acıkıyorum bide o yüzden erken uyumaya çalışıyorumBebek bizim depolardan yiyor ya ondan galiba. Detoks suyu, yeşil çay içerdim her gün. O da bitti. Valla şişiyorum ne yesem. Karnım kocaman oldu sanki 6 aylıkZaten ödeme meyilli bir yapım var, iki gün karbonhidrat fazla tüketeyim hemen şişiyorum. Ne yapayım ben şimdi onu yeme bunu içme, e serbest olanları da benim canım istemiyor. Bu diyetle bu kadar oluyor kusura bakmasın.
İşlenmiş gıdalarla aram hiç yoktu hamilelikte kendimi zor tutuyorum çok enteresan geçiyor.salam, sucuk, sosis, işlenmiş ürünler, dip balıkları, asitli içecekler, meyve suları, neskafe, maydanoz, bakla, nane, adaçayı, bitki çayları, çiğ yumurta içeren tatlı/mayonez vs., çiğ et, içeriğinden emin olmadığımız yiyecekler. aslında hepimizin bildiği şeyler.
valla ben baştan sona çok ilginç olduğunu düşünüyorum, kafama neyin vuracağı asla belli olmuyor.İşlenmiş gıdalarla aram hiç yoktu hamilelikte kendimi zor tutuyorum çok enteresan geçiyor.
Şu anki keseler ikisi de karından bakıldı
Yok canımm biri 6. Hafta diğeri de 8. Haftada bakılan keselerİkiz gebeliğiniz mi var öyle okudum sanki yada anladım
Geçer korkmayın doğuma kdr bile alan oluşup yok olanları biliyorum. Bu haftaya kdr grlmişlerse inş bundan sonra da güsel gider. Ama dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor bir tit batırın eğer baktırmadıysanız11+2 yim şuan, inşallah geçer, içimi çok rahatlattınız, çok teşekkür ederim
Benm kdr olamaz 2 saat yol 1 bçk saat uçak birde.Ben gidemem çok uzaaakkk
Soda da gaz yapar kuzum, kimyon gaz giderici canım mutlaka yemeklerine at, hatta emzirirken de çok atılıyor bebişte gaz yapmasın diyeKimyonun nasıl bi etkisi var canım? Dün akşam hem soda içtin, hem aşırı baharatlı cips yedim 5-6 tane, normalde de hiç yemem, belki ondandır, umarım ondandır yani
Aynı canım benim de tatvandan Muş havaalanına 1 buçuk saat ordan uçak Adana’ya 1.5 saat 1 saatte Adana’dan Tarsus’aBenm kdr olamaz 2 saat yol 1 bçk saat uçak birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?