2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

işlenmiş gıdaya dayanmak çoooook zor benim için sadece..
bu listede yazdığın bir kaç şey hariç hepsine bayılırım normalde ama canım inadına sanki paketli gıda (çubuk kraker vs. gibi) ya da spesifik olarak bu arkadaşı çekiyor. yani çocuğun adını Pringles koysam yeridir - bu kadar çekemez bi insanın canı

benim de saydıklarımın hiçbiriyle zaten aram yoktu allahtan, ama bi kaç kere canım cips istedi, yedim napayım. olur artık, abartmamak kaydıyla yiyelim

benim de saydıklarımın hiçbiriyle zaten aram yoktu allahtan, ama bi kaç kere canım cips istedi, yedim napayım. olur artık, abartmamak kaydıyla yiyelim
Ben de normalde salam, sucuk, sosis hiç sevmezdim. Eşim sevdiği için arada eve girerdi yine de yemezdim. Nescafe, hazır meyve suları da normalde hiç tüketmem o yüzden şu anda da aramıyorum ama benim mide bulantılarıma rağmen iştahım çok açık. Gece su içmeye falan kalktığımda direk açlık hissediyorum bişeyler yemeden de tekrar uykuya dalamıyorum, bu durumu kontrol altına nasıl alırım onu da bilmiyorum açıkçası size diyetisyenin bu konuda bi tavsiyesi oldu mu ?

İlk gebeliklerimizde sorumluluklarımız çok daha azdı ve kendimize daha çok vakit ayirabiliyorduk o yüzden daha premses gibiydik bence şimdi benimde ikinci daha gerginim sanki

Ay gerçekten öyle çok gerginim bende bi türlü adapte olamıyorum. Allahtan öğle uykumuz var da dinleniyorum o sırada yada bende uyuyorum yoksa yaşayamam uyku bastırıyor bi yandan. Bi yandan bulantı derken şimdi de o yemeği yersem bulanıron diyerek ya yemiyorum ya çok az yiyorum nolcak bilemedim. Cuma kontrole gideceğim İnşaAllah bakalım minnağımı görürüm

gece yatmadan önce 1 bardak yoğurt/kefir/süt + 1 çay bardağı kadar leblebi.

Baklanın zararı neymiş hamilelikte. Dondurucuya da atmıştım

Doktorumun dediklerini yesem kesin kilo alırdım bende

Bende iki öğün besleniyordum ara öğün yapmadan şimdi çok zorlanıyorum öğlen 3-4 gibi birden şekerim düşüyor laktozsuz süt ve biraz çerezle geçiştirmeye çalışıyorum gece uyumadan önce acıkıyorum bide o yüzden erken uyumaya çalışıyorum böyle bi denge kurdum kendime açlık yok dayan Rocky

İşlenmiş gıdalarla aram hiç yoktu hamilelikte kendimi zor tutuyorum çok enteresan geçiyor.

11+2 yim şuan, inşallah geçer, içimi çok rahatlattınız, çok teşekkür ederim
Geçer korkmayın doğuma kdr bile alan oluşup yok olanları biliyorum. Bu haftaya kdr grlmişlerse inş bundan sonra da güsel gider. Ama dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu da etkiliyor bir tit batırın eğer baktırmadıysanız

Kimyonun nasıl bi etkisi var canım? Dün akşam hem soda içtin, hem aşırı baharatlı cips yedim 5-6 tane, normalde de hiç yemem, belki ondandır, umarım ondandır yani
Soda da gaz yapar kuzum, kimyon gaz giderici canım mutlaka yemeklerine at, hatta emzirirken de çok atılıyor bebişte gaz yapmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…