2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Eşim biraz göbek çıkmıs dedi

Baktırdım, idrar yollarında da bi skntı yok vajen kültüründe de, ama zaten tam ağrıyan yere doktor bastırdığında kanama akanı gördü o bölgede de, yani benimki kesin kanama alanından , ama iyi oluruz inşallah bebişlerimiz de biz de

Soda da gaz yapar kuzum, kimyon gaz giderici canım mutlaka yemeklerine at, hatta emzirirken de çok atılıyor bebişte gaz yapmasın diye
Aaa, ilk defa duydum, sağol valla kuzum, deneyeyim, soda da daha içmem ya, cips de yemem, offf, ben normalde de pek gazlı biriyim zaten, hamilelik tuz biber oldu

bence baharat konusunda dikkat edin ben özellikle ilk 3 ay nane kimyon maydanoz çiğ sarımsak kekik bunları yememeye dikkat ediyorum doğrumudur bilmiyorum ama düşük yaptırabilir gibi kalmış aklımda
Yok kuzu kimyon değil, maydanoz mayonez, kekik zararlı. Nane. Ihlamur dışında bitki çayları zararlı. Dip balıkları zararlı

Ay inşallah ne zaman kontrolünüz azalma olmamışmı alanda

Selam kızlar bayadır bakamadım buraya bugün kontrole gittim 10+1 haftlık bizim bebiş Adet tarihime göre 4-5 gün geride ama çok önemli değil dedi doktorum. Birkaç küçük küçük kanama alanları mevcutmuş progestan kullanacağın yine ama alıştım ona kullanırım ama plesanta hem rahim ağzına çok yakın dedi hemde önceki sezaryan dikişime çok yakınmış o yüzden biraz canım sıkıldı zamanla yukarı çıkabilir dedi inşallah çıkar sizde böyle bir sorunla karşılşan oldumu

Ya bu sezaryen dikişi olayını kaçtır duyuyorum, demek ki tehlikesi var bak bunun, ben normalde asla normal doğum düşünmüyorum hatta karşıyım bile ama bunları duyunca acaba en iyisi normal doğum mu diyorum, bi arkadaşın kesesi de o dikişe yapışmıştı, ama kesenin yeri ile alakalı doktorum dedi ki, rahimde yerleştiği sürece nerede olduğunun çok önemi yok, sizin durumunuz tam olarak nedir bilemiyorum ama ben kesenin yeri iyi mi dediğimde öyle demişti, biraz olsun içinizi rahatlatır belki

Normal doğuma neden karşısın canım, çok merak ettim sebebini?

Normal doğuma neden karşısın canım, çok merak ettim sebebini?
Ya bi ağrısı dolayısıyla, bi de bebek için komplikasyon riski daha yüksek gibi, oksijensiz kalan bebekler falan, bir de sonrasında bi estetik operasyon gerekliliği olur mu korkusu? Ay bilemedim ki, hiç düşünmüyorum ama.
Sen nasıl planlıyorsun kuzum?

Kizlar iki gundur sag kasigimda inanilmaz bir batma hissi var. Bebekte saga yerlesmis diyordu acaba buyudugu icin mi boyle yoksa ben kendimi cok yordugum icin mi boyle oldu bir de istanbulda olanlar belki bilir iki aksamdir ust uste dardenia diye bir yere gidiyorum ben ordaki menuleri cok seviyorum bugun karideste yedim hamilelikte yenir miydi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…