- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #9.981
üfff biz o hakkı da kaybettik galiba, hiç hoş olmadı bucinsiyet partilerinde çok eğlenceli oyunlar vs. oynuyorlar, başlıbaşına bir konsept aslında
genel olarak arkadaşlarla bi araya gelip güzel bi yemek yemek gibi düşününce şirin ama şu aşağıdaki haber gibi ortamlar bana çok.... garip geliyor :)
Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci çocukları kız
Alişan ve Buse Varol çiftinin ikinci çocukları kızwww.hurriyet.com.tr
doktorun bi kağıda yazması ve eşimle başbaşa bir anda açmak ve kendi aramızda ufak bi sürprizi kutlamak gibi bi fikri kendime daha uygun buluyorum
Ay buna bayıldım evet kesinlikle yapabilirim ya da Kasım sonu Aralık başı kuzenim gelcek o gelince belki de ama o zamana kar olur buralarBazi doktorlar kendileri yapiyorlarmis ultrasonda gorup iste esini da cagirip balon patlatabiliyorbunu da instagramda konu etiketinde gormustum. Insallah soyler havalar sogumadan yaparsin ayy esim bana evlenme teklifini golun kenarinda etmisti, sapanca golunun orda yuruyus parkurunda yuruyorduk. Birden fotograf cekilelim mi demisti bende sasirdim fotograf cektirmeyi de sevmez tamam demistim. Sonra selfie cubugunu yere cimene gomdu ve telefonu yerlestirdi zamanlayiciyi ayarlamis sonra kosarak evlenme teklifi etmisti belki sende bunun kutu acma versiyonunu yaparsin ama kutu buyuk kutuyu biri getirebilir ya da balonu
Evet ben de detaylı araştırdım bu şekilde tam olarak. Teşekkürler doğru bilgi içinArkadaşlar aslında işin özü analık halinden dolayı alınan "iş göremezlik ödeneği".
Ay buna bayıldım evet kesinlikle yapabilirim ya da Kasım sonu Aralık başı kuzenim gelcek o gelince belki de ama o zamana kar olur buralar
üfff biz o hakkı da kaybettik galiba, hiç hoş olmadı bu
neyse zaten önemli değil ya cinsiyet falan
Tam istediğim gibi bir balkon nerede oturuyorsun şehir olarakBenim esim disarda boyle bir seyi asla kabul etmezboyle parti seylerini hic sevmiyor dugun dansi kursuna bile zorla gitmisti. Burasi bizim balkon burda yapicam heralde 7 8 kisi alir, kapattiriyoruz aslinda ama o zamana yetisir mi bilmiyorum. Belki hemen balon patlatip ailelerle fotograf cektirip salona geceriz. Ben bu kardesimin olayindan sonra iyice panikledim ya evde cok kisiyle gorusmuyoruz acikcasi sende cok dikkat et canim gercekten kimde var bilinmiyor
Çok cüzi bir doğum parası aldığımı hatırlıyorumMemurlar için böyle bi durum yok sanırım dimiii
süt parası diye bir şey var sanırım.Çok cüzi bir doğum parası aldığımı hatırlıyorum
1-Süt izinlerini toplu kullanmak sözde yasak ama çoğu yer kullandırıyor, biraz da işverene bağlı.benim merak ettiğim 2 konu var, zamanı gelince detaylı araştıracağım onu burayı da güncellerim
1- süt izinlerini toplu kullanmak aslında yasak gibi bir şey. iş vereninle anlaşırsan yine de kullanıyorsun ama.. bu durumda toplu kullanınca üç aşağı beş yukarı ne kadarlık bir süreden bahsediyoruz..
2- 4 hafta doğumdan önce, 4 hafta doğumdan sonra ücretli izin var. çalışabilir raporu alırsan doğumdan önceisni de sonrasına aktarıyorsun, buralar okay. peki ücretsiz izni işveren "vermiyorum" deme hakkına sahip mi? (diğer iş verenler can atar, biliyorum - benimki elinden gelse doğumu ofiste yaptırır :))
Evet aynen öyle. Doğum parası ve süt parası da var ayrıca cüzi bir yardım. Çalışanlar rapor parası ile birlikte alıyor sanırım çalışmayanlar ayrıArkadaşlar aslında işin özü analık halinden dolayı alınan "iş göremezlik ödeneği".
1-Süt izinlerini toplu kullanmak sözde yasak ama çoğu yer kullandırıyor, biraz da işverene bağlı.
bebek 1 yaşına gelene kadar günlük 1,5 saat süt izni hakkımız var.
çoğu anne bunu haftalık olarak hesaplayıp haftada 1 gün kullanabiliyor ya da toplu olarak.
2- 6 aya kadar kullanılabilecek olan ücretsiz izni işveren vermiyorum deme hakkına sahip. tamamen işverenin insiyatifinde maalesef.
evet ya maalesef, ben bütün ısrarlarımla ücretsiz izin isteyeceğim, en son çare bari evde çalışayım diyeceğim bi süre.çok küçükken döneceğiz işe ya
neyse şimdiden başladım planlara programlara, 9 ayda neler değişir
keseyle ilgili bir şey söyleyemem hiç bilgim yok maalesef ama ben de bugün 11+0 oldum ve hiç mide bulantım vs. olmadı. hamileliğim bana hiç fiziksel bi rahatsızlık vermedi. herkesin aynı geçmiyor süreci. bunu kendine dert etme, stres yapma boş yere.Kizlar bişey sorcam yarin 8 haftalık olcaz inşallahama bende ne bulantı ne kusma hiç bisy yok normal mi bu saatten snra da olur mu bilmiyorum iyi bişey mi onu da bilmiyorum bide 8 haftalık olup kesesi aşağıda olan var mı bu hafta uzandım dinlendim ama bebisime bisy olcak diye korkuyorum sonra kese yukarı çıkar mı ☹
evet ya maalesef, ben bütün ısrarlarımla ücretsiz izin isteyeceğim, en son çare bari evde çalışayım diyeceğim bi süre.
gerçekten bebeğimi 3-4 aylıkken bırakmak istemiyorum, biberonla değil mememle beslemek istiyorum.
bugün en çok meme hissi veren biberon araştırdım, içim acıdı.
Yalnız olmadığıma sevindim inşallah hiç yaşamayız bulantı vs ama kesenin aşağıda olması beni çok korkutuyorkeseyle ilgili bir şey söyleyemem hiç bilgim yok maalesef ama ben de bugün 11+0 oldum ve hiç mide bulantım vs. olmadı. hamileliğim bana hiç fiziksel bi rahatsızlık vermedi. herkesin aynı geçmiyor süreci. bunu kendine dert etme, stres yapma boş yere.
Evet bunu da gördüm, bi sürü seçenek var, iyice araştırıp bi kaç tane farklı almak lazım.şöyle bir biberon kullanıyordu benim arkadaşım, tipi kesin buydu da markası farklı olabilir emin değilim...
ücretsiz izin alamayacağımdan emin gibiyim, ondan ben de home office'i biraz zorlayacağım sanırım
Eki Görüntüle 2704803
Bende de olmadı önceki gebeliklerde de yaşamadım bulantı kusma.Kizlar bişey sorcam yarin 8 haftalık olcaz inşallahama bende ne bulantı ne kusma hiç bisy yok normal mi bu saatten snra da olur mu bilmiyorum iyi bişey mi onu da bilmiyorum bide 8 haftalık olup kesesi aşağıda olan var mı bu hafta uzandım dinlendim ama bebisime bisy olcak diye korkuyorum sonra kese yukarı çıkar mı
Ayy hiç enerjim yok yaaaKizlar cinsiyet partisi icin bir sey dusunen var mi? Ben evde balkonda kendi ailemin ve esimin ailesinin oldugu kucuk bir sey dusunuyordum. Sonra kardesimin kiz arkadasi pozitif cikmisti, kardesim normalde Ankarada yasiyor haftasonlari geliyor. Babamin ve annemin negatif cikmis cok sukur ki. Kardesimde de belirti yok suan sonucu bu aksam cikicakmis insallah onda da bir sey cikmaz. Eger her sey saglikla ilerlerse ben simdi tekrar bu cinsiyet partisi isini dusunmeye basladim. Benim gibi yapmayi dusunen var miBirazcik pinterest arastirmasi yaptim ama bilmiyorum ugrasir miyim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?