2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben parti yapmayı düşünmedim hiç hala da düşünmüyorum. zaten yapsam bile aileler de yakın değil bizim, kimse gelemez.

Organizasyon yapacak olan arkadaslar lutfen ama lutfen dikkatli olun. Acik alanda ve mesafe ile yapin yapacaksiniz yoksa o ise hic girismeyin. Gecen hafta bebegine 1 yas partisi yapan bir arkadas sehir disindan gelen anne babasi kardesi hep corona su an. Cok sinsi bir hastalik ve belli olmuyor o yuzden alabileceginiz her turlu tedbiri alin.

Benimde eski calistigim yerde tam zamanli sigortam odeniyor ama ben bir gun gidiyorum. Meb e sorucam yarin gittigimde acaba ben dogum iznine gittigimde benim yerime vekil ogretmen atanabilcek mi atanamayacak mi diye. Eger atanamazsa ki sanmiyorum o zaman bende isten ayrilmak durumunda kalicam. Ama eger atanirsa bende alabiliyormusum galiba bu dogum parasini

Bende bunu bilmiyordum ekstra verilen bir para saniyordum 7 ayi doldurmak mi gerekiyor daha cook var

ha sen tabii işin içinde olduğun için daha iyi bilirsin
2 yaş bizim için daha iyi olur ama bilemiyorum.. bakıcı tutmak istemiyorum hiç..
Ben de mecbur 1 sene ücretsiz izin alıp sonra bakıcı ve kreş gideceğim. Annesi yanında olanlar çok şanslı.

Ben parti yapmayı düşünmedim hiç hala da düşünmüyorum. zaten yapsam bile aileler de yakın değil bizim, kimse gelemez.

Haklisin canim, bizim 15 20 km var aramizda o yuzden dip dibeyiz Kendi anneme carsambalari kayinvalideme cumalari gidiyorum o gunler ve ertesi gunlerinde de yemek derdim olmuyor. Yemekleri de pesime istiyorum cunku

Ben de 8 haftalık olana kadar hiçbişi hissetmedim ama 8. haftayı geçtikten sonra mide yanmalarım, reflüm ve bulantı gibi değil ama öğürme hissi şeklinde mide şikayetlerim başladı. Bunlar genelde su içtikten sonra oluyor. İnşallah senin olmaz çünkü öncesinde ne kadar rahatmışım diyorum

İnşallah olmaz canım ben reflü geçirdim daha önce çok zordu uyuyamıyodm bile. Ama daha çok kafama takılan kesenin aşağıda olması inslh tutunur bebegm

Istanbulda bende buranin balkonuna bayilmistim, eski evimde balkon yoktu ve karantina sureci cok migrenim tutmustu evde kapali kalmaktan
Bende istanbulluyum ama izmirde yaşıyorum. Anadolu yakası olda gerek diye düşündüm. İstanbulda doğğdum 32 yaşıma ksdsr istanbuldaydım. Avrupa yakadında brnim ailem vr çok kalabalık böyle siteler bulmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…