2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Bende ücretsiz izin alırım büyük ihtimalle. Öğretmenim.3 aylıkken göreve başlamak istemiyorum.tabi hizmet puan için kötü bir durum oluyor. İzmirde devamlı norm fazlası olunabiliyor

Evet anadolu yakasinda mesaj olarak atiyim sana istersen, Istanbula donmeyi dusunursen bakarsin

Muhtemelen vekil öğretmen atanır. Bu konulara ben de tam hakim değilim ama hamilelik süresince toplamda 90 gün sigortanın ödenmiş olması bile yetiyormuş. Yani işten ayrılma durumunda da veriyorlar mı bu konuda biraz aklım karıştı. Ben de şuan maaşsız bi çalışan olarak alırsam çok hoş olur

Eger vekil atanirsa kurum sahibinin cok hosuna gider hem diplomayi kullanabilecek hem maas odemeyecek banada vekil atanir gibi geliyor cunku yillik izinlerde de vekil atiyordum, her hamile isten ayrilmaz gibi geliyor ama yarin bir sorayim bakalim zaten evrak goturucektim meb e o 90 gun konusunu bende okudum babam da muhasebeci, ama sanirim hamile olmadan once 90 gun calismak lazimmis. Benim tekrar sgk girisi buraya eylul ayinda yapildi eger oyleyse ben faydalanamiyorum 7 ayi doldurmam gerek. Ama sen sanirim oncesinde de oldugu icin faydalanabiliyorsun

Ben hemşireyim ve maalesef ücretsiz izin alamıcma maddi açıdan ev kredisi ödüyoruz idare etmemiz gerekiyor annem şehir dışından gelecek en azından Bi süre.. 2aylık bebeği bırakıp çalışmak gerçekten üzücü.. Keşke devlet memuruna biraz acısa

Detaylıca araştırmak gerekir tabi ama bizim muhasebecimiz de doğum yapılan tarihten önceki 1 senelik sürede 90 gün sigorta primi ödenmiş olma şartı demişti yani hamile kalmadan önce değil sanırım ama yine de araştırmak gerek. Zaten 7. Ayın sonunda doktordan yazı alıp bildirmemiz gerekiyormuş o zamana kadar öğrenmiş oluruz, bazı doktorlar da yönlendiriyormuş zaten

Şuan normal taytlara girebiliyorum rahat bi şekilde ama bence de en rahatı kesinlikle tayt. Bende alacağım
Ben de öyle hatta kot pantolonlar bile sıkmıyor şuan beni. Sadece bazı zamanlar gaz şişkinliği oluyor onun dışında hiç bi fark olmadı daha. Ne zaman çıkmaya başlıyor ki bu göbek acaba

ya kızlar bende kusma olmadı hiç ama sürekli bişey yedikten sonra midem yanıyor gibi oluyor ve açta olsam tok da olsam sürekli gegiriyorum utanıyorum artık her yerde çıkıyor sizde de böyle oluyor mu hiç
Bende öyle çok gaz çıkartamama sorunu var ki uykudan uyandıran keşke geğirebilsemde utansam.

Evet evet o zamana kadar arastiririz

Çıkabilir dinlenmeye devam et kuzum, çıkmasa da sen kendini çok zorlama uzanarak asla iş yapma. İnşallah birşwy olmaz, 8 haftalık mide bulantım olmayabilir. Arada gelip arada bulantı gibi hafif hafif gidebilir endişelenme. Bazılarına hiç olmaz

Bende bugun doktora gttm daha önceki düşüklerimden dolayı prof dok gdyrm özel muayenesine o yüzden bu saatte gördüm kalbinide duydum hersey normal cok şükür benm stresimden dolayı haftada görüşelimde senin için rahat etsin dedi haffayada gidicem inş Allahı m su riskli haftalar bi gecseydide baska seyler düşünmeye gecebilseydim

Kızlar selaaam, ne diyeceğim size, şimdi bu fetal dna testlerinden yaptıracak olan var mı? Hangisini düşüyorsunuz? Bana bi bilgi verir misiniz?

Kızlar selaaam, ne diyeceğim size, şimdi bu fetal dna testlerinden yaptıracak olan var mı? Hangisini düşüyorsunuz? Bana bi bilgi verir misiniz?

Doktorum ilk ikili testi olmami istedi, hatta cok onermiyormus gibi davrandi bu testler icin. Once ikiliyi yapalim, istiyorsan adlarini yazarim sana sen arar gorusursun dedi. Bende eger ultrasonda ve ikili testte sorun cikmazsa yaptirmamayi dusundum. Ama risk fazlalasirsa yaptiracagim benim bildiklerim nipt ve nifty doktor hepsi ayni grup testler demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…