- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.521
Ay kızlar siz yazdıkça böyle oluyorum
Ay bu kadar olur yaa valla bunlar ruh ikizi bence
Bizim düğün eşimin memleketinde onların adetine göre iki gün dört öğün yemekli oldu, eşim de düğün yemeği için et tavuk falan aldı dondurucuya koydu, bir baktık kaynanam etleri tavukları gizli gizli kendi dolabına koyuyor, eşim çok kızdı, kaynanam da diyor ki ee bunlar çok gelir zaten.
Sanki istese eşim almayacak, kadın gizli gizli yürütüyor resmen.
Bize gönderilen takıları bile aldı sakladı hiç söylemedi, asla helal etmiyorum
Ay daha neler ya ne degisik cahil insanlar varlafta anlamaz ki boyle bir kadin Allah yardimcin olsun evlilik zormus gercekten ne ile karsilasicagini hic bilmiyorsun
Ayyyy resmen aynılar şok oldum ciddenAy bu kadar olur yaa valla bunlar ruh ikizi bence
Bizim düğün eşimin memleketinde onların adetine göre iki gün dört öğün yemekli oldu, eşim de düğün yemeği için et tavuk falan aldı dondurucuya koydu, bir baktık kaynanam etleri tavukları gizli gizli kendi dolabına koyuyor, eşim çok kızdı, kaynanam da diyor ki ee bunlar çok gelir zaten.
Sanki istese eşim almayacak, kadın gizli gizli yürütüyor resmen.
Bize gönderilen takıları bile aldı sakladı hiç söylemedi, asla helal etmiyorum
Canım işte gel gör gitmek ister misin istemezsin ben de yemin olsun ne aramak istiyorum ne görmek istiyorum yani bunlar geliyor bazen aklıma nefret ediyorum desem yeridir midemi bulandırıyor. Eşim bana telefon almıştı biz de kaynanamlara gitmiştik. Eeeee kaynanam sıkıştırmış eşimi abisiii kardeşin de o telefondan istiyor diyo bakar mısın benle sidik yarışına giriliyor yani kardeşi suratını astı ama aldırmadım aldırmam da.Benim felsefem belli bu konuda, ben yemiyorsam kimse yiyemez.
Biz yazları bu konulardan çok tartışırdık önceden, Hizanda olduğumuz üç sene yaz tatilllerini mecbur biraz kaynanamda biraz annemlerdr kalarak geçirirdik, kaynanamda borcun dibine gireriz, annemlerr gidince ağda paramı bile babam verir aman kızım sizin borcunuz var der. Ben de baktım ailem destekledikçe kaynanam yiyor, ailemin verdiği paraları biriktirip altın yaptım sakladım.
Bir sene eşimle fena kavga ettik, bana dedi sen kendi ailene git ben kendi aileme gideyim okullar açılana kadar, tamam dedim arabayı kredi kartını maaş kartını bana ver nereye gidiyorsan git.
Ben bir sene hiçbir yer görmeden Hizanda kalayım, yaz tatili gelince de benim binemediğim arabaya onlar binip gezsin yok öyle.
Kesinlikle laftan anlamıyor Canım, cahil yobaz biri, işine gelince din allah kitap der, işine gelince de hak yer kılıfına uydurur.
Beş yılda neler var anlatacak inan duysan şok olursun.
Allahtan ne olursa olsun eşimle oturup konuşabiliyorum içimi dökebiliyorum.
Yoksa patlardım
Canım senin durumun daha farklıymış ciddenBizim durumlar biraz karisik kayin validem de cok mahcup aslinda olanlardan ama kendi evi var sehir disinda butun akrabalari orada o istanbulda kalmayi tercih ediyor. Esimin babasi yurt disinda ticaret yapip yapip her ne yapiyorsa batiriyor ben 4 yildir taniyorum bir suru is degistirdi. Simdi dolar artti mesela satip her seyi gelse turkiyede aylik faize koysa 25 bin oluyormus. Yani yapmiyor boyle suan pandemi var gidemedigi batan isletmesini ayakta tutmaya calisiyor. Bizde bir yerde dur dicez, ben belli ediyorum da kayin valideme bebek olunca biz nasil yapicaz masraflar articak vs diyorum konu arasinda hic sessiz kalmiyorum ama idare edebilicegimiz yere kadar etmeye calisiyoruz suan
Ayyyy resmen aynılar şok oldum ciddenbizim de bana takılan altınları kendi benden daha iyi saydı şok olursun ya
Valla benden istemiyor oğlundan istiyor onu da bildiğin sömürüyor duygu sömürüleri çok çektim şöyle çektim böyle çektim dünyada tek ana kendi sanırsın o yüzden kimseye acımıyorum. Kimse ağaç kavuğundan cıkmadı herkesin annesi babası var bu kaynanaların kendini böyle üstün görmesi saçmalaması sinirlerimi bozuyor. Yok mu mis gibi iyi niyetli olanlar da var ama şans işteBenim kaynanamda tutturmuş Ayvalık Altınova’ya yerleşecekmiş. Eee yerleeeş diyoruz. Buradaki evi sat oradan ev al. Yok diyor çocuklarım her ay para versin ordan ev kiralayayım buradaki ev de boş kalsın. Ayranı yok içmeye kürküyle gider ... hesabı. Ev kredisi araba kredisi 2 çocuk ben zor geçiniyorum.
Evlenmeden önce eşim kardeşine ev almış arkadaşlar öyle böyle bir yedirme yok yani benimle olan meseleleri hep gelip musluğu kesmem yüzünden. Sürekli böyle saçma sapan planlar ortaya atıyor kaynanam... ben hiç sesimi çıkarmıyorum bu tarz konuşmalar olunca çünkü işler ciddiye binmeden eşime bişey desem ben suçlu olurum. ben kendi çocuğumun rızkından kesip kimseye yedirtmem. Çalışıyoruz kazanıyoruz ihtiyaç varsa helal olsun eksiklerini de hep alıyoruz zaten. Süpürgesi bozulur koşar alırım blender bozuldu der alırım. Saklama kabına kadar alıyorum kadının. Eşi de sağ bu arada yalnız fln yaşamıyor yani. Benim ailem hep verici karşı taraf hep alıcı oldu şimdiye kadar alıştım artık.
Canım senin durumun daha farklıymış ciddenbu da zor bi durum
Canım biz yeni evlendiğimizde biraz birikim yapmıştık ev aldık yatırım amaçlı içinde bir gün kalmadım aldığımızdan beri kirada. Bana hayırlı olsun diceğine iyi evinizi de aldık bu yaşta ev sahibi olmak ohoooo hayaldi bize dedi bende siz mi aldınız anlamadım dedim. Eşiminle aldığımız yaptığı herşeyi dışarıya oğlana ev aldık oğlana araba aldık diye anlatıyor deli oluyorum.İşte bak memleketler farklı ama cahil yobaz insan her yerden çıkıyor.
Hiç tahammülüm yok böyle yiyici insanlara.
Biz iyi niyetle bir şeyler yaptıkça kaynanam hep daha fazlasını istedi, merhametten yaptığımız şeyler görevimiz olmaya başladı. O zaman da ben yeter artık dedim.
Beş yıllık evliliğimizde sadece bir kez tatile gittik olay çıkardı aradı kavga etti, ben burda mutfak yaptırıyorum siz geziyorsunuz dedi, sanki bize sordu planınız ne dedi de biz bilerek koyduk gittik
Bir sene Temmuz’dan Eylül’e kadar kaldık, seminer dönemini ailemin yanında almak için İskenderun’a dönecektik, ordan da zaten hizana devam ediyoruz, kaynanam suratını astı okullar daha açılmadı niye gidiyorsunuz ki dedi, eşim de bu kızın ailesi yok mu anasını babasını görmesin mi dedi kızdı, iki ay kalmışız yetmemiş iki haftanın hesabını yapıyor, niye çünkü biz gidince tekrar kendi cebinden harcamaya başlayacak
Canım işte gel gör gitmek ister misin istemezsin ben de yemin olsun ne aramak istiyorum ne görmek istiyorum yani bunlar geliyor bazen aklıma nefret ediyorum desem yeridir midemi bulandırıyor. Eşim bana telefon almıştı biz de kaynanamlara gitmiştik. Eeeee kaynanam sıkıştırmış eşimi abisiii kardeşin de o telefondan istiyor diyo bakar mısın benle sidik yarışına giriliyor yani kardeşi suratını astı ama aldırmadım aldırmam da.
Ben hep mesafeli dururum ama kendinde öyle bişe yok paldır küldür herşeyi söyler. Gelinimin evine geldik bana hizmet etsin bile der düşün yani öyle ki şuursuz. Artık Nası bi akıl tutulması bu diyorum başka bişe diyemiyorumEvet evet benim ki biraz daha masum gibibizim iliskimiz biraz daha seviyeli benden izinsiz dolabimi bile acmaz elinden geldigince vericidir bir de sadece ona kirgin oldugum konu su cocuklarin senden zaten cook uzak oturuyorlar istanbulda olsa bile, sen neden burdasin tek basina burda ne yapiyorsun neden bizi kira aidat gibi ekstra bir yuke sokuyorsun. Bu bana bencilce geliyor sadece zaten haftada bir gorusuyoruz biz o sehir disina da gelebilirdik
Ahahahah bunu benim kayınpeder yapıyormuş sağdan soldan duydum bir yastık yorgan bile almadılar evimeCanım biz yeni evlendiğimizde biraz birikim yapmıştık ev aldık yatırım amaçlı içinde bir gün kalmadım aldığımızdan beri kirada. Bana hayırlı olsun diceğine iyi evinizi de aldık bu yaşta ev sahibi olmak ohoooo hayaldi bize dedi bende siz mi aldınız anlamadım dedim. Eşiminle aldığımız yaptığı herşeyi dışarıya oğlana ev aldık oğlana araba aldık diye anlatıyor deli oluyorum.cidden kusasım geliyor suratına suratına
Ay yok ya ben olsam ben de gitmek istemem gidince bahane buluyorum hep tuvalete rahat çıkamıyorum huzursuzum filan diyorum napimmmm kalamam çokKız bizim kaynanalar bence kardeşler ama yolları ayrılmış yazık
Valla ben değil görmek sesini bile duymak istemiyorum.
Kızıma hamileyken kontrollere hep il merkezine giderdik, inan çoğunda kaynanama uğramadan eve geri dönerdik.
Avm ye gider yemek yer sinemaya girer sonra da basıp eve gelirdik ki düşün avm ile kaynanamın evi yürüme 10 dk mesafe
Benim de aldığım tayt geldi ama henüz denemdim. Defactonun hamile taytı, kumaşı, modeli güzel duruyor.Aslında ben başka bir konuda yazmak için foruma girmiştim ama bir anda kendimi kaynana dedikodusu yaparken buldum
Trendyoldan tayt almıştım Kızlar, bugün geldi, çok güzel kalın, kışın dışarda çok rahat giyilir ama beli toparlayıcı model o yüzden biraz sıkı, göbüşler büyüdükçe sıkabilir.
Ben iade edicem ama doğum sonrası kalan ayva göbekleri saklamak için çok güzel akılımızda olsun.
Ben bişe almadım almayı da düşünmüyorumNikamıza 1 ay var cebimizde 400 TL kalmıştı hiç unutmamAnneler günü geliyor annesine sordum bir eksiğin varsa onu alalım ben kafama göre alacağım bişeyler dedim bana tv ünitesi olabilir dedi kahkaha atmıştım sadece güldüm anneler gününde ışıklarda bir kadın karanfil satıyordu 2 dal bişey onu aldım götürdüm. O bile fazla oldu bence de işte elim boş gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?