- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.541
Canım biz yeni evlendiğimizde biraz birikim yapmıştık ev aldık yatırım amaçlı içinde bir gün kalmadım aldığımızdan beri kirada. Bana hayırlı olsun diceğine iyi evinizi de aldık bu yaşta ev sahibi olmak ohoooo hayaldi bize dedi bende siz mi aldınız anlamadım dedim. Eşiminle aldığımız yaptığı herşeyi dışarıya oğlana ev aldık oğlana araba aldık diye anlatıyor deli oluyorum.cidden kusasım geliyor suratına suratına
Kalınlığı Nası canım lcw aldım baya ince evde giyiyorumBenim de aldığım tayt geldi ama henüz denemdim. Defactonun hamile taytı, kumaşı, modeli güzel duruyor.
Ben valla muhattap olmuyorum direkt olarak eşimle konuşurken selam gönderir aleyküm selam bu kadaro halleri çok iyi bilirim, içinden saydırırsın dışından hımm öyle miymiş dersin.
Ben artık sessiz kalıyorum kaynanam tepkimi anlıyor, bu yaz da ilk kez gergin bir tepki verdim, eşim yokken bana laf soktu ben de dayanamadım artık cevabını verdim ve sesimi yükselttim, sonra da ne yaparsan yap karışmıyorum sana artık dedim. Ondan sonra bana iy davranmaya başladı
Ya kendilerini küçük düşürüyorlar aslındaBen bişe almadım almayı da düşünmüyorumcidden insan tepkilere şaşırıyor. Eşime de kardeşi foto atardı annem şunu istiyo bunu istiyo diye istediği şeyler de 2-3 bin liralık şeyler yeni evlenmişiz borç harç duruyor onu istemeye utanmamıştı
Ben hep mesafeli dururum ama kendinde öyle bişe yok paldır küldür herşeyi söyler. Gelinimin evine geldik bana hizmet etsin bile der düşün yani öyle ki şuursuz. Artık Nası bi akıl tutulması bu diyorum başka bişe diyemiyorum
Aynen ben de rahatladım vallaYa kendilerini küçük düşürüyorlar aslındaannelik bu değil cidden değil. Sabah yumurta haşladım biri küçükmüş küçüğü kendime büyük olanı oğluma verdim hemen. Nasıl böyle düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum...
iyi geldi akşam akşam dedikodu bir rahatladım sanki
Amin aminnn canım yönünü benden öte etsin insallahAyy allahim ya Allah sabir versin arkadasim baska ne denebilir
Nikamıza 1 ay var cebimizde 400 TL kalmıştı hiç unutmamAnneler günü geliyor annesine sordum bir eksiğin varsa onu alalım ben kafama göre alacağım bişeyler dedim bana tv ünitesi olabilir dedi kahkaha atmıştım sadece güldüm anneler gününde ışıklarda bir kadın karanfil satıyordu 2 dal bişey onu aldım götürdüm. O bile fazla oldu bence de işte elim boş gitmedim
Biz sorsak elimizdekini de alırOkudukca yok artik diyorum. Bizim hic aramizda maddi sorunlar olmadi herkes kendi gelirini giderini hesaplar karismaz ortakci cikmaz. Bizde sorun hep su oldu biz buyuk kararlar alirken mesela ev olsun arac olsun hep onlarin da fikirlerini aldik hani bizim goremedigimiz dusunemedigimiz bir puruz varsa bize kendi deneyimleriyle de soylesinler diye. Ama bizim bu son yasananlarla mesela aracimizi degistirdik haberleri bile
Yok henuZ. Duysalar kesin diyecekler pahali almissiniz cocuklar ya da onceki aracimizi ucuz satmissiniz diyecekler. Kv beni gelini gibi degil de sanki eltisi gibi goruyor
Ya benimkiler biraz cahil kalmış. Annemle babama danışırız bizde ev araba para konularında fikir alırız dediğin gibi. Kaynanam sürekli yokluk psikolojisi ile gelmiş bu yaşa. Eşim de evlenmeden önce yaşatmış hayatını. Şimdi de haklı olarak devamını bekliyor ama yok yaniOkudukca yok artik diyorum. Bizim hic aramizda maddi sorunlar olmadi herkes kendi gelirini giderini hesaplar karismaz ortakci cikmaz. Bizde sorun hep su oldu biz buyuk kararlar alirken mesela ev olsun arac olsun hep onlarin da fikirlerini aldik hani bizim goremedigimiz dusunemedigimiz bir puruz varsa bize kendi deneyimleriyle de soylesinler diye. Ama bizim bu son yasananlarla mesela aracimizi degistirdik haberleri bile
Yok henuZ. Duysalar kesin diyecekler pahali almissiniz cocuklar ya da onceki aracimizi ucuz satmissiniz diyecekler. Kv beni gelini gibi degil de sanki eltisi gibi goruyor
Ay bizimkiler kesin bi önceki hayatta kardeş filanNişanlı olduğumuz dönemden şu zamana kadar kaynanama aldıklarımızı sayayım
Aynı sizin gibi düğüne üç hafta kala eşime buzdolabı aldırdı Beko
Kettıl (benim çeyizimdekiyle aynı)
Tost makinası Korkmaz ( benim çeyizimdekimden üst model)
Ütü Philips
Ütü masası (tekzende satılan zamanında fiyatı bir çeyrek parasına denk gelen ütü masasından)
Çanta
Gittiğimizde harcadığımız miktarları saymıyorum bile.
Daha da sorsan evlatlarım beni düşünmüyor der
Tuvalet diyince aklıma geldiAy yok ya ben olsam ben de gitmek istemem gidince bahane buluyorum hep tuvalete rahat çıkamıyorum huzursuzum filan diyorum napimmmm kalamam çok
Allahım cidden yani lal oluyorum artık yaAh ah bu konuda bence kimse eşimin eline su dökemez. Sırf onlardan ayrı kazancı olsun, kimse işine karışmasın diye kendine ayrı iş kurdu ortak şirketi bütün mal varlığıyla beş kuruş almadan ailesine bıraktı ki hep destekledim, asla hakkını al bile demedim yeter ki huzur olsun ne kazanırsak bizim olsun diye. Şansı iyi gitti güzel de kazandı ama benden habersiz hep ödemeler var, ödeyemezsek şirket batıcak, baban hapse girecek diye diye annesi iyi niyetini kullanıp bütün kazandığını istemiş. Çok güzel duygu sömürürler. Verdiği para da çok ciddi bir miktar. Ben de yeni yatırım yapıyor sanıp sesimi çıkarmıyorum. meğer hepsi ailesine gitmiş, biz kenara hiç birşey koyamadan. Geri vereceğiz diye alıp şimdi de geri vermiyorlar. Biz senin aileniz senin benim mi var diyorlar.Bebek olacak diye bizi tebrik bile etmeyen aile senin benim mi var biz aileyiz diyor.
Ay allahımmmmm sabırTuvalet diyince aklıma geldi
Nişanlıyken kaynanama gitmiştim ne kadar safım kaynanam ameliyat oldu ben de yazık gidip bakayım kızı yok perişan olmasın dedim ( tabi kaynana bahane, maksat eşimle bir arada olmak)
İşte o kaldığım dönem kaynanam bana herkesin içinde “sen tuvalette çok kalıyorsun kabız mısın” dedi
Bu yaz da eltime tuvalette çok kalıyorsun muhabbeti yapmış, eltim de bir kez “ bak çabuk çıktım sen daha uzun kaldın” demiş, kaynanam da “eee ben taharetimi düzgün yapıyorum” demiş. Sanki biz k.çımız b.klu çıkıyoruz
Allah sana gerçekten sabır versin arkadaşım benimkiyle en azından baş edebiliyorum ben.Nişanlı olduğumuz dönemden şu zamana kadar kaynanama aldıklarımızı sayayım
Aynı sizin gibi düğüne üç hafta kala eşime buzdolabı aldırdı Beko
Kettıl (benim çeyizimdekiyle aynı)
Tost makinası Korkmaz ( benim çeyizimdekimden üst model)
Ütü Philips
Ütü masası (tekzende satılan zamanında fiyatı bir çeyrek parasına denk gelen ütü masasından)
Çanta
Gittiğimizde harcadığımız miktarları saymıyorum bile.
Daha da sorsan evlatlarım beni düşünmüyor der
Ben de burda okuyunca daha neler varmış diyorum. Çünkü etrafımda onlar gibisi yok. Ben kendi ailemde böyle bir şey hiç görmedim. Daha çok abime istemese bile destek olurlar. Onların ihtiyacı olsun olmasın evliliği, huzuru bozulmasın diye hep desteklerler.Allahım cidden yani lal oluyorum artık yabu kadar evladına eziyet etmezsin ya
Aynen bizde böyle büyümedik görmedik garip geliyo ama eşim bu duruma alıştığı için ona çok normal. Annesi hep bi melek adetaBen de burda okuyunca daha neler varmış diyorum. Çünkü etrafımda onlar gibisi yok. Ben kendi ailemde böyle bir şey hiç görmedim. Daha çok abime istemese bile destek olurlar. Onların ihtiyacı olsun olmasın evliliği, huzuru bozulmasın diye hep desteklerler.
Ay bizimkiler kesin bi önceki hayatta kardeş filankaynanam hava atmayı çok sever bu arada ben de nefret ederim o hava atma kasılma onun işi resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?