2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

o halleri çok iyi bilirim, içinden saydırırsın dışından hımm öyle miymiş dersin.
Ben artık sessiz kalıyorum kaynanam tepkimi anlıyor, bu yaz da ilk kez gergin bir tepki verdim, eşim yokken bana laf soktu ben de dayanamadım artık cevabını verdim ve sesimi yükselttim, sonra da ne yaparsan yap karışmıyorum sana artık dedim. Ondan sonra bana iy davranmaya başladı

Ben valla muhattap olmuyorum direkt olarak eşimle konuşurken selam gönderir aleyküm selam bu kadar zaten doğumda gelip uzunca bi süre kalcam dedi korona filan bişiler bulcam artık

Ya kendilerini küçük düşürüyorlar aslında annelik bu değil cidden değil. Sabah yumurta haşladım biri küçükmüş küçüğü kendime büyük olanı oğluma verdim hemen. Nasıl böyle düşüncesiz olabiliyorlar anlamıyorum...
iyi geldi akşam akşam dedikodu bir rahatladım sanki

Okudukca yok artik diyorum. Bizim hic aramizda maddi sorunlar olmadi herkes kendi gelirini giderini hesaplar karismaz ortakci cikmaz. Bizde sorun hep su oldu biz buyuk kararlar alirken mesela ev olsun arac olsun hep onlarin da fikirlerini aldik hani bizim goremedigimiz dusunemedigimiz bir puruz varsa bize kendi deneyimleriyle de soylesinler diye. Ama bizim bu son yasananlarla mesela aracimizi degistirdik haberleri bile
Yok henuZ. Duysalar kesin diyecekler pahali almissiniz cocuklar ya da onceki aracimizi ucuz satmissiniz diyecekler. Kv beni gelini gibi degil de sanki eltisi gibi goruyor

Ayy allahim ya Allah sabir versin arkadasim baska ne denebilir

Aynen ben de rahatladım valla

Nişanlı olduğumuz dönemden şu zamana kadar kaynanama aldıklarımızı sayayım
Aynı sizin gibi düğüne üç hafta kala eşime buzdolabı aldırdı Beko
Kettıl (benim çeyizimdekiyle aynı)
Tost makinası Korkmaz ( benim çeyizimdekimden üst model)
Ütü Philips
Ütü masası (tekzende satılan zamanında fiyatı bir çeyrek parasına denk gelen ütü masasından)
Çanta

Gittiğimizde harcadığımız miktarları saymıyorum bile.
Daha da sorsan evlatlarım beni düşünmüyor der

Biz sorsak elimizdekini de alır

Ya benimkiler biraz cahil kalmış. Annemle babama danışırız bizde ev araba para konularında fikir alırız dediğin gibi. Kaynanam sürekli yokluk psikolojisi ile gelmiş bu yaşa. Eşim de evlenmeden önce yaşatmış hayatını. Şimdi de haklı olarak devamını bekliyor ama yok yani

Ay bizimkiler kesin bi önceki hayatta kardeş filan kaynanam hava atmayı çok sever bu arada ben de nefret ederim o hava atma kasılma onun işi resmen

Ah ah bu konuda bence kimse eşimin eline su dökemez. Sırf onlardan ayrı kazancı olsun, kimse işine karışmasın diye kendine ayrı iş kurdu ortak şirketi bütün mal varlığıyla beş kuruş almadan ailesine bıraktı ki hep destekledim, asla hakkını al bile demedim yeter ki huzur olsun ne kazanırsak bizim olsun diye. Şansı iyi gitti güzel de kazandı ama benden habersiz hep ödemeler var, ödeyemezsek şirket batıcak, baban hapse girecek diye diye annesi iyi niyetini kullanıp bütün kazandığını istemiş. Çok güzel duygu sömürürler. Verdiği para da çok ciddi bir miktar. Ben de yeni yatırım yapıyor sanıp sesimi çıkarmıyorum. meğer hepsi ailesine gitmiş, biz kenara hiç birşey koyamadan. Geri vereceğiz diye alıp şimdi de geri vermiyorlar. Biz senin aileniz senin benim mi var diyorlar. Bebek olacak diye bizi tebrik bile etmeyen aile senin benim mi var biz aileyiz diyor.

Ay yok ya ben olsam ben de gitmek istemem gidince bahane buluyorum hep tuvalete rahat çıkamıyorum huzursuzum filan diyorum napimmmm kalamam çok
Tuvalet diyince aklıma geldi
Nişanlıyken kaynanama gitmiştim ne kadar safım kaynanam ameliyat oldu ben de yazık gidip bakayım kızı yok perişan olmasın dedim ( tabi kaynana bahane, maksat eşimle bir arada olmak )
İşte o kaldığım dönem kaynanam bana herkesin içinde “sen tuvalette çok kalıyorsun kabız mısın” dedi

Bu yaz da eltime tuvalette çok kalıyorsun muhabbeti yapmış, eltim de bir kez “ bak çabuk çıktım sen daha uzun kaldın” demiş, kaynanam da “eee ben taharetimi düzgün yapıyorum” demiş. Sanki biz k.çımız b.klu çıkıyoruz

Allahım cidden yani lal oluyorum artık ya bu kadar evladına eziyet etmezsin ya

Ay allahımmmmm sabır

Allah sana gerçekten sabır versin arkadaşım benimkiyle en azından baş edebiliyorum ben.
Seninki gelişmiş versiyon

Allahım cidden yani lal oluyorum artık ya bu kadar evladına eziyet etmezsin ya
Ben de burda okuyunca daha neler varmış diyorum. Çünkü etrafımda onlar gibisi yok. Ben kendi ailemde böyle bir şey hiç görmedim. Daha çok abime istemese bile destek olurlar. Onların ihtiyacı olsun olmasın evliliği, huzuru bozulmasın diye hep desteklerler.

Aynen bizde böyle büyümedik görmedik garip geliyo ama eşim bu duruma alıştığı için ona çok normal. Annesi hep bi melek adeta

Ay bizimkiler kesin bi önceki hayatta kardeş filan kaynanam hava atmayı çok sever bu arada ben de nefret ederim o hava atma kasılma onun işi resmen

Bak bu da aynı hava atmaya bayılır
Biz yeni araba aldık havasını kaynanam attı
Yeni evliyken bir kez temizlik yaptım, kaynanamın gözlerinin içi parlıyor komşular gördü mü iş yaptığını diyor
Gelini çalıştırdım diye hava atacak galiba cahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…