2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Canım ben de gitmiştim burun kemiği ense kalınlığı filan bakıldı ama doktorum ısrarla söylemedi çok erken dedi sen hazırlıklı ol belki de söyler
bna erkege benzettm dedi bugn gttm 12haftaligm galiba erkek kizi yakalayamadm 2.gebeligim hayrlisi olsun saglklicankucagma alirm.insAllah kizi bulana kadar devam

Sizden eksiklerimi tamamladım teşekkür ederim Rabbim korusun artık tedbirlerimizi sıkıca alalımda...

Bendede panik ilk zamanlar daha fazlaydı,sonra sakinledim bisüre,şimdi sürekli çevremden duymaya başlayınca yine bi panik atak sürecim başladı.inşallah sağ salim atlatırız.

Kazak sezonunu acan anne hamile taytini giydim kizlar bugunn ama daha cok cikmadigi icin karnim ag kismi hep dusuyor surekli cekistiriyorum keske xs alsaymisim
Ben de bugün almayı düşünüyordum hamile taytı söylediğin iyi oldu hatta m beden mi alsam diyordum. benim boyum 1.72 kilom da 58-59 arası değişiyor heralde xs olur bana da o zaman deneme de yasak artık göz kararı

Bu arada doktorla görüştüm sonuçlara göre fetal DNA’ya gerek yok ama siz genel anlamda panik olduğunuz için yaptırabilirsiniz de karar sizin dedi. Ben de sonuca iyi ya da kötü anlamda çok güvenemediğim için yaptırma kararı aldım. Cuma günü kan vereceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla karşılarız bebişleri

Senin sonuçların çok çok iyi gerek yoktu aslında benim 1000 altı ama başka test yaptırmayacağım

İstanbuldaki dostlar an itibariyle istanbuldaki butun hastaneler covit hastanesi oluyor irili ufakli bi suru hastane sonumuz hayrolsun kontrollerde cok dikkatli olun. Mumkunse ozel klimikte bi doktora gidin

Senin sonuçların çok çok iyi gerek yoktu aslında benim 1000 altı ama başka test yaptırmayacağım
Aslında ikili sonucuna göre karar vereceğim diyordum ama güvenemiyorum bu teste. Mesela senin 1000 altında olması kötü bir sonuç olmadıgı gibi benim de iyi bir sonuç olmayabilir. Yanılma payından dolayı biraz daha kesinlik kazansın istiyorum aslında.

Kesinlikle xs almalisin olur bencede pentinin kalibi icin son aylara gelince belki s bedene ihtiyac duyulabilir

Sen bilirsin elbette benim sonucum seninkine göre daha riskli örneğin
1000 altına inmiş oğlumda mesela 1:10.000 di düşün 8 yıl önce
Bu testler olasılık hesaplıyor sadece
Sen illa ben emin olmak istiyorum dersen o ayrı tabiki

İstanbuldaki dostlar an itibariyle istanbuldaki butun hastaneler covit hastanesi oluyor irili ufakli bi suru hastane sonumuz hayrolsun kontrollerde cok dikkatli olun. Mumkunse ozel klimikte bi doktora gidin
Doktorumdan çok memnunum ya şu süreçte farklı doktorla tanışmak istemiyorum

ben çok mutluyum

Canim ben goremedim haberi, nerede okudun acaba?

Seninkiler gezmeyi çok seviyor belli ki o yaşta bu enerji varsa tebrik ederim. Ben yerimden kalkamıyorum

Ben bizzat kendim bir sürü insanın girip çıktığı bir yerde çalışıyorum. Maskemi takıp, dezenfektan kullanıp mesafemi korumaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Allaha emanet gidiyoruz artık. Keşke evde korumaya alabilsek kendimizi.

Ben çalışmıyorum şu an evde kendimi koruma altına alsam da eşim çalışıyor nihayetinde ve günde kaç kişiyle muhatap oluyor Allah korusun ona bulaşsa zaten bana da bulaşmış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…