- 16 Aralık 2016
- 1.792
- 1.575
- 83
- 29
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.961
bna erkege benzettm dedi bugn gttm 12haftaligm galiba erkek kizi yakalayamadmCanım ben de gitmiştim burun kemiği ense kalınlığı filan bakıldı ama doktorum ısrarla söylemedi çok erken dedisen hazırlıklı ol belki de söyler
Ben de aynı sorunu yaşadım, o yüzden giymiyorum, normal taytlarımla idare ediyorum şimdilik. El de hemen göbeğe gitmiş
Sizden eksiklerimi tamamladım teşekkür ederim Rabbim korusun artık tedbirlerimizi sıkıca alalımda...Ben korkuyorum. Hep evden calisiyorum zorunlu olmadikca
disari cikmiyorum kalabaliga asla girmiyorum esim cikmak zorunda kalirsa da uc maske takiyor. Gecen olur da kalabaliga girmek zorunda kalirsak diye n95 de aldik eczaneden, olmazsa onu takip ustune cerrahi takip cikacaz napalim. Pulse oksimetre de almistim. Olur da yakalanirsak Oksijen saturasyonumuzu kendimiz takip edebilelim diye. Evde en cok harcanan sey domestos ve hacisakirin beyaz sabunu. El yikamada ben sivi sabunu kaldirdim pandemi basindan beri eski usul sabuna gectik boylece yikama suremiz daha uzun olabiliyor. Ekmegim benim paketli onlari ikiser dilim halde buzluga atiyorum esim beyaz ekmek yiyor o da alidigi ekmegi atesten geciriyor hep. Ayakkabilarimiz
Kapi disinda duruyor eve almiyoruzOnun disinda masumlar apartmanindaki safiye gibi el yikama en cok yaptigimiz sey.
Bendede panik ilk zamanlar daha fazlaydı,sonra sakinledim bisüre,şimdi sürekli çevremden duymaya başlayınca yine bi panik atak sürecim başladı.inşallah sağ salim atlatırız.Ben ilk zamanlar öyleydim, ama şimdi daha rahatım -panik anlamında diyorum-
önlemlerimizi aldıktan sonra artık yapacak bir şey yok.
maskesiz kapı önüne bile çıkmıyoruz, dezenfektan sürekli elimizde, ev temizliğine ve dışardan gelen paketlerin temizliğine dikkat ediyoruz.
dahasını da düşünüp kendimizi hasta etmeyelim, tedbir bizden takdir allahtan
Ben de bugün almayı düşünüyordum hamile taytı söylediğin iyi olduKazak sezonunu acan annehamile taytini giydim kizlar bugunn ama daha cok cikmadigi icin karnim ag kismi hep dusuyor surekli cekistiriyorum keske xs alsaymisim
Senin sonuçların çok çok iyi gerek yoktu aslında benim 1000 altı ama başka test yaptırmayacağımBu arada doktorla görüştüm sonuçlara göre fetal DNA’ya gerek yok ama siz genel anlamda panik olduğunuz için yaptırabilirsiniz de karar sizin dedi. Ben de sonuca iyi ya da kötü anlamda çok güvenemediğim için yaptırma kararı aldım. Cuma günü kan vereceğim. İnşallah hepimiz sağlıkla karşılarız bebişleri
Beeenankarada oturan annisler varmi
Aslında ikili sonucuna göre karar vereceğim diyordum ama güvenemiyorum bu teste. Mesela senin 1000 altında olması kötü bir sonuç olmadıgı gibi benim de iyi bir sonuç olmayabilir. Yanılma payından dolayı biraz daha kesinlik kazansın istiyorum aslında.Senin sonuçların çok çok iyi gerek yoktu aslında benim 1000 altı ama başka test yaptırmayacağım
Ben de bugün almayı düşünüyordum hamile taytı söylediğin iyi olduhatta m beden mi alsam diyordum. benim boyum 1.72 kilom da 58-59 arası değişiyor heralde xs olur bana da o zaman deneme de yasak artık göz kararı
Sen bilirsin elbette benim sonucum seninkine göre daha riskli örneğinAslında ikili sonucuna göre karar vereceğim diyordum ama güvenemiyorum bu teste. Mesela senin 1000 altında olması kötü bir sonuç olmadıgı gibi benim de iyi bir sonuç olmayabilir. Yanılma payından dolayı biraz daha kesinlik kazansın istiyorum aslında.
Doktorumdan çok memnunum ya şu süreçte farklı doktorla tanışmak istemiyorumİstanbuldaki dostlar an itibariyle istanbuldaki butun hastaneler covit hastanesi oluyor irili ufakli bi suru hastane sonumuz hayrolsun kontrollerde cok dikkatli olun. Mumkunse ozel klimikte bi doktora gidin
İstanbuldaki dostlar an itibariyle istanbuldaki butun hastaneler covit hastanesi oluyor irili ufakli bi suru hastane sonumuz hayrolsun kontrollerde cok dikkatli olun. Mumkunse ozel klimikte bi doktora gidin
Seninkiler gezmeyi çok seviyor belli kiYa bir de aklıma ne geldi, ben geçtiğimiz kış İskenderun’a gitmiştim, o zaman babam Maraş’a gidelim diye tutturdu, ben de baba kış vakti her yerde hastalık var, kızım da çok hassas gitmeyelim dedim durdum, ben reddettikçe babam ısrar etti sonunda gittik ve daha oradayken kızımın ateşi çıktı öksürmeye başladı.
iskendruna dönünce hemen doktora götürdüm, bronşiolit olmuş, doktor ciğerleri çok kötü hastaneye yatırmamız gerek dedi ben önce evde tedaviyi deneyelim dedim.
O Dönem kızım beş gün sabah akşam bacaktan iğne oldu, sürekli hava verdik, iğne olmaya babamla gidiyorduk, çocuk ağladıkça babam kendini kötü hissetti. Ben de bak ben böyle olacağını biliyordum o yüzden gitmeyelim dedim sana dedim, babam da tamam beni ağlatma zaten üzülüyorum dedi bundan sonra hiçbir yere gitmeyiz dedi.
Ama çabuk unuttu o günleri, şimdi benim kızım hasta olsa kim gecelerce uykusuz kalacak
Beeen erkek dedi iki doktorda herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun evlatlarınacinsiyet ogrenen varmi kizlar
Ben varımankarada oturan annisler varmi
Ben bizzat kendim bir sürü insanın girip çıktığı bir yerde çalışıyorum. Maskemi takıp, dezenfektan kullanıp mesafemi korumaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Allaha emanet gidiyoruz artık. Keşke evde korumaya alabilsek kendimizi.Kızlar ya bu koronadan aşırı korkuyorum benin gibi panik olan var mı,yani evden çıkmayan tanıdıklarım bile korona olmaya başladı delirmek üzereyim...eşim mecbur işe gidiyor dikkat ediyor ama insanlarla iç içe mesleği.sürekli düşünce halindeyim
Ben çalışmıyorum şu an evde kendimi koruma altına alsam da eşim çalışıyor nihayetinde ve günde kaç kişiyle muhatap oluyor Allah korusun ona bulaşsa zaten bana da bulaşmış olacakBen bizzat kendim bir sürü insanın girip çıktığı bir yerde çalışıyorum. Maskemi takıp, dezenfektan kullanıp mesafemi korumaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Allaha emanet gidiyoruz artık. Keşke evde korumaya alabilsek kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?