2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben de gördüm haberi. buna özel hastanelerde dahil mi oluyor peki ? Bir de şu an için sadece İstanbul’da geçerli sanırım.
Sanmam, ben Yalovadanım burada 3 özel hastane var, bende onlardan birinde çalışıyorum hepsi pandemi bir ara kaldırılmıştı sonradan tekrar geldi

Ben çalışmıyorum şu an evde kendimi koruma altına alsam da eşim çalışıyor nihayetinde ve günde kaç kişiyle muhatap oluyor Allah korusun ona bulaşsa zaten bana da bulaşmış olacak
Aynı evde yaşayan biri pozitif olup diğeri olmayan çok kişi duydum. Virüse maruz kalma yoğunluğuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşım yakalandı mesela, aynı evde eşi ve çocuğu negatif çıktı hasta olmadılar.

Martta açıklanan ilk vakalardan biri benim arkadaşımdı. O zaman çok bilgi sahibi olunmadığı için kızla hep annesi ilgilendi, sürekli yanındaydı, yemeğini bile o yedirmişti çünkü baya kötüydü. Sonra korona olduğu anlaşıldı ancak annesi negatifti. Bulaşma neye göre değişiklik gösteriyor bilmiyorum ama çok ilginç bi durum.

Evet kesinlikle, o yüzden tedbirimizi alıp çok da korkmamak lazım. Takdir Allahtan.

Kızlar çok üzgünüm annem gitti ya sürekli yanımda kalamazdı antalyada babamla kardeşim yalnızdı gitmesi gerekiyordu ama yinede ben annemi çok özlüyorum ya çok ağladım.. Mevlüt kandiliniz mübarek olsun dualar edelim birbirimize.. Dualarla ağlamam kesildi rabbim hayırlısı ile yavrularımıza kavuştursun cümlemizi

Bugün bende bir duygusallık bir ağlama. Durduramadım kendimi. İlk kez böyle oldum. Düşünüp düşünüp ağladım. Eşim artık ne yapacağını şaşırdı. Sen niye öyle yaptın sen niye böyle dedin beni düşünmüyorsun falan filan baya bunalttım sanırım

Canım doktorundan rapor istesen işyerin sıkıntı çıkarmıcaksa,gerçi nezamana kadar isticen biteceğide yok virüsün ama şuan sanki üst seviyede gibi gelio bana,Rabbim korusun

Canım doktorundan rapor istesen işyerin sıkıntı çıkarmıcaksa,gerçi nezamana kadar isticen biteceğide yok virüsün ama şuan sanki üst seviyede gibi gelio bana,Rabbim korusun
Dediğin gibi canım nereye kadar isteyeceğim. Bir de tek ben değilim ki benim gibi hamile olup çalışan binlerce kadın var. Maalesef izin verilmedi bizlere. 24. Haftayı bekliyorum artık.

Seninkiler gezmeyi çok seviyor belli ki o yaşta bu enerji varsa tebrik ederim. Ben yerimden kalkamıyorum
Gerçekten gezmeyi aşırı seviyorlar da her şeyin bir zamanı var, şu zamanda böyle kapı kapı gezilmez ki.
Biz bi il merkezine gidip geliyoruz doktor kontrolü için mecbur, onda bile korka korka gidip geliyoruz ve yorgunluktan iki gün kendimize gelemiyoruz, cidden bunlar bu enerjiyi bu cesareti nerden buluyor anlamıyorum

Bendede panik ilk zamanlar daha fazlaydı,sonra sakinledim bisüre,şimdi sürekli çevremden duymaya başlayınca yine bi panik atak sürecim başladı.inşallah sağ salim atlatırız.
Haklısın çember artık daraldı, daha fazla dikkatli olmak gerek ama elimizden geldiğince tedbirli davranıp ruh sağlığımızı da korumamız gerek.
İnşallah bizlere ve sevdiklerimize zarar vermeden bitip gider şu hastalık

İnan o kadar haklısın ki
Bİr yanda artık tükenen sağlıkçılar, bir yanda aylardır kendini eve kapatan insanlar, diğer yanda da böyle sorumsuzca gezenler...
Ne diyim ki allah akıl fikir versin, kendi ailem adına konuşayım, biz ilk vaka açıklandığı günden beri her telefonda tembih ediyoruz aman çıkmayın bak dikkat edin diye, ilk 2-3 ay iyi gittiler ama sonra bunları tutabilene aşk olsun, her telefonda kızıyoruz kavga ediyoruz evde oturun diye, biz tedbirimizi alıp kendimizi koruyoruz diyorlar ama ne gerek var bu kadar gezmeye.

Allah yardımcınız olsun canım, dualarım tüm sağlıkçılarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…