- 11 Kasım 2016
- 1.696
- 2.844
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #12.981
Dün bende gördüm bu haberiben çok mutluyum
Canim ben goremedim haberi, nerede okudun acaba?
Hamileler için külotlu çorap da varmış ondan da aldım bi tane. Esnek kumaş ya da örgü elbise etek çizme ile kışı atlatırız heraldeKesinlikle xs almalisin olur bencede pentinin kalibi icinson aylara gelince belki s bedene ihtiyac duyulabilir
Ben de gördüm haberi. buna özel hastanelerde dahil mi oluyor peki ? Bir de şu an için sadece İstanbul’da geçerli sanırım.Dün bende gördüm bu haberitüm hastaneler tekrar pandemi hastanesi oldu
Hamileler için külotlu çorap da varmış ondan da aldım bi tane. Esnek kumaş ya da örgü elbise etek çizme ile kışı atlatırız heralde
Sanmam, ben Yalovadanım burada 3 özel hastane var, bende onlardan birinde çalışıyorum hepsi pandemi bir ara kaldırılmıştı sonradan tekrar geldiBen de gördüm haberi. buna özel hastanelerde dahil mi oluyor peki ? Bir de şu an için sadece İstanbul’da geçerli sanırım.
Özeller dahilBen de gördüm haberi. buna özel hastanelerde dahil mi oluyor peki ? Bir de şu an için sadece İstanbul’da geçerli sanırım.
Aynı evde yaşayan biri pozitif olup diğeri olmayan çok kişi duydum. Virüse maruz kalma yoğunluğuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşım yakalandı mesela, aynı evde eşi ve çocuğu negatif çıktı hasta olmadılar.Ben çalışmıyorum şu an evde kendimi koruma altına alsam da eşim çalışıyor nihayetinde ve günde kaç kişiyle muhatap oluyor Allah korusun ona bulaşsa zaten bana da bulaşmış olacak
Martta açıklanan ilk vakalardan biri benim arkadaşımdı. O zaman çok bilgi sahibi olunmadığı için kızla hep annesi ilgilendi, sürekli yanındaydı, yemeğini bile o yedirmişti çünkü baya kötüydü. Sonra korona olduğu anlaşıldı ancak annesi negatifti. Bulaşma neye göre değişiklik gösteriyor bilmiyorum ama çok ilginç bi durum.Aynı evde yaşayan biri pozitif olup diğeri olmayan çok kişi duydum. Virüse maruz kalma yoğunluğuyla alakalı olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşım yakalandı mesela, aynı evde eşi ve çocuğu negatif çıktı hasta olmadılar.
Evet kesinlikle, o yüzden tedbirimizi alıp çok da korkmamak lazım. Takdir Allahtan.Martta açıklanan ilk vakalardan biri benim arkadaşımdı. O zaman çok bilgi sahibi olunmadığı için kızla hep annesi ilgilendi, sürekli yanındaydı, yemeğini bile o yedirmişti çünkü baya kötüydü. Sonra korona olduğu anlaşıldı ancak annesi negatifti. Bulaşma neye göre değişiklik gösteriyor bilmiyorum ama çok ilginç bi durum.
Benankarada oturan annisler varmi
Bende yalovadanım ya, hepsi pandemi mi oldu şimdiSanmam, ben Yalovadanım burada 3 özel hastane var, bende onlardan birinde çalışıyorum hepsi pandemi bir ara kaldırılmıştı sonradan tekrar geldi
Canım doktorundan rapor istesen işyerin sıkıntı çıkarmıcaksa,gerçi nezamana kadar isticen biteceğide yok virüsün ama şuan sanki üst seviyede gibi gelio bana,Rabbim korusunBen bizzat kendim bir sürü insanın girip çıktığı bir yerde çalışıyorum. Maskemi takıp, dezenfektan kullanıp mesafemi korumaktan başka yapabileceğim bir şey yok. Allaha emanet gidiyoruz artık. Keşke evde korumaya alabilsek kendimizi.
Dediğin gibi canım nereye kadar isteyeceğim. Bir de tek ben değilim ki benim gibi hamile olup çalışan binlerce kadın var. Maalesef izin verilmedi bizlere. 24. Haftayı bekliyorum artık.Canım doktorundan rapor istesen işyerin sıkıntı çıkarmıcaksa,gerçi nezamana kadar isticen biteceğide yok virüsün ama şuan sanki üst seviyede gibi gelio bana,Rabbim korusun
Bildiğim kadarıyla öyle, ben atakentteyim biz pandemiyiz şu anBende yalovadanım ya, hepsi pandemi mi oldu şimdi
Gerçekten gezmeyi aşırı seviyorlar da her şeyin bir zamanı var, şu zamanda böyle kapı kapı gezilmez ki.Seninkiler gezmeyi çok seviyor belli kio yaşta bu enerji varsa tebrik ederim. Ben yerimden kalkamıyorum
Haklısın çember artık daraldı, daha fazla dikkatli olmak gerek ama elimizden geldiğince tedbirli davranıp ruh sağlığımızı da korumamız gerek.Bendede panik ilk zamanlar daha fazlaydı,sonra sakinledim bisüre,şimdi sürekli çevremden duymaya başlayınca yine bi panik atak sürecim başladı.inşallah sağ salim atlatırız.
Valla anlayışsızlık bu ya.. Sen hamilesin çok yorulmaman lazım ne olursa olsun üstelik bebeğin var ve korona var.
Ben hemşireyim hamilelik sürecinde korkuyla çalışıyorum dün itibariyle izinlerimiz iptal edildi zaten bakanlık hamileyim diye düşünmüyor iznimi bile kullanamayacağım artık. Böyle gezip tozan insanlar yüzünden hamile hamile çalışmak zorunda kalıyorum Benim yerimde olsanız siz ne hissedersiniz ben çok kızıyorum gerçekten....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?