2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar doktor randevuma daha çok var sizin ne zaman ? Benimkisi 16 Kasım
Varmis vayag insan doktor gunlerini iple.cekiyo :) benim 4 kasim muayene sonraki haftada herhalde ikili tarama olcak canim .

Bu arada kizlar size vajinal kultur veya smear testi yapildi mi ozeldeki doktorum smear istedi devletteki vajinal kultur ama smear alinirken kanar falan dedi acikcasi yanasmak istemiyorum benim onceden rahim agzi kanseri assimda var smearlarim hep temiz cikar su donem atraksiyona girmektense sdc kulturmu versem diyorum bu kobudaki fikirlerinizi ogrenebilirmiyim

Canım benden hiç istemediler aşında eğer varsa doktorunda paylaş bunu yine de illa isterse bilmiyorum neden istedi acaba

İkisi de yapılmadı ama 1 yıl önce yaptırmıştım smear. Ne kadar sürede tekrarlanıyodu unuttum açıkcası. Haftaya pzt doktor kontrolüm var gidince bi sorayım. Zaten genital bölgede kaşıntı ve akıntım var, mantar yinelemiş olabilir Bi geldi mi gitmiyo lanet mantar. Çamaşırları yüksek ısıda yıkıyorum temizliğe dikkat ederim ama yok, oldu mu oluyor.

C Canim hamilelikte yapiyor bunu yani ne kdr dikkat edersek edelim enfeksiyon mantar illaki oluyor sen bi sor bakalm ne dicek doktor senede bir diye biliyorum bende smear icin

Ya ben Carterstan şunu aldım dayanamadım erkek de olsa giycek artık sarı unisex sonuçta pembiş yazıları görmezden geliriz artık
Çok şirin güle güle kullansın kuzucuk Ben bu renk konularında hiç ayrım yapmıyorum. Kızım olursa da en sevdiğim renk olan maviyi bol bol giydireceğim

Amin canım inşallah rabbim tez zamanda kavuştursun.. Hala düşününce ağlayasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…