2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286

Gunaydin kizlarr
Ben rahim agzi kanser asisini kacirdim galiba ya 26 yasina kadar mi yapiliyordu annem cok soylemisti yaptir diye
Ben temmuzda planli gebelik icin gittigimde alttan usg ile bakti her sey temiz dedi, kac yildir cinsel hayatin var dedi yaklasik 2 yil dedim tamam o zaman gerek yok smear yaptirmaya dedi. Bende hayatimda hic yaptirmadim simdi de bir sey demediler. Vajinal kulturu de kimse demedi bana

Canimm bende kendi ic camasirlarimi ayri ve hijyende yikiyorum. Kuruduktan sonra ag kisimlarini da sicak utuyle utuluyorun iyice mikroplari kirilsin diye. Gunluk ped bende kasinti yapiyor o yuzden gunde 3 kez filan ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum eger evdeysem bizim evde camasir ve utu hic bitmiyor

Rahimagzi asisini ben daha 16 yasimdayken yaptirmisti annem sanirim iliski yasamadan onceyken yapiliyordu cnm cok hatirlamiyorum smeari sdc mantar fkn varmi diyede bakiyolar gerekli duysa bakardi doktorun herhalde yinede bi sorarsin

Rahimagzi asisini ben daha 16 yasimdayken yaptirmisti annem sanirim iliski yasamadan onceyken yapiliyordu cnm cok hatirlamiyorum smeari sdc mantar fkn varmi diyede bakiyolar gerekli duysa bakardi doktorun herhalde yinede bi sorarsin

Ayy baya olmus geceli asi icin ben hic sormiyim en son tiroid i sordum ultrasona filan yonlendirmisti, elimi versem kolumu kurtaramiyorum o gerekli gorse soyler herhalde

Kizlar bana 12. Haftadan sonra hepatit b asisini yaptirabilirsin demistii yaptiran var mi aranizda ben pazartesi artik saglik ocagina kaydimi yaptiricam aylik tsh icin de kan vericem bakalim kac oldu

Kizlar bana 12. Haftadan sonra hepatit b asisini yaptirabilirsin demistii yaptiran var mi aranizda ben pazartesi artik saglik ocagina kaydimi yaptiricam aylik tsh icin de kan vericem bakalim kac oldu
Hepatit b sanırım zorunlu değil isteğe bağlı ya da risk durumlarında yaptırılıyor. Bana yaptırmak zorunda değilsin doğumdan sonra da yaptırabilirsin demişti. Tetanoz aşısı olacak ama ondan da korkuyorum

Bende hepatit b icin kan tahlili istemisti sanirim degerlerim dusuk cikti daha once gecirmemissin yaptirabilirsin demisti. Tetanoz evet cok zor onu yaptirmistim bir doz biliyorum

Bende hepatit b icin kan tahlili istemisti sanirim degerlerim dusuk cikti daha once gecirmemissin yaptirabilirsin demisti. Tetanoz evet cok zor onu yaptirmistim bir doz biliyorum
Sen de daha önce hepatit aşısı olmamışsın demek ki değerin düşük çıkması koruyuculuk yok demek ama zaten kan temaslı ortamlarda çok bulunmuyorsan gerek yok dedi bana ya da etrafında hepatit b taşıyıcısı yoksa.. ben de doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Tetanoz 2 doz mu yaptırdın canım galiba biri bize biri de bebeğe olabiliyormuş

İlk hamileliğimdr keseyi götdüğümüz gün smear testi yspmıştı. Bunda yapmadı doktor. Çünkü uzun yıllardır brbek için uğraşıyorum ve yılda bir kez yaptırıyorum smear testini

Aslinda bulunmuyorum ama nolur nolmaz bana ne derse yaptiriyorum hic itiraz etmeden. Tetanozu 2 yil once biz okulda calisan asci ablayla saglik ocagina gidip yaptirmistik, ikimizde cok hasta oluyorduk filan. Kan test istemislerdi neden yaptilar bilmiyorum genelde gebelere yapiliyormus ben sonradan ogrendim o zaman yapilmisti bir kere. Bana 3 doz demislerdi sanirim bir asi karti vermislerdi birini yaptiriyorsun sonra 3 ay sonra mi ne bir daha yaptiriyordun. Ama bende o kadar etki yapti ki yanagim sisti kolumu kipirdatamadim kazagimi bile annem cikariyordu aman ya dedim bir daha yaptirmadim. Keske yaptirsaymisim belki simdi gerek kalmazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…