- 13 Nisan 2020
- 2.897
- 5.448
- 158
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #13.041
Doktor beni de 1 ay sonrası için çağırdı ama ben 15 gün sonra giderim diye düşünüyorum1 ay çok değil mi yaa
Varmis vayag insan doktor gunlerini iple.cekiyo :) benim 4 kasim muayene sonraki haftada herhalde ikili tarama olcak canim .
Bu arada kizlar size vajinal kultur veya smear testi yapildi mi ozeldeki doktorum smear istedi devletteki vajinal kultur ama smear alinirken kanar falan dedi acikcasi yanasmak istemiyorum benim onceden rahim agzi kanseri assimda var smearlarim hep temiz cikar su donem atraksiyona girmektense sdc kulturmu versem diyorum bu kobudaki fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Bende dün akşam baktım zor tuttum kendimiYa ben Carterstan şunu aldım dayanamadımerkek de olsa giycek artık sarı unisex sonuçta pembiş yazıları görmezden geliriz artık
Normalde ayda 1 ama bu böyle denk geldi. Kendisi söyledi bende hiç bozmadımYaaaa 2 haftada bir mi görüyorsun
Eve bi tane el doppleri almak şart olacak deseneÖyle ama alışmamız lazım bunaaaa hep artık ayda bir
İkisi de yapılmadı ama 1 yıl önce yaptırmıştım smear. Ne kadar sürede tekrarlanıyodu unuttum açıkcası. Haftaya pzt doktor kontrolüm var gidince bi sorayım. Zaten genital bölgede kaşıntı ve akıntım var, mantar yinelemiş olabilirBi geldi mi gitmiyo lanet mantar. Çamaşırları yüksek ısıda yıkıyorum temizliğe dikkat ederim ama yok, oldu mu oluyor.
Rahimagzi asisini ben daha 16 yasimdayken yaptirmisti annem sanirim iliski yasamadan onceyken yapiliyordu cnm cok hatirlamiyorum smeari sdc mantar fkn varmi diyede bakiyolar gerekli duysa bakardi doktorun herhalde yinede bi sorarsinGunaydin kizlarr
Ben rahim agzi kanser asisini kacirdim galiba ya 26 yasina kadar mi yapiliyordu annem cok soylemisti yaptir diye
Ben temmuzda planli gebelik icin gittigimde alttan usg ile bakti her sey temiz dedi, kac yildir cinsel hayatin var dedi yaklasik 2 yil dedim tamam o zaman gerek yok smear yaptirmaya dedi. Bende hayatimda hic yaptirmadim simdi de bir sey demediler. Vajinal kulturu de kimse demedi bana
Rahimagzi asisini ben daha 16 yasimdayken yaptirmisti annem sanirim iliski yasamadan onceyken yapiliyordu cnm cok hatirlamiyorum smeari sdc mantar fkn varmi diyede bakiyolar gerekli duysa bakardi doktorun herhalde yinede bi sorarsin
Hepatit b sanırım zorunlu değil isteğe bağlı ya da risk durumlarında yaptırılıyor. Bana yaptırmak zorunda değilsin doğumdan sonra da yaptırabilirsin demişti. Tetanoz aşısı olacak ama ondan da korkuyorumKizlar bana 12. Haftadan sonra hepatit b asisini yaptirabilirsin demistii yaptiran var mi aranizdaben pazartesi artik saglik ocagina kaydimi yaptiricam aylik tsh icin de kan vericem bakalim kac oldu
Hepatit b sanırım zorunlu değil isteğe bağlı ya da risk durumlarında yaptırılıyor. Bana yaptırmak zorunda değilsin doğumdan sonra da yaptırabilirsin demişti. Tetanoz aşısı olacak ama ondan da korkuyorum
ankaranin neresmdesin canim
neresinde oturuyorsun ankaraninBen varım
yaa kessin erkekmi dedi bu haftalar erken ama bana erkege benzetti ama degiseblr dedi insAllah degisirBeeen erkek dedi iki doktorda herkes sağlıkla sıhhatle kavuşsun evlatlarına
neresindesin mor perii
Sen de daha önce hepatit aşısı olmamışsın demek ki değerin düşük çıkması koruyuculuk yok demek ama zaten kan temaslı ortamlarda çok bulunmuyorsan gerek yok dedi bana ya da etrafında hepatit b taşıyıcısı yoksa.. ben de doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Tetanoz 2 doz mu yaptırdın canım galiba biri bize biri de bebeğe olabiliyormuşBende hepatit b icin kan tahlili istemisti sanirim degerlerim dusuk cikti daha once gecirmemissin yaptirabilirsin demisti. Tetanoz evet cok zor onu yaptirmistim bir doz biliyorum
İlk hamileliğimdr keseyi götdüğümüz gün smear testi yspmıştı. Bunda yapmadı doktor. Çünkü uzun yıllardır brbek için uğraşıyorum ve yılda bir kez yaptırıyorum smear testiniVarmis vayag insan doktor gunlerini iple.cekiyo :) benim 4 kasim muayene sonraki haftada herhalde ikili tarama olcak canim .
Bu arada kizlar size vajinal kultur veya smear testi yapildi mi ozeldeki doktorum smear istedi devletteki vajinal kultur ama smear alinirken kanar falan dedi acikcasi yanasmak istemiyorum benim onceden rahim agzi kanseri assimda var smearlarim hep temiz cikar su donem atraksiyona girmektense sdc kulturmu versem diyorum bu kobudaki fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Sen de daha önce hepatit aşısı olmamışsın demek ki değerin düşük çıkması koruyuculuk yok demek ama zaten kan temaslı ortamlarda çok bulunmuyorsan gerek yok dedi bana ya da etrafında hepatit b taşıyıcısı yoksa.. ben de doğumdan sonra yaptırmayı düşünüyorum. Tetanoz 2 doz mu yaptırdın canım galiba biri bize biri de bebeğe olabiliyormuş
Ben de kendimi zor tuttum ve tutuyorum, yenidoğana carters almak biraz gereksiz geldiBende dün akşam baktım zor tuttum kendimi
Bende bide dolu kıyafet varBen de kendimi zor tuttum ve tutuyorum, yenidoğana carters almak biraz gereksiz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?