• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Çok şükür 🙏🏻 ben de yarından itibaren evden çalışmaya geçiyorum. Eşim de aynı şekilde ben eve geçtiğim için geçecek.
Ne mutlu sana arkadasim cik rahat olur valla.calisan anne adaylari hepinize duanediyorum zor bisey cok ben evdeyim suan calismiyorum eve evde bile hic bisey yapasim yok herseyi esim yapio mutfaga girmiyorum cok zorluyo midem hala

Canim bi kere pozitif olmaya calis
Cok gecmis olsun cnm bel ağrıları cok sinir bozucu olabiliyor daha da artacakmis dedi doktorum bugun bana ins artmaz egzersiz ve yuruyus sart sanirim
Valla ya nasıl yürüyeyim ki çıkmamayı çalışıyorum evden işte de odamdan 😝 napim valla zor anca evde bişeyle belki, inşallah artmaz seninkide canım

Y Yorgunnnanne ay canim sana mesaj baslamistim telefon sarji bitti kapanmis o sirada
Canim bi kere pozitif olmaya calis ... Seklinde kalmis kusurabakma . Cümlenin devamini getiriyim pozitif olmaya calismak zor biliyorum ama inan bana okdr cok kanama alani varken hamilelikleri saglikla devam eden insanlar varki yani illa kotu olcak diye birsey yok insanin morali cok bozulur ama sen yuksek tutmaya caliski bebek uzulmeson artik kocaman oldular hissediyolar arkdsm bol bol dinken bi de dokuz ay yatip hamilelik yasayanlar var yatmasi zorunda kalanlar onlarda sagdalim dogum yaptilar ilaclarini alcaksin is yapmamaya caliscaksin arkadasim gecicek bu gunlerde ben inaniyorum ❤️❤️❤️🧿🍀sana da burdan dualarimi yolluyorum
Çok sağol kuzum desteğin için hepinize çok teşekkür ederim çok zorlu bı süreç şuan raporluym ama 3 hafta snra işe başlayınca napcm hiç bilmiyorum. İnşallah bebeğim bana tutunur sağlıkla gelir inşallah 🤲🤲❤️🧿🥰

Ne mutlu sana arkadasim cik rahat olur valla.calisan anne adaylari hepinize duanediyorum zor bisey cok ben evdeyim suan calismiyorum eve evde bile hic bisey yapasim yok herseyi esim yapio mutfaga girmiyorum cok zorluyo midem hala
Çok şükür benim öyle bulantım falan olmadı ama çok uyku problemi oldu, yorgunluk, halsizlik... tabii bide korona riski.. hamileliği evde geçirebilenler çok şanslı 🌸

Topiğimize bir kız daha geliyor 😍😍😍😍
Mutluluktan ağlıyorum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tostosum bağdaş kurmuş elini de yüzüne koymuş kurban olurum 🧿

Detayları daha sonra yazıcam kızlar, şimdi böbrek ultrasonum için ameliyatımı olduğum hastaneye kontrole gidiyorum
O da temiz çıkar inşallah
Canim benim Allah guzelligini sagsalim kucagina almayi nasip etsin tebrik ediyorum 🧿🧿 bende bugun ogrendim ogluş oluyormus 🥰🥰 hepsine uzun omurler olsun insallah

Çok sağol kuzum desteğin için hepinize çok teşekkür ederim çok zorlu bı süreç şuan raporluym ama 3 hafta snra işe başlayınca napcm hiç bilmiyorum. İnşallah bebeğim bana tutunur sağlıkla gelir inşallah 🤲🤲❤️🧿🥰
Dur bakalim daha uc hafta var ohoooo kocan uc hafta bu uc haftada dinleniyosun komedi filmleri izliyosun netflix varsa simsicak yeniyil filmleri olabilir uzuntuden uzak duruyosun bol bol gulup pozitif enerji topluyosun soz mu 🧿🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️

Dur bakalim daha uc hafta var ohoooo kocan uc hafta bu uc haftada dinleniyosun komedi filmleri izliyosun netflix varsa simsicak yeniyil filmleri olabilir uzuntuden uzak duruyosun bol bol gulup pozitif enerji topluyosun soz mu 🧿🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️
Söz canım çok teşekkür ederim herşey için dikkat edicem kendime elimden geleni yapacağım gerisi takdiri ilahi desteğin için çok teşekkür ederim 🤗🤗❤️❤️🧿🥰😍

Cok az kalmis 12 haftanin dolmasina da o zaman biraz daha rahatliyor insan sanirim 😊 Atlaticaksin insallah sen bol bol dinlen 🥰
İnşallah kuzum ya ztn bı wc ye kalkiom sürekli uzanıyorm dinleniyorum birz yorucak bebiş belli ama sağlıkla gelsin ben herşeye razıyım 🤗🧿🤲

Canim muhakakak uc aylik seker.ve glukoza baktir. Bi icecek var onu iciyosun snra kan aliyolar. Normalfe 25.haftalardayns ama erken yapcak gebelk kayibi fln yasanmasin diye doktoruna gittiginde ailenin genetik hastaliklarini kesinlikle soyle. Seker cok onemli bol su ic arkadasim ben o seklde ara sira bakarm sekerime benm hep düşüktür ama.gebelikte gizli seker oluyor o yuzden ihmal etmemek lazim. Hemende evham yapma sdc kokulu ve cok sık idrara cikip cikmadigina da dikkat et testlerini yaptır o kdr herseyin ztn cozumu var. Bendede yine enfeksiyon cikti monurol verdi tekrardan ne zmn baksak enfeksiyon var

Cok tesekkur ederimm temmuzda aclik sekerime de bakilmisti sonra kalp atisini duyunca tekrar bakmislardi ama evet yukselmiste olabilir. Ben cuma gidince bir soyliyim doktoruma 🙏 cok gecmis olsun enfeksiyon icinde, sen mi soylemistin akintim sari filan diye yoksa testlerde mi cikmisti

Bende bu anne bebek bakim cantalarini cok begendimm 🥰

Eklentiler

• SmartSelect_20201104-203337_Trendyol.webp
    SmartSelect_20201104-203337_Trendyol.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben de bugün başladım demire. Açıkçası aklıma bile gelmemişti demir hapında da folik asit olacağı. Bilsem sorardım doktora. 0,4 mg multivitaminde, 0,35 mg da demir hapında var. Günlük 0,75mg biraz gözümü korkuttu.
Multivitamin iyi beslenen kusmasi olmayan anne adaylarina verilmesi sacma ben 2 gebeligimde de vermedi dr lar .bi arkadas demis kan ilaci kullaniyoruz gereksiz gibi geliyor diye aynen oyle .yiyeceklerden almak ve her vitamini alirken neyin icinde ne var onu bilerek tuketmek daha saglikli geliyor bana multivitamin kullanmak degil.ben demur kullanmaya basladim evet onun icinde folik asit var multivitaminlerin icinde oldugunu birkac arkadas daha yazmis dr a sorun cnm sikinti olmasin

Back
X