- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #14.521
Ahaha eminim kendi henüz hamile kalmamış bir arkadasindir empati yapamamış hiç takılmaBenim de annem bi güzelleştin sen diyor ama geçen gün bir arkadaşımla buluştum. hamile olduğumu bilen sayılı insanlardan kendisi, yüzüme baktı baktı bence bu kız olacak güzelliğin gitmiş dedikız olma ihtimalinden dolayı sevindim ama öyle pat diye de söylenir mi
Doktorun bana söylediği şuydu olabildiğince doğal besle, haftada bir balık tüket. Bunun dışında birşey demedi hani zaten her gittiğimizde kan veriyoruz oradan değerleri görüyorlar, yani eksik olmayan birşey yüklemek hele gebeyken bana da biraz kötü geliyor. Ben gebelikte ilaç kullanılmaz diye bilirken bi bakıyorum en çok gebelikte ilaç kullanılıyor. Tabi herkesin görüşü farklı saygı duymak lazım. Ama bir risk bir sorun yoksa bence mümkün olduğunca ilaçsız diyorumAyni kanidayim arkadasim.dr bana balik yagi bile kullanma saglikli bulmuyorum dedi peritenalog yapay sonucta dogali varken ne bilim.
Bende cok sivilcelendim neden acabakizimda cok guzellesmistim herkes ayni seyi derdi de bunda bi degisik oldum
Ben ikiliyle genetik testi aynı zamanda yaptırdım canım, doktor ikiliyi çok anlamlı bulmadığını herşeyin ihtimal olduğunu söyledi. Bize nipt tavsiye etti yaptıralım dedik biz de yaptırdık. Fotoda üstte 3 çeşit test var biz en kapsamlısını yaptıralım dedik arada az bi fiyat farkı vardı çünkü. Extended olanı fotodaki tüm kromozomlara bakıyomuş. Şimdi sonuç bekliyoruz inşallah herşey yolundadır hepimiz içinKizlar birde doktor ikiliden once nifty testi onerdi yaptiranlar ne kadara ve hangi laboratuvarda yaptirdi birde bunun dengi ve farkli testler var mi veya daha cok hastaliga.bakan acikcasi yaptirma taraftari hic değildim ama bunu yaptitinca ikili uclu dortlude.olmuyomus bi kafam karisti
Üstte yazdım cnmMerhabalar geçen hafta ikili testimi yaptırdım. Perinatolog ultrasonda her şeyin çok güzel olduğu söyledi. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. Ama doktorum kan testinin riskli çıktığını ve nipt yaptırmamı önerdi. Tüp bebekle hamile kaldım ve embriyoma pgt yapılmıştı. Benzer durumu yaşayan var mı? Nipt yaptıran arkadaşlar risk durumunuz kaçtı? Nipt için hangi şirketi tercih ettiniz? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Kombine risk. 1:676
İkili test. 1:204
Yaş risk. 1:810
Bence de bebiş valla meyve Yedim bi uzandım sol tarafımda bi hareketlilik hissettim içten elimi koydum durduNasıldı??? Ben de eğilince kasıklarımda bi şey sıkıştırıyor. Bebişim galiba
Aynen ya hissettim benceHissedersin canım yaa bu hissedemezsin diyen ezberci doktorlara ayar oluyorum. Resmen rahim kasılması hissediliyor yani. Ozellikle ikincilerde neyin ne olduğunu da biliyorsun. Hayırlı olsun
2 çocuğu var ikisi de erkek. O hamileyken çok güzelleşmiş.Ahaha eminim kendi henüz hamile kalmamış bir arkadasindir empati yapamamış hiç takılma
Evet fark çok fazla. Eşim görüşmüştü ilk önce 2500 tlymiş deyince emin misin demiştim. Çünkü burda sürekli farklı fiyatlar konuşuluyor. Bence bu yaşanılan yere göre bile değişebilen bi fiyat. İstanbul gibi büyük şehirlerde daha yüksek fiyat çıkarıyorlar sanırımBen grovoya 3100 lira odeme yaptim. sadece anoploidiler bakildi mikrodelesyon paneli de yok. Doktor gerek gorurse ekstra oluyor dedi gorevli. Arada bu kadar fark olmasina sasirdim acikcasi. Yaptiracak arkadaslar lutfen dikkat etsinler fiyat farkina.
Erkek çocuğun guzellestirdigine bende çok eminim rengin iki ton açılıyor yüzüne bebeksilik geliyor2 çocuğu var ikisi de erkek. O hamileyken çok güzelleşmiş.
Kızımda hiç bir şey yoktu cildim de hatta güzelleştin oğlun olacak galiba derlerdiNormalde kizda cirkinlesilmez mi hatta guzelligi kizi aldi filan gibi bir sey derlermaske takmaktan mi sivilcelendim diye dusunmustum ama maskenin disinda kalan yerlerde de sivilceler var
Ya beni yolda cevirip oglan bu hayirli olsun dersleri son ay bir sivri karin bir sivri oyle boyle degil.yuzume nur inmisti resmen guzelliktenNormalde kizda cirkinlesilmez mi hatta guzelligi kizi aldi filan gibi bir sey derlermaske takmaktan mi sivilcelendim diye dusunmustum ama maskenin disinda kalan yerlerde de sivilceler var
Muhtemelen maskeden. Benim de sadece çene ve yanak kısmında çıkıyor çünkü. Eşim güzelleştin diyor hatta.Kızımda hiç bir şey yoktu cildim de hatta güzelleştin oğlun olacak galiba derlerdibu defa çenemde çok sivilce çıkıyor ve ben de maskeden şüpheleniyorum.
Bizimki de grovo’nun nice testi imiş grovonun sitesinden baktım da.Ben grovoya 3100 lira odeme yaptim. sadece anoploidiler bakildi mikrodelesyon paneli de yok. Doktor gerek gorurse ekstra oluyor dedi gorevli. Arada bu kadar fark olmasina sasirdim acikcasi. Yaptiracak arkadaslar lutfen dikkat etsinler fiyat farkina.
Kesinlikle haklisin cnmDoktorun bana söylediği şuydu olabildiğince doğal besle, haftada bir balık tüket. Bunun dışında birşey demedi hani zaten her gittiğimizde kan veriyoruz oradan değerleri görüyorlar, yani eksik olmayan birşey yüklemek hele gebeyken bana da biraz kötü geliyor. Ben gebelikte ilaç kullanılmaz diye bilirken bi bakıyorum en çok gebelikte ilaç kullanılıyor. Tabi herkesin görüşü farklı saygı duymak lazım. Ama bir risk bir sorun yoksa bence mümkün olduğunca ilaçsız diyorum
Simdi sonucuma tekrar baktim mermito nun paylastigi NICE test olarak geciyor. Yer Ankara doktorum da burdaki bir perinatoloji profu. Bilgileri paylasiyorim ki yaptiracak arkadaslar hesaba katsin. Olayi biraz donanimhaberdeki sifir arac alanlar/fiyat teklifi alanlar topigi gibi yaptim amaEvet fark çok fazla. Eşim görüşmüştü ilk önce 2500 tlymiş deyince emin misin demiştim. Çünkü burda sürekli farklı fiyatlar konuşuluyor. Bence bu yaşanılan yere göre bile değişebilen bi fiyat. İstanbul gibi büyük şehirlerde daha yüksek fiyat çıkarıyorlar sanırım
Su tayfanin bebeklerin cinsiyetlerini harbi merak ettimMuhtemelen maskeden. Benim de sadece çene ve yanak kısmında çıkıyor çünkü. Eşim güzelleştin diyor hatta.
Kızımda hiç bir şey yoktu cildim de hatta güzelleştin oğlun olacak galiba derlerdibu defa çenemde çok sivilce çıkıyor ve ben de maskeden şüpheleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?