• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Erkek çocuğun guzellestirdigine bende çok eminim rengin iki ton açılıyor yüzüne bebeksilik geliyor 😀 iki haftadır falan kocam da çok soyluyor hatunum çok güzelleşti fln diye kız olursa şok olurum 😀😀
Olayi bilimsel olarak soyle acikliyorlar erkek bebek olusumunda testesteron oluyor ya bu hormon anne kanina da geciyor minimal duzeyde e bu da kadindaki sivilcelerin azalmasina cildinn aydinlanmasina neden oluyor deniyor. Benim bir onceki bebegim erkekti. Ergenlik doneminde bu kadar sivilcelenmemistim yuzum mayin tarlasi gibiydi ki beslenememe de cok dikkat ederdim oyle yagli cop gidalar yoktu hic. Bu benegim kiz bebek yine tek bir iki sivilce var ama evden calistigim ve kafaca yogun oldugum bi donem, kendim dusunurken elim yuzume sivilcelerime gidiyor sanirim kendim oynaidigim icin boyle.

Ya beni yolda cevirip oglan bu hayirli olsun dersleri son ay bir sivri karin bir sivri oyle boyle degil.yuzume nur inmisti resmen guzellikten😂ama kiz cikti iste tum belirtiler erkekti.ama iyiki kizim olmus 🥰

Hic belli olmuyor ya😁 benimde gonlumden hep kiz geciyor ama onemli olan saglikli olmasi hic farketmez 🙏 ay bakalim cok az kaldi benimde ogrenmeme eger bu cuma da soylemezse ki soylicem demisti ya da bebek kendini gostermezse diye yanimda visne suyu ve cikolatayla gitmeyi dusunuyorum 😁 bir de azicik hareket eder insallah ya ben isigi goren tavsan gibi ekrana bakip hic tepki vermiyorum kalp sesini duyana kadar sonra kontrol bitiyordu zaten bu sefer oksurucem bir seyler yapicam 😁

Olayi bilimsel olarak soyle acikliyorlar erkek bebek olusumunda testesteron oluyor ya bu hormon anne kanina da geciyor minimal duzeyde e bu da kadindaki sivilcelerin azalmasina cildinn aydinlanmasina neden oluyor deniyor. Benim bir onceki bebegim erkekti. Ergenlik doneminde bu kadar sivilcelenmemistim yuzum mayin tarlasi gibiydi ki beslenememe de cok dikkat ederdim oyle yagli cop gidalar yoktu hic. Bu benegim kiz bebek yine tek bir iki sivilce var ama evden calistigim ve kafaca yogun oldugum bi donem, kendim dusunurken elim yuzume sivilcelerime gidiyor sanirim kendim oynaidigim icin boyle.
Yani bilimsel olarak aslı varmış öyle mi ben bunu da diğer cinsiyet teorileri gibi magazinsel bir bilgidir diye düşünüyordum :) bir de bende ergenlikte bile sivilce çıkmadı o yuzden hamileliklerimde de olmuyor cilt yapısıyla da ilgili galiba. Yani hayatının belli döneminde sivilcelenmis birinin cinsiyete yormasi pek mantıklı olmuyor o zaman sanki dimi.

Erkek çocuğun guzellestirdigine bende çok eminim rengin iki ton açılıyor yüzüne bebeksilik geliyor 😀 iki haftadır falan kocam da çok soyluyor hatunum çok güzelleşti fln diye kız olursa şok olurum 😀😀

Banada yuzun bembeyaz olmus hasta olucaksin galiba dedi bugun esim 😁 bende yok ondan degildir bu yil neredeyse hic denize girmedik ya guneslenemedigimdendir dedim 😁

Kızımda hiç bir şey yoktu cildim de hatta güzelleştin oğlun olacak galiba derlerdi 😄 bu defa çenemde çok sivilce çıkıyor ve ben de maskeden şüpheleniyorum.
Benim yanaklarımda çıkıyor 🤔regl döneminde ve yumurtlama döneminde de böyle olurdu. Ama bu kadar uzun sürmezdi

Yani bilimsel olarak aslı varmış öyle mi ben bunu da diğer cinsiyet teorileri gibi magazinsel bir bilgidir diye düşünüyordum :) bir de bende ergenlikte bile sivilce çıkmadı o yuzden hamileliklerimde de olmuyor cilt yapısıyla da ilgili galiba. Yani hayatının belli döneminde sivilcelenmis birinin cinsiyete yormasi pek mantıklı olmuyor o zaman sanki dimi.
Evet cinsiyete yorulmasi pek dogru degil. Ama annem ve teyzem ergenlik gebelik hic br donem sivilce cikarmamislar. Annemde 45 yasla rosacea teyzemde de 40 yasla diskoid lupus eritramotoz cikti. O zaman oyle sivilcelendiler ki. Otoimmun hastaliklar oldugu icin beslenme ve hayat duzenlerini tekrar gozden gecirir oldular.

Evet cinsiyete yorulmasi pek dogru degil. Ama annem ve teyzem ergenlik gebelik hic br donem sivilce cikarmamislar. Annemde 45 yasla rosacea teyzemde de 40 yasla diskoid lupus eritramotoz cikti. O zaman oyle sivilcelendiler ki. Otoimmun hastaliklar oldugu icin beslenme ve hayat duzenlerini tekrar gozden gecirir oldular.
Ayyy dediklerinden hiç bişey anlayamıyorum çok cahil hissediyorum sende keşke ölsen diyor musun bana😀😀

Aaa hiiiic gerek yok bence doktorun herşey yolunda diyecek gülümseyerek sende enerji dolu çıkacaksın oradan. Bu gece güzel bir dua et ve öyle uyu huzurla :) ❤️
İnşallah ❤️❤️ Stres yapacak bir şey çıkıyor mutlaka biraz daha rahat olmam lazım sanırım yoksa bu şekilde zor olacak benim için 🤷🏼‍♀️

Banada yuzun bembeyaz olmus hasta olucaksin galiba dedi bugun esim 😁 bende yok ondan degildir bu yil neredeyse hic denize girmedik ya guneslenemedigimdendir dedim 😁
Hahah ben de beyaz tenliyim mide bulantıları kusmalar derken nerdeyse şeffaf oldu tenim artık beyaz bile değil 🙈 eşim de az önce görüntülü aradı ne oldu sana hasta mısın çok bitkin duruyorsun diyor 🙄 teker teker gelin ya dedim 🙄🙄

Başka doktora gittik kuzum geçen hafta kanama alanı azalmıştı sanki bugun yine artmış gibi geldi bana ☹️
Cnm kanama alanı bu haftaya kadar bendede mevcuttu, hatta kalıntıları hala duruyor.saki ol lütfen.şuana kadar zarar vermedi ise ,Allahın izniyle bişey olmaz.sadece işlenme ağır kaldırma ayakta durma

Ay kızlar ben bebek bezlerine falan baktım şimdi 😂😅 malum hergün Herşey artıyor dedim 1 2 bez stoklayayım baktım uygunsa alacağım ıslak mendil bez, konuyla alakasız oldu ama, goon tavsiye ederim reklam olmasın gönlümden geçeni dedim 🙈

İnşallah ❤️❤️ Stres yapacak bir şey çıkıyor mutlaka biraz daha rahat olmam lazım sanırım yoksa bu şekilde zor olacak benim için 🤷🏼‍♀️
İkili basit bir test kuzum korkma zaten burun kemiği ve ense ölçümü daha garanti doktorun sana söyleyecektir. Herşey güzel olacak inşallah 😙

İkili basit bir test kuzum korkma zaten burun kemiği ve ense ölçümü daha garanti doktorun sana söyleyecektir. Herşey güzel olacak inşallah 😙
İşte ultrasondada bakarken de tedirgin oluyorum Doktor bir şey söyleyene kadar rahat olamıyorum. İnşallah her şey güzel olur ❤️

Back
X