- 25 Mart 2019
- 1.885
- 1.598
- 83
- 36
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.281
Yok canım ben 1.5 aydır kan sulandırıcı ne iğne ne ilaç kullanıyorumPeki sen de kan verdiğin gün kan sulandırıcı kullanmış mıydın? Onunla da ilgisi varmış.
Ben de çok merak ediyorum bunuKızlar ben bebişimin saçları ve gözleri ne renk olacak çok merak ediyorum. Keşke onu da ultrasonda görebilsek
Çok heyecanlı bir bekleyişBen de çok merak ediyorum bunubiz Bulgaristan göçmeniyiz, hem anne hem baba tarafım. Ailede hiç esmer yok desem yeridir. Gözler de renklidir hep bizde. Eşimin tarafında da beyaz tenli insan yok hepsi esmer. acaba nasıl bir şey olacak
Ben de çok merak ediyorum bunubiz Bulgaristan göçmeniyiz, hem anne hem baba tarafım. Ailede hiç esmer yok desem yeridir. Gözler de renklidir hep bizde. Eşimin tarafında da beyaz tenli insan yok hepsi esmer. acaba nasıl bir şey olacak
Kızlar benim de kızım oluyormuş
Kuzulaarrr bugün ki istatistiğe +1 kız daha ekleyiiiinnnn benimde kızım oluyoorrrr
Çok heyecanlı bir bekleyişbiri cinsiyet bir de neye benzeyecekleri. Ay inşallah bana benzer
Ah ya çok ağır iş yapma tatlım. Nolur nolmaz... Böyle böyle alıcaz kucağımıza inşallah güzellerimiziBende son günlerde oluyordu ama bugün aşırı fazla bel ağrısı çektim, akşam ağrıdan ağlayacaktım artık
Öğlen halıyı kaldırıp yerleri süpürdüm sonra da tekrar halıyı serdim, o mu etkiledi bilmiyorum ama gün boyu mahvoldum
Bizimkinin esmer olma şansı pek yokHaha bende cok esmer olmasin diyorumagzi ve burnu bana benzesin gerisi esime benzeyebilir onun gozleri iri bir de kafa yapisi daha guzel ben vakumla dogdugumdan midir nedir kafam yuvarlak degil dik gibi
Bende son günlerde oluyordu ama bugün aşırı fazla bel ağrısı çektim, akşam ağrıdan ağlayacaktım artık
Öğlen halıyı kaldırıp yerleri süpürdüm sonra da tekrar halıyı serdim, o mu etkiledi bilmiyorum ama gün boyu mahvoldum
Bizimkinin esmer olma şansı pek yokben de gözleri ve yüz yapısı bana, ağzı burnu ve saç rengi babaya benzesin istiyorum sipariş
Ben diyorum ki kız olursa bana benzesin beyaz tenli renkli gözlü, erkek olursa da eşime benzesinYaa bizde Çerkesiz ben beyaz tenliyim ama renkli gozlu degilim babamin ailesinde herkes babam dahil renkli gozluEşim de Gürcü o da esmer ve ailesinde hic renkli gozlu yok bende cok merak ediyorum nasil bir sey olacak
Ben nerdeyse son dört aydır kızımla banyo yapıyorum valla tek başıma duşa girmeyi özledimSize biraz önce yaptığım tadı damağımda kalan kitaplara konu olacak enfeslikte duş umdan bahsetmek istiyorum. Suyun dengeli sıcaklığı banyonun kokmuyor oluşu benim tam ihtiyaç duyduğum ana denk gelmesi ağlayan bir bebeğin olmamasindan mütevellit istediğim kadar uzun kalabilmem falan derken... Neyse çok ballandirip can çektirmek de istemiyorum ama aramızda benim kadar güzelini yapamayan arkadaşlar da olabilir çünkü... Kendimi de tutamıyorum arkadaş bu nedir yani yaa
Bu ben olabilirimBen hayatım boyunca deli gibi yiyip, hatta yatmadan önce bile makarna, pizza, hamur işi ne varsa yiyip yatar kilo almazdım. şimdi çok yemememe rağmen 1 kilo almışımçok şaşırdım. galiba ben de artık mutfak önünden geçsem kilo alacak seviyeye geldim
Ben diyorum ki kız olursa bana benzesin beyaz tenli renkli gözlü, erkek olursa da eşime benzesinerkeklerde esmer teni daha çok seviyorum
Benim beğendiğim 335e inmişChakra indirimi beklediğim gibi çıkmadıyenidoğan takımlarında %22-33 arası indirim yapmışlar. Geçen sefer %40 indirim vardı. Ayıp ettiler.
Ben ilk gebeliğimde deli gibi portakal yiyordumKızlar ben normalde hayatta meyve yemezdim anca biri önüme getirip koyacak öyle eşim hazırlar getirirdi öyle yerdim. Ama şimdi deli dehşet meyve yiyorum yoğurdun içine koyuyorum normal otururken yiyorum. Domatesi de çok sevmezdim aşırı domates tüketiyorum kahvaltıda domates peynir yeşillik vazgeçilmezim oldu resmenGidim de bi meyve yiyeyim
Yaa bu kadar olurİsimler gelmeye başlamış bizimki de değişecek gibi değil “Zeynep Ela” olacak inş soyadımızda kısa, baş harflerle lakabı bile hazır zepzep dicez sanırım
Eşimle ben esmeriz, kızım sarışınKızlar ben bebişimin saçları ve gözleri ne renk olacak çok merak ediyorum. Keşke onu da ultrasonda görebilsek
Evet bazen benim de canım cips çekiyor bir iki tane atıyorum. Ben yufkadan cips yapardım herkes çok beğenirdi. Tekrar onu yapcam sanırım, paket yemekten iyidir.Abur cubur bende sevmem bi kaç kere canım cips istemişti tam tersi benm eşimde çok sever abur cuburgofret bile yemem sanki ağzımda yağlı his bırakıyor gibi hissediyorum
Cnm meraktan soruyorum amin oncelikle .5 sefer hamilelik yasayip muhtemelen dusuklerin oldu peki kan sulandiricilari neden biraktin.Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, bazı sayfaları okuyamadım bugün, bişeler kaçırmadım umarım, hep şunu düşünüyorum, Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, 1.5 yıl kadar istedik ama 5 sefer hamilelik oldu ve bi şekilde sıkıntı yaşadık, olmadı maalesef, onun için isteyip de olmayanlar hep aklımda, biz de kucağımıza sağlıkla alalım inşallah, amin
Teşekkür ederizzzzzz güzel anneCanlarım hayırlı olsun kızlarınız
Okuyunca ben bile heyecanlandım
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözünüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?