2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ben bebişimin saçları ve gözleri ne renk olacak çok merak ediyorum. Keşke onu da ultrasonda görebilsek
Ben de çok merak ediyorum bunu biz Bulgaristan göçmeniyiz, hem anne hem baba tarafım. Ailede hiç esmer yok desem yeridir. Gözler de renklidir hep bizde. Eşimin tarafında da beyaz tenli insan yok hepsi esmer. acaba nasıl bir şey olacak

Çok heyecanlı bir bekleyiş biri cinsiyet bir de neye benzeyecekleri. Ay inşallah bana benzer

Yaa bizde Çerkesiz ben beyaz tenliyim ama renkli gozlu degilim babamin ailesinde herkes babam dahil renkli gozlu Eşim de Gürcü o da esmer ve ailesinde hic renkli gozlu yok bende cok merak ediyorum nasil bir sey olacak

Çok heyecanlı bir bekleyiş biri cinsiyet bir de neye benzeyecekleri. Ay inşallah bana benzer

Haha bende cok esmer olmasin diyorum agzi ve burnu bana benzesin gerisi esime benzeyebilir onun gozleri iri bir de kafa yapisi daha guzel ben vakumla dogdugumdan midir nedir kafam yuvarlak degil dik gibi

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim, bazı sayfaları okuyamadım bugün, bişeler kaçırmadım umarım, hep şunu düşünüyorum, Allah isteyen herkese evlat nasip etsin, 1.5 yıl kadar istedik ama 5 sefer hamilelik oldu ve bi şekilde sıkıntı yaşadık, olmadı maalesef, onun için isteyip de olmayanlar hep aklımda, biz de kucağımıza sağlıkla alalım inşallah, amin

Chakra indirimi beklediğim gibi çıkmadı yenidoğan takımlarında %22-33 arası indirim yapmışlar. Geçen sefer %40 indirim vardı. Ayıp ettiler.

Ah ya çok ağır iş yapma tatlım. Nolur nolmaz... Böyle böyle alıcaz kucağımıza inşallah güzellerimizi

Haha bende cok esmer olmasin diyorum agzi ve burnu bana benzesin gerisi esime benzeyebilir onun gozleri iri bir de kafa yapisi daha guzel ben vakumla dogdugumdan midir nedir kafam yuvarlak degil dik gibi
Bizimkinin esmer olma şansı pek yok ben de gözleri ve yüz yapısı bana, ağzı burnu ve saç rengi babaya benzesin istiyorum sipariş

Ayy cok gecmis olsun evet agir is yapmamak lazim sanirim Benimde de bacagima kramp girmesi ve kasiklarimda batma oluyordu bir de migrenim tutuyordu magnezyum yazdi doktor. Yarin baslicam ilaclara bir de demir ve multivitamin yazmis banada

Yaa bizde Çerkesiz ben beyaz tenliyim ama renkli gozlu degilim babamin ailesinde herkes babam dahil renkli gozlu Eşim de Gürcü o da esmer ve ailesinde hic renkli gozlu yok bende cok merak ediyorum nasil bir sey olacak
Ben diyorum ki kız olursa bana benzesin beyaz tenli renkli gözlü, erkek olursa da eşime benzesin erkeklerde esmer teni daha çok seviyorum

Ben nerdeyse son dört aydır kızımla banyo yapıyorum valla tek başıma duşa girmeyi özledim
Genelde gündüz kaka yapıyor ve yaparken çok ıkınıyor zorlanıyor, ben de rahatlasın diye banyo yaptırıyorum ikimiz yıkanıp çıkıyoruz.
Çok nadir özel paylaşım sonrası tek girebiliyorum sadece

Bu ben olabilirim
26 yaşına kadar 45 kiloydum, rüzgarda savrulurdum dışarda.
Evlendim bir yıl içinde 10 kilo aldım
Sonra da hep o seviyelerde gittim geldim.
İlk gebeliğimde 20 kilo aldım.
Bu gebelikten önce en son 52ye düşmüştüm, sanırım 53le hamile kaldım.
Şimdi tok ve kıyafetli halim 55
Umarım bu kez fazla kilo almadan tamamlarım

Ben diyorum ki kız olursa bana benzesin beyaz tenli renkli gözlü, erkek olursa da eşime benzesin erkeklerde esmer teni daha çok seviyorum

Evet bendee cunku kiz bebekler esmer dogunca boyle sanki killiymis gibi oluyor renkli gozlu olmasi imkansiz bizimkinin kahverengi filan olur ortaya karisik

Ben ilk gebeliğimde deli gibi portakal yiyordum
Şimdi de meyve çok seviyorum, eşim de meyve yemeden duramaz, kızım da bize çekti yemek yemese bile meyve yiyor
Yemek çıkarmak için dolabı açıyorum o meyve alıyor zilli

İsimler gelmeye başlamış bizimki de değişecek gibi değil “Zeynep Ela” olacak inş soyadımızda kısa, baş harflerle lakabı bile hazır zepzep dicez sanırım
Yaa bu kadar olur
Eşim bugün isim düşündün mü diye sordu ben de aklıma sadece “Zeynep ela” geliyor dedim

Kızlar ben bebişimin saçları ve gözleri ne renk olacak çok merak ediyorum. Keşke onu da ultrasonda görebilsek
Eşimle ben esmeriz, kızım sarışın
Amcalarının bebekliği böyle sarıymış. Ama eşimle benim bebekliğimiz de çocukluğumuz da esmer.
Herkes bu çocuk kime benziyor diye soruyor
Doğum anında başka bebek olsaydı kesin karıştı derdim

Abur cubur bende sevmem bi kaç kere canım cips istemişti tam tersi benm eşimde çok sever abur cubur gofret bile yemem sanki ağzımda yağlı his bırakıyor gibi hissediyorum
Evet bazen benim de canım cips çekiyor bir iki tane atıyorum. Ben yufkadan cips yapardım herkes çok beğenirdi. Tekrar onu yapcam sanırım, paket yemekten iyidir.

Cnm meraktan soruyorum amin oncelikle .5 sefer hamilelik yasayip muhtemelen dusuklerin oldu peki kan sulandiricilari neden biraktin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…