- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.301
Ah ya çok ağır iş yapma tatlım. Nolur nolmaz... Böyle böyle alıcaz kucağımıza inşallah güzellerimizi
Teşekkür ederim kızlar, sanırım halı etkiledi.Ayy cok gecmis olsun evet agir is yapmamak lazim sanirimBenimde de bacagima kramp girmesi ve kasiklarimda batma oluyordu bir de migrenim tutuyordu magnezyum yazdi doktor. Yarin baslicam ilaclara bir de demir ve multivitamin yazmis banada
Bizde de beyaz tenli ve kara kaş kara göz olacağı garanti gibi eşimle aynıyız :)Bizde ihtimal çok ya, bir tek beyaz tenli olacağı garanti gibi
Erva’nın anlamı ne canımKızlar eşim Zeynep Erva olsun ismi diyor nasıl sizce???
Annem benim ismimin Zeynep olmasını çok istemiş ama halam koymuş adımıErva’nın anlamı ne canım
Zeynep ismini çok severim, erva arkadasım kızına koymuştu ama tekti, bana biraz kaba gelmişti. Zeynep’le güzel olmuş
Kanamayı onların tetiklediğini düşündü doktorlar, hakikaten kestim, bebiş iyi şükür, kanamalarım da geçti, demek ki benim heterozigot genlerim çok da düşük nedeni değilmiş, mthfrlerimin ikisi ve pai heterozigot bu arada, bir de benim düşüklerim değil de 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim oldu, en son tüpümün biri alındı.Cnm meraktan soruyorum amin oncelikle .5 sefer hamilelik yasayip muhtemelen dusuklerin oldu peki kan sulandiricilari neden biraktin.
Annem benim ismimin Zeynep olmasını çok istemiş ama halam koymuş adımı
Zeynep güzel ama Erva söylemesi zor geldiKızlar eşim Zeynep Erva olsun ismi diyor nasıl sizce???
Güzel,yiğit,cesur kadınmış canım zeynebin yanına seçenek verebilirsinZeynep güzel ama Erva söylemesi zor geldianlamı ne?
Ben de eşine katılıyorum. Ben tek isim taraftarıyım çoğunlukla. Kolaylık oluyor, kafa karışmıyor onu mu kullanıyor öbürünü mü vs. Ama sanmıyorum ki ilerde sorgulasınlar neden ondan iki bende tek ya da tam tersiKızlar şimdi belki size saçma gelecek bir konudan bahsetmek istiyorum
Kızımın adını eşim seçmişti, ikinci kız da olsa erkek de olsa sen seçersin karışmam dedi.
Şimdi iş başa düştü kız ismi düşünüyorum ama şöyle bir kaygım var.
Kızım iki isimli, daha önce adını yazmıştım “Nazlı Hilal”
Şimdi ben bu bebeğe tek isim koysam acaba ilerde birbirlerine karşı kıskançlık olur mu veya haksızlık yapmış olur muyum, hani nazlı hilal der mi “niye benim iki ismim var da kardeşimin tek ismi var” veya kardeşi der mi “keşke benim de iki ismim olsaydı”
Böyle kafamda deli sorular
Daha isim konusunda bile haksızlık yapmaktan korkuyorum, eşim de çok ince düşünüyorsun diyor, ben de “sen anlamazsın anayım ben” diyorum
Bence iki isim olsun canım kızının ismi çok çok güzelmiş maşallah Nazlı Hilal aklıma direkt bayrağımız geldiKızlar şimdi belki size saçma gelecek bir konudan bahsetmek istiyorum
Kızımın adını eşim seçmişti, ikinci kız da olsa erkek de olsa sen seçersin karışmam dedi.
Şimdi iş başa düştü kız ismi düşünüyorum ama şöyle bir kaygım var.
Kızım iki isimli, daha önce adını yazmıştım “Nazlı Hilal”
Şimdi ben bu bebeğe tek isim koysam acaba ilerde birbirlerine karşı kıskançlık olur mu veya haksızlık yapmış olur muyum, hani nazlı hilal der mi “niye benim iki ismim var da kardeşimin tek ismi var” veya kardeşi der mi “keşke benim de iki ismim olsaydı”
Böyle kafamda deli sorular
Daha isim konusunda bile haksızlık yapmaktan korkuyorum, eşim de çok ince düşünüyorsun diyor, ben de “sen anlamazsın anayım ben” diyorum
İsim işi çok sıkıntılı yahu.Güz
Güzel,yiğit,cesur kadınmış canım zeynebin yanına seçenek verebilirsin
Prenses gibi ifadesi var masallah14+0dan selamlarSon bir haftadır +1 kilo almışım. Uykulu haller ve yemek sonrası şişkinlikler harici bir sıkıntım yok şükür.
Bebişim bugün yüzüstü yatıyordu, ultrasonda en son tırnak kadar gördüğüm boyut bu sefer ekranı dolduruyordu gerçi 8 santimmiş ama olsun. Kan ve idrar tahlili alındı, sonuçlar temizmiş. Doktor folik asiti bıraktırdı, şu fotodaki demir hapı ve d vitaminini yazdı sadece. Cinsiyeti henüz belli değilmişBir ay sonra 18. haftada kesin söylerim acelen yoksa dedi, eşim bugün yanımda olmadığı için öğrenmemek işime geldi olur dedim bende son durum budur kızlar
Eki Görüntüle 2715835 Eki Görüntüle 2715837 Eki Görüntüle 2715841 Eki Görüntüle 2715842
Kesinlikle benim ismimin anlamı; ‘incelikle,düşle ilgili’ sürekli karşındakini düşünen ince bir insan oldum,çabaladım ve bu beni ziyadesiyle yordu...İsim konusu çok zor, ben tek ve kısa isimden yanayım, soyadımız biraz uzun zaten, evladımı çok zorlamak istemiyorum..
isimlerin insana çok şey kattığını veya götürdüğünü düşünüyorum, o yüzden üstünde iyi düşünülmesi gerekiyor.
Evet ben de iki gündür onu araştırıyorum, harflerin bile enerjisi varmış. Yanyana gelmemesi gereken harfler, hiç bulunumaması gereken harfler vs. Okudukça içim sıkıldı ama, nasıl isim bulacağız böyleİsim konusu çok zor, ben tek ve kısa isimden yanayım, soyadımız biraz uzun zaten, evladımı çok zorlamak istemiyorum..
isimlerin insana çok şey kattığını veya götürdüğünü düşünüyorum, o yüzden üstünde iyi düşünülmesi gerekiyor.
Kızımın adı iki isim ama inan herkes aynı şeyi söylüyor “iki isim ama ayrı söyleyemiyoruz, ilk kez iki ismi birlikte söylüyoruz” diyorlarBen de eşine katılıyorum. Ben tek isim taraftarıyım çoğunlukla. Kolaylık oluyor, kafa karışmıyor onu mu kullanıyor öbürünü mü vs. Ama sanmıyorum ki ilerde sorgulasınlar neden ondan iki bende tek ya da tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?