2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ah ya çok ağır iş yapma tatlım. Nolur nolmaz... Böyle böyle alıcaz kucağımıza inşallah güzellerimizi

Ayy cok gecmis olsun evet agir is yapmamak lazim sanirim Benimde de bacagima kramp girmesi ve kasiklarimda batma oluyordu bir de migrenim tutuyordu magnezyum yazdi doktor. Yarin baslicam ilaclara bir de demir ve multivitamin yazmis banada
Teşekkür ederim kızlar, sanırım halı etkiledi.
Bir de bugün çok ayakta durdum kızım hep oyun oynamak istedi yoruldum.
Akşam da eşim annesiyle konuştu, kaynanamın sesini duymak bile gıcık olmama yetiyor, o sırada galiba sinirden bel ağrım arttı

Erva’nın anlamı ne canım
Zeynep ismini çok severim, erva arkadasım kızına koymuştu ama tekti, bana biraz kaba gelmişti. Zeynep’le güzel olmuş
Annem benim ismimin Zeynep olmasını çok istemiş ama halam koymuş adımı

Eklentiler

• 08864226-A0CB-40BD-B015-9CD67DD6D673.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 64
Cnm meraktan soruyorum amin oncelikle .5 sefer hamilelik yasayip muhtemelen dusuklerin oldu peki kan sulandiricilari neden biraktin.
Kanamayı onların tetiklediğini düşündü doktorlar, hakikaten kestim, bebiş iyi şükür, kanamalarım da geçti, demek ki benim heterozigot genlerim çok da düşük nedeni değilmiş, mthfrlerimin ikisi ve pai heterozigot bu arada, bir de benim düşüklerim değil de 3 kimyasal, 2 dış gebeliğim oldu, en son tüpümün biri alındı.

Kızlar şimdi belki size saçma gelecek bir konudan bahsetmek istiyorum

Kızımın adını eşim seçmişti, ikinci kız da olsa erkek de olsa sen seçersin karışmam dedi.
Şimdi iş başa düştü kız ismi düşünüyorum ama şöyle bir kaygım var.
Kızım iki isimli, daha önce adını yazmıştım “Nazlı Hilal”
Şimdi ben bu bebeğe tek isim koysam acaba ilerde birbirlerine karşı kıskançlık olur mu veya haksızlık yapmış olur muyum, hani nazlı hilal der mi “niye benim iki ismim var da kardeşimin tek ismi var” veya kardeşi der mi “keşke benim de iki ismim olsaydı”
Böyle kafamda deli sorular

Daha isim konusunda bile haksızlık yapmaktan korkuyorum, eşim de çok ince düşünüyorsun diyor, ben de “sen anlamazsın anayım ben” diyorum

Ben de eşine katılıyorum. Ben tek isim taraftarıyım çoğunlukla. Kolaylık oluyor, kafa karışmıyor onu mu kullanıyor öbürünü mü vs. Ama sanmıyorum ki ilerde sorgulasınlar neden ondan iki bende tek ya da tam tersi

Bence iki isim olsun canım kızının ismi çok çok güzelmiş maşallah Nazlı Hilal aklıma direkt bayrağımız geldi

Kızlar bizde hep kız yeğen var büyük ablamın üç kızı diğer ablamın iki kızı var ve babam benim de kızım olacağını öğrendiğinde havalara uçmuş bakın bana ne atmış (tabi erkek çocuğu da farklı oluyor yanlış anlaşılmasın lütfen)

Eklentiler

• 0C686721-9C17-4393-9F2A-A26655E03421.webp
    24 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Prenses gibi ifadesi var masallah

Merhaba kızlar kan ilacında folik asit vardı benim kullanmada bir sakınca yok dedi doktorum, siz yine de kendi doktorunuza danışın derim

Kesinlikle benim ismimin anlamı; ‘incelikle,düşle ilgili’ sürekli karşındakini düşünen ince bir insan oldum,çabaladım ve bu beni ziyadesiyle yordu...

Evet ben de iki gündür onu araştırıyorum, harflerin bile enerjisi varmış. Yanyana gelmemesi gereken harfler, hiç bulunumaması gereken harfler vs. Okudukça içim sıkıldı ama, nasıl isim bulacağız böyle

Kızımın adı iki isim ama inan herkes aynı şeyi söylüyor “iki isim ama ayrı söyleyemiyoruz, ilk kez iki ismi birlikte söylüyoruz” diyorlar
Ama her iki isim de öylem olmuyor tabi.

Ben ela istiyordum ama nazlı hilalden sonra ela da çok kısa kalacak tek başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…