2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Ben tek isimliyim kardeşim iki isimli hiç bir zaman keşke ikinci adım olsaymış demedim. Aksine tek isimli olmak işime geldi mesela evlilik sonrası kızlık soyadımı da kullanıyorum. Ama iki isimli olsaydım bu kadar rahat kullanabilir miydim bilmiyorum. Kardeşim de hiç ilk ismini kullanmadı çok yaygın bir isim olduğu için hem okulda hem ailede herkes ilk ismine nazaran daha az yaygın olan diger adını kullanır.
İsim konusuna gelince bizim on senedir isimlerimiz net kız olursa şu erkke olursa bu dediğimiz. Bu konuda rahatız.

Evet o biraz haksızlık olur gibi

Nazlı Hilali çok beğendim canım eşimle paylaşıcam çok hoşuma gitti

Bence iki isim olsun canım kızının ismi çok çok güzelmiş maşallah Nazlı Hilal aklıma direkt bayrağımız geldi

Evet biz de zaten İstiklal marşında geçtiği için seçtik ve soyadımızla çok uyumlu “Nazlı Hilal Yıldız” tam bir

Bu kızım için de aklıma gelenler
Zeynep ela
Ayperi
En sıcak olduğum şimdilik bu ikisi

Yaa biz de Selanik göçmeniyiz hep sarışın beyaz tenliyiz. Ailede renkli gözlü var ama uzaktan akrabalar.eşim göçmen değil ama o da sarışın Ela gözlü. Sarı civciv çıkacak bizden

Yaa biz de Selanik göçmeniyiz hep sarışın beyaz tenliyiz. Ailede renkli gözlü var ama uzaktan akrabalar.eşim göçmen değil ama o da sarışın Ela gözlü. Sarı civciv çıkacak bizden
Ablamın iki kızı da havuç kafa Dayım küçükken öyleymiş şimdi daha kumral tabi ama anne tarafından gen almışlar ikisi de

Aynı bendensin canim o ağız tadı yüzünden su içemiyorum ya kana kanA ..koku . Aslında olmayan kokular hissediyorum soruyorum yok öle bişi diolar a bana çok korkuyo her yer deterjanlar yemekler biraz azaldı ama hala var

Ablamın iki kızı da havuç kafa Dayım küçükken öyleymiş şimdi daha kumral tabi ama anne tarafından gen almışlar ikisi de
Yaa benim eşim öyle işte ben de öyle olsun istiyorum ben kumral renkli gözlüyüm. Kızıl mavi gözlü bi şey olursa çıldırırım

Biz de kız ve erkek ismi belliydi, kızı eşim seçmişti zaten. Erkek olursa da ben “Yusuf Ali” demiştim ama abimin oğlu oldu o “Yusuf Efe” koydu.
Zaten şimdş kız ismi düşünmem gerek, eşim de ben nazlı hilali üç yılda anca buldum buna karışmam diyor

Evet genelde iki isim sıkıntı oluyor ama işte olur da üzülürlerse diye ütopik bir düşünceye girdim nedense

Bende bendeee kendimden yoruldum

Yaa benim eşim öyle işte ben de öyle olsun istiyorum ben kumral renkli gözlüyüm. Kızıl mavi gözlü bi şey olursa çıldırırım
Yaaa inşallah öyle olurrrrr ben ablamın kızını gördüğümde çok şaşırmıştım ilk kez turuncu bebek görmüştüm şimdi kızıl yeşil gözlü oldu miniğim

Nilay nasıl? Benim de listemde olan bir isim, hoşuma gidiyor. Nilay Yıldız

Zeynep Ela çok güzel canım

Bende ayni seyi dusunuyorum, kizlik soyadimi bende kullaniyorum cunku baya uzun oluyor. Iki isim, kizlik soyadi ve sonraki soyadi gelse baya uzun olurdu o yuzden tek isim cok daha iyi bence Benim esim Turkce isim olsun dedi Bade Farscaymis o yuzden diger secenek olan Duru ismini koymaya karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…