- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #15.321
Çok hoş canım teşekkür ederimZeynep Doğa, Zeynep Azra, Zeynep Nil, Zeynep Ece, Zeynep İdil, Zeynep Dila, Zeynep İpekbireylulmasali alternatif olsun
Ben tek isimliyim kardeşim iki isimli hiç bir zaman keşke ikinci adım olsaymış demedim. Aksine tek isimli olmak işime geldi mesela evlilik sonrası kızlık soyadımı da kullanıyorum. Ama iki isimli olsaydım bu kadar rahat kullanabilir miydim bilmiyorum. Kardeşim de hiç ilk ismini kullanmadı çok yaygın bir isim olduğu için hem okulda hem ailede herkes ilk ismine nazaran daha az yaygın olan diger adını kullanır.Kızlar şimdi belki size saçma gelecek bir konudan bahsetmek istiyorum
Kızımın adını eşim seçmişti, ikinci kız da olsa erkek de olsa sen seçersin karışmam dedi.
Şimdi iş başa düştü kız ismi düşünüyorum ama şöyle bir kaygım var.
Kızım iki isimli, daha önce adını yazmıştım “Nazlı Hilal”
Şimdi ben bu bebeğe tek isim koysam acaba ilerde birbirlerine karşı kıskançlık olur mu veya haksızlık yapmış olur muyum, hani nazlı hilal der mi “niye benim iki ismim var da kardeşimin tek ismi var” veya kardeşi der mi “keşke benim de iki ismim olsaydı”
Böyle kafamda deli sorular
Daha isim konusunda bile haksızlık yapmaktan korkuyorum, eşim de çok ince düşünüyorsun diyor, ben de “sen anlamazsın anayım ben” diyorum
Evet o biraz haksızlık olur gibiKızımın adı iki isim ama inan herkes aynı şeyi söylüyor “iki isim ama ayrı söyleyemiyoruz, ilk kez iki ismi birlikte söylüyoruz” diyorlar
Ama her iki isim de öylem olmuyor tabi.
Ben ela istiyordum ama nazlı hilalden sonra ela da çok kısa kalacak tek başına
Nazlı Hilali çok beğendim canım eşimle paylaşıcam çok hoşuma gittiKızımın adı iki isim ama inan herkes aynı şeyi söylüyor “iki isim ama ayrı söyleyemiyoruz, ilk kez iki ismi birlikte söylüyoruz” diyorlar
Ama her iki isim de öylem olmuyor tabi.
Ben ela istiyordum ama nazlı hilalden sonra ela da çok kısa kalacak tek başına
Bence iki isim olsun canım kızının ismi çok çok güzelmiş maşallah Nazlı Hilal aklıma direkt bayrağımız geldi
Yaa biz de Selanik göçmeniyiz hep sarışın beyaz tenliyiz. Ailede renkli gözlü var ama uzaktan akrabalar.eşim göçmen değil ama o da sarışın Ela gözlü. Sarı civciv çıkacak bizdenBen de çok merak ediyorum bunubiz Bulgaristan göçmeniyiz, hem anne hem baba tarafım. Ailede hiç esmer yok desem yeridir. Gözler de renklidir hep bizde. Eşimin tarafında da beyaz tenli insan yok hepsi esmer. acaba nasıl bir şey olacak
Ablamın iki kızı da havuç kafaYaa biz de Selanik göçmeniyiz hep sarışın beyaz tenliyiz. Ailede renkli gözlü var ama uzaktan akrabalar.eşim göçmen değil ama o da sarışın Ela gözlü. Sarı civciv çıkacak bizden
Aynı bendensin canim o ağız tadı yüzünden su içemiyorum ya kana kanA ..koku . Aslında olmayan kokular hissediyorum soruyorum yok öle bişi diolar a bana çok korkuyo her yer deterjanlar yemekler biraz azaldı ama hala varBenim bulantılar kusturmuyor. Ama ağzımda hep acı bir tat. Gavisconu mide ağrısında kullanıyorum genelde ama şuan dediğim gibi sadece bılantı ve iştahsızlık var. Ama kilo da alıyorum. Midem bulanmasın Diye atıştırmak zorundayım. Karbonhidrat çok tüketmeye başladım mecburen.O da kilo yaptıbirde fındık ceviz badem derken aldım başımı gittim
Yaa benim eşim öyle işte ben de öyle olsun istiyorumAblamın iki kızı da havuç kafaDayım küçükken öyleymiş şimdi daha kumral tabi ama anne tarafından gen almışlar ikisi de
Biz de kız ve erkek ismi belliydi, kızı eşim seçmişti zaten. Erkek olursa da ben “Yusuf Ali” demiştim ama abimin oğlu oldu o “Yusuf Efe” koydu.Ben tek isimliyim kardeşim iki isimli hiç bir zaman keşke ikinci adım olsaymış demedim. Aksine tek isimli olmak işime geldi mesela evlilik sonrası kızlık soyadımı da kullanıyorum. Ama iki isimli olsaydım bu kadar rahat kullanabilir miydim bilmiyorum. Kardeşim de hiç ilk ismini kullanmadı çok yaygın bir isim olduğu için hem okulda hem ailede herkes ilk ismine nazaran daha az yaygın olan diger adını kullanır.
İsim konusuna gelince bizim on senedir isimlerimiz net kız olursa şu erkke olursa bu dediğimiz. Bu konuda rahatız.
Bende bendeee kendimden yoruldumAaa ayni bensoyle ki bi farkla, ben mesela biraz diyelim yastigi duzeltmek icin egilince oguruyorum,eger ustuste iki kere daha yapayim o hareketi sonuc lavabo. Bir de dun tamamen iki saniye burnuma gelen bir koku yuzunden cikardim gece yatarken de basimi yastiga koydugum an oguruyorum ki yastigim da yuksek. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorum. Cunku o an baska sey dusunmezsem sonuc belli. Ve bu 2 aydir her gun devam ediyor.
O aci tat.. iste aynisi bendeki de. Mesela bisey yiyorum geciyor yerken ve lokmayi yuttugum an yine o tat. Surekli o gitsin diye biseyler yemek istiyorum ama bu sefer de midem daha cok bulaniyor. Dediginiz gibi boyle ekmek pogaca gini seylerle bastirmak istiyo insan. O aci tat da benim midemi bulandiran. Ne zaman gececek ya
Yaaa inşallah öyle olurrrrr ben ablamın kızını gördüğümde çok şaşırmıştım ilk kez turuncu bebek görmüştümYaa benim eşim öyle işte ben de öyle olsun istiyorumben kumral renkli gözlüyüm. Kızıl mavi gözlü bi şey olursa çıldırırım
Nilay nasıl? Benim de listemde olan bir isim, hoşuma gidiyor. Nilay YıldızBiz de kız ve erkek ismi belliydi, kızı eşim seçmişti zaten. Erkek olursa da ben “Yusuf Ali” demiştim ama abimin oğlu oldu o “Yusuf Efe” koydu.
Zaten şimdş kız ismi düşünmem gerek, eşim de ben nazlı hilali üç yılda anca buldum buna karışmam diyor
Evet genelde iki isim sıkıntı oluyor ama işte olur da üzülürlerse diye ütopik bir düşünceye girdim nedense
Zeynep Ela çok güzel canımBiz de kız ve erkek ismi belliydi, kızı eşim seçmişti zaten. Erkek olursa da ben “Yusuf Ali” demiştim ama abimin oğlu oldu o “Yusuf Efe” koydu.
Zaten şimdş kız ismi düşünmem gerek, eşim de ben nazlı hilali üç yılda anca buldum buna karışmam diyor
Evet genelde iki isim sıkıntı oluyor ama işte olur da üzülürlerse diye ütopik bir düşünceye girdim nedense
Ben tek isimliyim kardeşim iki isimli hiç bir zaman keşke ikinci adım olsaymış demedim. Aksine tek isimli olmak işime geldi mesela evlilik sonrası kızlık soyadımı da kullanıyorum. Ama iki isimli olsaydım bu kadar rahat kullanabilir miydim bilmiyorum. Kardeşim de hiç ilk ismini kullanmadı çok yaygın bir isim olduğu için hem okulda hem ailede herkes ilk ismine nazaran daha az yaygın olan diger adını kullanır.
İsim konusuna gelince bizim on senedir isimlerimiz net kız olursa şu erkke olursa bu dediğimiz. Bu konuda rahatız.
Yaaa öyle miiiYaa bu kadar olur
Eşim bugün isim düşündün mü diye sordu ben de aklıma sadece “Zeynep ela” geliyor dedim
İçinde ay olmasını sevdimNilay nasıl? Benim de listemde olan bir isim, hoşuma gidiyor. Nilay Yıldız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?