2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
11 haftaligim ikinci gebelik uc gundur uzaninca bebegin hareketlerini hissediyorum sanki minik minik aranizda bu kadar erken hisseden var mi???

Yaaaa nasıl olacak böyle

inşallah 9 ay boyunca böyle gitmez Perşembe doktora gideceğim ozaman diyeceğim verdiği vitamini bile içemiyorum
9 ay gitmez yaaa.,yani inşallah vitamini bende içemiyorum ya decavit verdi ben zaten karşıyım böyle şeylere. İçmiyorum. Düzgünde besleniyorum aslında. Ama bence yemek yemek yerine vitamin içmek daha kolay heleki düzgün yiyrmiyorken, Allah tan 3 ay bizden besleniyor bebiş, kurban olduğum bilerek yaratıyor.

Amaaaan çok geçmiş olsun canım

Kuzum bağışıklığını yükseltmeye çalış Bende de bu illetten kurtulan kadar neler çektim ayyy ne zor. Allah yardımcın olsun. Kullanmadığım ilaç kalmadı. Şimdi içemezsin ama normalde bitki çayları kullandım hep, yani Bi dönem yeşilçay çoook iyi geldi. Bal polen, arı sütü karışımları kullandım, ıhlamur kullandım. Propolis kullandım ki bağışıklığa çok iyi geliyor, sonra geçti gitti, gitsin gelmesin. Allah şifa versin kuzum

Hikaye yaaa öyle şey mi olur Allahını seversen, sadece belli Bi saatten sonra bebekler ışığı sesi algılayabiliyor belki ondan Bi çıkarım yaparak dicem ama çok saçma geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…