2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Amin saglıkla kucagımıza Almak nasip olsun hepimizin

Cnm dr a sormadan bitkisel birsey kullanma.kapaticilarin ve kremlerin vucuda emilip bebege zarar verme durumunu dahi dusun derim kaldiki yuze uygulanan bu tarz ekstralar bebege zarar verebilir sen yine de danis bi cnm.pisman olma sonra.
Ben güvenli olduğunu biliyorum. normalde de hep içeriği temiz ürünler kullanıyorum. Ama hani benim dememle kullanır arkadaş doktoruna yine de danışsın amacıyla söyledim. Çay ağacı yağı gibi birkaç esansiyel yağ var kullanılabiliyor hamilelikte. Uyarın için yine de teşekkür ederim

Kizlaar benim akşam 7 den sonra midem daha çok bulanmaya başladı ya hoc cikartmadim bu zamana kadar ama gündüzleri daha. Ağır geçiyordu şimdi geceleri uyuyamıyorum mide bulntisindann ağzıma sular gelliyor hiç basiima gelmeedi yatamiyorum sabbah iyiyim az da olsa ama akşamdan sabah fena buda bı ilginç diğerlerinde yasamadigim ne varsa yaşattı bu içimdeki pıtırcık üç oğlum çok hareketlilerdi bu onlaari aratacak mi acaba yada anne karnında yorayim doğunca sakın mi olayım diyor pazartesi yi bekliyoruz bakalım ailemize 4.prens mi gelliyo yoksa ilk prensesimiz mi

Maşallah önce saglık dilemekle beraber inşallah prensestir 4. Cocugu bir de kızımız olsun diye mi yaptınız acaba öyleyse Allah gonlünuze göre versin inşallah miğde bulantıları için leblebi öneririm gerci siz bizden tecrübeli annesini bilirsiniz

Ah canım bastırmak icin neler yedim ama bide şöyle bir durum var ne yersem onu birdahha görmek duymak yemeek istemiyorum aşırı iğreniyorum baaslaarda çok yediim leblebi şimdi görmek istemiyorum kız için ozelllikle değil 4 evlat istedik kalabalık aile olmak hayalimdi nasiil etti mevlam ama. Kız olursada rabbimin hediiyesi derim ki üç erkek evladım iciinde bin şükür oğlum olursa da ismi bile hazır o kadar erkek çocukça alistikki kız olursa buyutemem gibi geliyor ... alışmışım kız olursa sürpriz olucak nasiip mevlamm nasiio eder inşaallah sağlıklı sıhhatli olsunda hayyirli evlat olsunlar birbirlerini aileleerini sevdikleeriini sımsıkı sarsinlar inşaallah

Aynen canım iyiki Perşembe doktora gideceğim bakim ne diyecek beslenme konusuna

Canım ben yumurtlama dönemine girdim yumurtlama günümden önceki günlerde yaptım yani 3 kez toplam. Hamile kaldım. İlk deneyişimizdi

Aynen öyleymiş canım, okuduğum bilinçli bebek kitabında da öyle yazıyor. Gündüz Anne keşmekeş hareket İçindeyken bebek çok uyaran olduğu için fazla hareket etmezken akşam sakin zamanlarda sakinliğin tadını çıkarırcasına hareket ediyomuş

Günaydın kızlar doktor bana muayenede bebeğin kafası bir hafta önden gidiyor ama sorun yok dedi yani bebek 15 kafası ise 16. Hafta . Normal midir ya sabah sabah kafama takıldı internette milyon şey yazıyo

Günaydın kızlar doktor bana muayenede bebeğin kafası bir hafta önden gidiyor ama sorun yok dedi yani bebek 15 kafası ise 16. Hafta . Normal midir ya sabah sabah kafama takıldı internette milyon şey yazıyo
Canım daha dün eşim anlattı arkadaşının eşine böyle bişe demiş doktor kız ağlaya ağlaya ölmüş nerdeyse doğum yapmış hiç bişe yok ileri ya da geri çok sorun değil sonraki haftalarda yakalıyor kendi haftasını

Günaydın, yapısal olarak kafalarınız büyük mü senin ya da eşinin? O da etkili oluyor çünkü herkesin kafası bir değil neticede.

Doktor da zaten bu haftalarda ileri olması normal dedi göbeğine falan baktı ölçtü o normalmiş yoksa şekerden dolayı olabilir dedi ama benim gende zaten şeker yok yani şüphelenme gibi bi durum da yok. İnternette bi daha araştırmıcam neler diyo ya.

Ya kızlar bu bezlere taktım şimdi kafayı da. Prima premium care, prima pure ve sleepy alıp bi denerim diye düşündüm. 1 numarayı 1 ay fln mı kullanır biraz küçükmüş galiba 1 numara. Bir de günde kaç kez alt değiştirilecek 8-10 falan mı ona göre bez sayısı hesabı yapacam. Çok stoklamamak için hepsinden 60-70 li paketlerden alayım gibi düşündüm. Sonuçta bebek doğmadan bi bez almak da gerekecek. Ne önerirsiniz?

Günaydın ,
ben kızımda hep premıum care kullandım dogdugun berı bezı bırakana kullandıgım tek marka , çünkü diğerleri hep pişik yaptı benım kızıma.
ılk gunler aylar cok hızlı buyuyuorlar cok fazla bebek bezı stogu yapma derım ozellıkle 1 numara cok kucuk .

Günaydın kızlar ,

13+4 olduk .
2 hafta once ıkılı testte cınsıyetle ılgılı bırsey soylemedı ,cuma gunu kontrolum var 13+6 oluyoruz sızce cınsıyet soylermı ?
var mı bu haftalarda ögrenenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…