- 2 Ağustos 2020
- 2.019
- 2.254
- 133
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.281
Evet 1 bedenden 144x2 aldımPrima pure 1 bedenden mi 144×2 aldinizbende alicam da bebek iri dogarsa diye acaba 2 bedenden mi cok alsam 1 beden kac kiloya kadardi
Benim de akıntım çok fazla fitil de kullandım ilk zamanlar ama akıntım azalmıyor hiç. Bazen beyaz bazen kremsi oluyor. Peçeteye sildiğimde gelmiyor. Doktora söylediğimde de normal diyorEvet yaptırmayı düşünüyorum ben de idrar tahlili. En son 26 Eylül’de yaptırmışım
Geçmiş olsun, evet vajinal muayene geriyor ama doğum öncesi bence o kadar takılacak halde olmayız Vajinal muayeneye diye düşünüyorumSagol canim benimvalla kendimi cok kastim vajinalde halbuki bu 3. Vajinal muayene olmustu artik kramp girdi yol boyunca bacagima ve karnima. Sanirim normal dogumdan bende uzaklasiyorum kizlar bu arada bilenler icin normal dogumda da kac cm acildi diye hep o plastik seyi kullanarak mi bakiyorlar
Canım geçmiş olsun iyiki önceden farkedildi böyle düşün. fitil hemen iyileştirir. Fitili gece uyumadan hemen önce koy böylece ayağa kalkmazsın sabaha kadar.Gunaydin kizlar
Ben doktordan ciktim simdi hadi bebege bakalim diyemedim biraz canim sikildidoktor muhtemelen lokosit olan seyde senin akintin karismistir dedi. Agri,sik idrara cikma yanma varmiydi dedi bende hic biri yok ama bazen ic camasirima sari akinti geliyor dedim. Vajinal muayene yapip akintimdan ornek aldi sanirim zaten vajinal diyince orda moralim bozuldu rahatsiz edici bir sey. Neyse sonra hadi bir de bebege bakalim diyemedim daha cuma gormustuk zaten. Sonra idrar testi verdim 3 sterilize islak mendil ve 3 kuruma mendili oncesinde kullanip. Bir de idrarin ilk bi kac damlasi ve son bir kac damlasi idrar kabina yapilmazmis bunlara dikkat ederekte yaptim. Doktor fitil verdi banada test sonucu cikana kadar vakit kaybetmemek icin vajinal muayenede de akintimi gordu zaten. Iyi ki erken geldin yoksa ilerde bebegin suyunun bitmesi gibi sorunlar oluyo uzulme en azindan simdi bunlari basina halledicez dedi. Bakalim ben bu fitili nasil kullancam yukarilara dogru yerlestir dedi de hic kullanmadim hayatimda boyle bir sey
Aynen aynen en mantıklısı böyle gibi en iyisini bile alsan mesela pişik yapabilir. Ki benim vücudum atopik bebeğimin de öyle olma ihtimali var umarım olmaz tabiBen de böyle düşünüyorum. Denememiz lazım. Fazla fazla alıp pişik yaptığı için elinde kalanlar çok oluyor.
Bu arada 144 değilmiş aldığım 140 mış. Yani 140x2Prima pure 1 bedenden mi 144×2 aldinizbende alicam da bebek iri dogarsa diye acaba 2 bedenden mi cok alsam 1 beden kac kiloya kadardi
Ya benim annem ebe eskiden elleriyle kontrol ediyorlarmış ama doktorlar kontrol ediyo eliyle yine makas gibi yapıp kaç cm açılma var bakıyorlarSagol canim benimvalla kendimi cok kastim vajinalde halbuki bu 3. Vajinal muayene olmustu artik kramp girdi yol boyunca bacagima ve karnima. Sanirim normal dogumdan bende uzaklasiyorum kizlar bu arada bilenler icin normal dogumda da kac cm acildi diye hep o plastik seyi kullanarak mi bakiyorlar
Bende 16 eylulde gitmistimaman bakalim ne cikicak insallah hic bir sey cikmaz yaptigim evhamla kalirim
Yok kız direkt elle muayeneSagol canim benimvalla kendimi cok kastim vajinalde halbuki bu 3. Vajinal muayene olmustu artik kramp girdi yol boyunca bacagima ve karnima. Sanirim normal dogumdan bende uzaklasiyorum kizlar bu arada bilenler icin normal dogumda da kac cm acildi diye hep o plastik seyi kullanarak mi bakiyorlar
Geçmiş olsun canım, akıntıdan başka bir şikayetin var mıydı?Bende 16 eylulde gitmistimaman bakalim ne cikicak insallah hic bir sey cikmaz yaptigim evhamla kalirim
Canım ya geçmiş olsun, hemen bitsin bir daha olmasın, ama benim anlamadığım vajinal akıntı normal diyorlar, koku yoksa, rengi de şeffaf arada krem gibiyse niye enfeksiyon diye değerlendiriliyor, eğer enfeksiyon olsa kaşıntı ve koku da olmaz mı beraberinde?Gunaydin kizlar
Ben doktordan ciktim simdi hadi bebege bakalim diyemedim biraz canim sikildidoktor muhtemelen lokosit olan seyde senin akintin karismistir dedi. Agri,sik idrara cikma yanma varmiydi dedi bende hic biri yok ama bazen ic camasirima sari akinti geliyor dedim. Vajinal muayene yapip akintimdan ornek aldi sanirim zaten vajinal diyince orda moralim bozuldu rahatsiz edici bir sey. Neyse sonra hadi bir de bebege bakalim diyemedim daha cuma gormustuk zaten. Sonra idrar testi verdim 3 sterilize islak mendil ve 3 kuruma mendili oncesinde kullanip. Bir de idrarin ilk bi kac damlasi ve son bir kac damlasi idrar kabina yapilmazmis bunlara dikkat ederekte yaptim. Doktor fitil verdi banada test sonucu cikana kadar vakit kaybetmemek icin vajinal muayenede de akintimi gordu zaten. Iyi ki erken geldin yoksa ilerde bebegin suyunun bitmesi gibi sorunlar oluyo uzulme en azindan simdi bunlari basina halledicez dedi. Bakalim ben bu fitili nasil kullancam yukarilara dogru yerlestir dedi de hic kullanmadim hayatimda boyle bir sey
Dün tam olarak anlatmaya çalıştığım şey gelmiş başına. Su an aşırı sinir oldum doktoruna. Akıntı herkesin her hamilenin başında. Bazen gebelik başında bazen sonunda ama herkesin olur. Bebeğin suyunun bitmesine varıyor lafı o kadar ukala ve o kadar aptalca ki. Bak boşu boşuna cagirmadin gördün mü onemliymis demek için. İnan hiç üzülme. O kadar kolay ve olağan birşey ki hiç üzülecek stres olacak birşey yok. Daha şimdiden bunlara üzülmeye başlama lütfen.Yok canim peceteye hic sari gelmiyor hep beyaz. Ama mesela bir sonraki wc zamani bir bakiyordum ic camasirima sari lekelenme gibi oluyordu. Eski doktorum olsa korkutuyordur beni derdim ama vajinal muayene yaparken de o plastik seyi sokunca evet senin vajinal akintin cok fazla o bulasmistir idrarinada dedi direk hemen fitil yazdi
Evet 7 kat kesi 7 kat dikişYa benim annem ebe eskiden elleriyle kontrol ediyorlarmış ama doktorlar kontrol ediyo eliyle yine makas gibi yapıp kaç cm açılma var bakıyorlartabi her doktor başka yöntem kullanıyor olabilir
ben vajinal olmadım doktor karından baktı ama her gidişimde acaba vajinal bakalım der mi diye tedirgin oluyorum
ya ben de annemle konuştum dün. Sezaryen aslında daha korkutucu sadece karnını kesmiyo rahmine kadar kesilip dikiliyor diyo ben korkuyorum demiştim bi ara o da normale yönlendirmeye çalışıyor beni
yok parmakla bakıyolar benim açılmam olmuştu gene normal yapamadımSagol canim benimvalla kendimi cok kastim vajinalde halbuki bu 3. Vajinal muayene olmustu artik kramp girdi yol boyunca bacagima ve karnima. Sanirim normal dogumdan bende uzaklasiyorum kizlar bu arada bilenler icin normal dogumda da kac cm acildi diye hep o plastik seyi kullanarak mi bakiyorlar
Aynen ya inşallah yapabileceğimiz şekilde olur sezaryen normal benim için çok önemli değil sağlıkla gelsinler de bebişlerimiz hangisi bize uygun olursa artıkEvet 7 kat kesi 7 kat dikiş
İki türlü doğumunda kendine has zorlukları var ben normal doğum diye çok dua ettim olmadı erkenden suyu geldi ve bebek tersti
bende öyleydim ama geçiyor birden bıçak gibi kesiliyor neysekiGünaydın bu arada. Bir haftadır yine geceli gündüzlü kusuyorum üzerinize afiyet
Ama önceki gibi değil yiyorum kusuyorum sonra tekrar yiyorum şeklinde
Baş dönmeli olandan değil yani.
Az kalmış olması lazım hatta artık usul udul bitmeye başlaması lazım çünkü oğlum artık önce ağlıyor ben kusarken sonra beni taklit ediyor o da yoruldu yavrucaaazim
O zaman baba tarafına çekmişEşim 4,5 kilo doğmuş ve evet kafası büyük ailesinin de öyle benim öyle değil ama onların öyle
Bende fitil konusunda çok tecrübesizdim ve korkuyordum. Hatta bu sebeple kullanmadığım çok fitil olmuşturGunaydin kizlar
Ya çok istiyorum bir an önce hissetmeyi uykusuzluğa razıyımYalnız ben de bebek anne hareket halinde iken sallandığı için uyur, anne dinlenmeye geçtiği vakit uyanır diye biliyorum. Zaten bebişler hareket etmeye başladığı zaman göreceksiniz akşamları nasıl kıpır kıpır oluyorlar hele gece uyutmuyorlar bazengece 3 te hıçkırığı bi tutuyor karnında sürekli pıt pıt atan bişey hadi uyu uyuyabilirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?